سلام
سرویس خریدم ازتون منتظر دریافتش هستم
ایمیلی که باهاش خریدم : farshad.fr44@gmail.com
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
سرویس خریدم ازتون منتظر دریافتش هستم
ایمیلی که باهاش خریدم : farshad.fr44@gmail.com
ممنون
یه سرویس از ایشون خریداری شد
تحویل سریع
پشتیبانی خوب
قیمت هم که عالی هست نسبت به بقیه
فک کنم موندگار شدم تو مشتریای ایشون :)
با سلام
سفارشی مبنی بر یک سرور
Ram : 4096 MBاز کشور هلند گذاشتم نکته این که میخوام سیستم عامل
CPU : 3 Core 3000MHz
HDD : 80GB
Port : 1Gbps
BW : Unlimited
Windows 10 Enterprise Build 10240 x 64 که لینک دانلود ISO آن را تقدیم کردم نصب بشه ..
سپاس
سلام
یک عدد سرور سفارش داده شد... منتظر تحویل هستیم
قربان سفارشتون تحویل داده شد
ویندوز کاملا اکتیو شده و اپدیت شده (با قابلیت اپدیت و ...)
ولی متاسفانه بنده وقتی که ریموت دسکتاپش رو فعال می کنم
به هیچ عنوان نمی تونم با یوزر Administrator و یا یوزری که خودم ساختم واردش بشم و ارور می ده
برای همین بهتون دسترسی وی ان سی دادم در صورتی که خودتون بلد بودید فعالش بفرمایید
- - - Updated - - -
تمامی سفارشات خدمت دوستان تقدیم شد
از دوستانی که کمی خدمتتشون دیر تقدیم شد عذرخواهی می کنم
امروز کمی تعداد سفارشاتمون بالا بود
- - - Updated - - -
تمامی سرویس ها تحویل داده شد.
با وجود مشکلات اینترنت ولی خداروشکر مدت زمان پاسخ گویی به تیکت هامون بسیار مطلوب بوده
اسکرین شات هایی از WHMCS برای اثبات پشتیبانمون می زارم
این برای ماه قبل :
فایل پیوست 27585
و این هم برای این ماه :
فایل پیوست 27586
امیدوارم مشکلات اینترنتمون کمتر بشه و بتونیم بهتر از این سرویس دهی بکنیم
- - - Updated - - -
--------------------------------------------------------------------------------
اطلاعیه در مورد سرور دو هلند :
با سلام خدمت شما دوست عزیز
همانطور که اطلاع دارید در طی دو روز گذشته سرور شماره 2 هلند به علت مشکل روی
هارد دوم این سرور بسیار کند و قطعی فراوان داشت - که با چند بار ریستارت سرور کلی و عدم دسترسی همچنان مشکل پابرجا بود
متاسفانه هارد سوم این سرور نیز دارای مشکل بود و نیاز به تعویض داشت - بعد از پیگیری هایی که در طی دو روز گذشته با دیتاسنتر انجام شد
خود دیتاسنتر نیز این موضوع را تحقیق و صحت مشکل تایید کرد ولی متاسفانه به دلیل شب بودن محل دیتاسنتر و عدم پاسخ دهی قسمت فروش دیتاسنتر
متاسفانه نتونستیم هارد ها رو سریع تر تعویض و اطلاعات رو منتقل بکنیم - که دیشب هارد ها به دست ما رسید و سریعا عملیات انتقال را شروع کردیم
از دیشب تمامی اطلاعات هارد دوم و سوم به هارد های جدید منتقل شده اند و در حال حاضر کل مشکل برطرف گردید
از بابت این مشکل ناگهانی از دوستان عذرخواهی می کنم و کمال تشکر را از بابت صبر و تحملی که در این مدت به خرج دادند را دارم
به هر یک از یوزر های این سرور 7 روز اضافه برای جبران خسارت , هر چند کوچک اضافه خواهد شد
با تشکر
مددیان
سرور از انگلیس موجود دارید ؟
سلام
هشت روز پیش یک سرور مجازی هلند با رم 4 گیگ از جناب مددیان خریداری کردم. علیرغم قیمت پایین ، کارایی خیلی خوبی داره. علت اینکه یخورده دیر دارم نظر میذارم اینه که بخاطر شرایط سایتهایی که دارم و مصارف متغیرشون ناچار بودم چند روز سرور رو توی تست نگه دارم تا مطمئن بشم که بدون مشکل کار میکنه. خدا رو شکر تا امروز به مراتب بدون دردسرتر از بقیه جاهایی که قبلا گرفته بودم داره جواب میده. این در حالی هست که جاهای قبل بین دو تا سه برابر هزینه کرده بودم ولی به مشکلات زیادی برخورده بودم.
هم سرویس های ایشون خوب هستند هم اخلاق و پشتیبانی شون.
امیدوارم همیشه موفق باشید
سلام و خسته نباشید
سرور برای سایت فیلم و سریال می خوام
رم 1 و هارد 300 گیگ قیمت چقدر در میاد؟
خرید هر 100 گیگ هارد اضافه چقدر هست؟؟
سرور برای آپلود و دانلود سریال استفاده میشه مشکل قعطی و غیره بعد مدتی نداره؟