پاسخ : سرور مجازی ارزان:تخفیف همیشگی رم 1 گیگ ماهی فقط 10 تومان و رم 2 ماهی 15 تومان پورت 1
من هم برای دوستی گرفتم زیاد راضی نبود. گاهی حتی ssh هم کانکت نمیشد . و دیگه تمدید هم نکرد
کاری که انجام میشد فقط پ......... ایجاد میکرد . چندتا سایت خرید فروش چینی باز میکرد
شاید استارتر محترم ناراحت بشود ولی این حقیقتی است که باید گفته شود .
یک سئوال پیش اومده برام . این همه یوزر جدید با تاریخ 2013 چرا از زمان عضویتشان تا حالا سرور مجازی نخریده اند ؟؟!!! و جالبه بیشتر هم 2013 است نه یک سال اینور تر و ان ان ورتر
پاسخ : سرور مجازی ارزان:تخفیف همیشگی رم 1 گیگ ماهی فقط 10 تومان و رم 2 ماهی 15 تومان پورت 1
سلام آقا ما یه اوردر دادیم تو سایتتون واسه رم 1 فرموده بودین رم 1 قیمتش 10.000 تومان و تو سایت 12000 تومان بود و کد تخفیفتون جواب نمیداد در هر حال ما یه 1 گیگ سفارش دادیم امیدوارم زود بهمون برسونیدش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
networkgostar
سلام آقا ما یه اوردر دادیم تو سایتتون واسه رم 1 فرموده بودین رم 1 قیمتش 10.000 تومان و تو سایت 12000 تومان بود و کد تخفیفتون جواب نمیداد در هر حال ما یه 1 گیگ سفارش دادیم امیدوارم زود بهمون برسونیدش
دوست عزیز عنوان تاپیک یه خورده قدیمی هستش 2 تومان رفته رو رم 1 گیگ ولی قیمت بقیه سرویس ها ثابت هستند
سرور شما تحویل داده شد با تشکر از خرید شما
همچنین در جواب شماmnifa عزیز ما تعداد سرورهای اختصاصیمون رو نسبت به قبل چندید برابر کردیم و روی سرور تعداد محدودی وی پی اس بالا میاریم تا جایی که کیفیت سرورها افت نکنه همچنین ما پنل های حرفه ای به سایت اضافه نمودیم که اختلاف قیمت با پنل های معموملی فقط 5 تومان هست ولی فوق العاده از لحاظ سی پی یو و پورت و رم بالا هستند
میتوانید مشخصات پنل های حرفه ای را اینجا ببینید
http://www.berbidvps.ir/cart.php?gid=5
سلام
چند وقت اول خوب بود سرعت وی پی اس ولی الان اصلا خوب نیست
وی پی اس رم 1 آمریکا گرفتم ولی ibs اصلا باز نمیشه و هر بار لود شدنش حدود 30-50 ثانیه طول میکشه!!!!!
پنل ریبوت هم خراب بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hojjatele
سلام
چند وقت اول خوب بود سرعت وی پی اس ولی الان اصلا خوب نیست
وی پی اس رم 1 آمریکا گرفتم ولی ibs اصلا باز نمیشه و هر بار لود شدنش حدود 30-50 ثانیه طول میکشه!!!!!
پنل ریبوت هم خراب بود
سلام شما 11 تا سرویس کانفیگ روی یک وی پی اس با رم 512 گرفتید بعد چه انتظاری دارید اقا؟2 تومان دیگه بیشتر هزینه کن تا سرعتت بره بالا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kloxo
سلام
من اون سرور حرفه اي كه قيمتش 20 تومان هست ازتون گرفتم
خواستم ببينم بدون تغيير سرويس فقط سي پي يو تنها رو بخواهيد ارتقا بديد امكانش هست؟
هزينه هر گيگاهرتز چقدره؟
جواب نميديد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kloxo
سلام
من اون سرور حرفه اي كه قيمتش 20 تومان هست ازتون گرفتم
خواستم ببينم بدون تغيير سرويس فقط سي پي يو تنها رو بخواهيد ارتقا بديد امكانش هست؟
هزينه هر گيگاهرتز چقدره؟
با سلام دوست عزيز بله امكانش هست
هزينه هر گيگاهرتز 5 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
berbidvps
با سلام دوست عزيز بله امكانش هست
هزينه هر گيگاهرتز 5 تومان
سلام
1 تا 2 گيگاهرتز
سلام
گفته بودم نظرمو در اواخر سرویس میگم
الان یک ماهه سرویس دارم فقط اوایل دوبار مشکل جزئی پیش اومد که با ریسیت حل شد
برای ماه دوم سرویسم رو تمدید کردم
با تشکر
سلام سرور با رم دوگیگ میخوام ویندوز سرور 2003 واسه دانلود خصوصی میخوام کی میتونین تحویل بدین