تفاوت نسخه های 1.4 با 1.5 در چی هستش ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
تفاوت نسخه های 1.4 با 1.5 در چی هستش ؟
اگر نرم افزار واتساپ اماده شده اعلام کنید
دمو لازم دارم
سلام دوست عزیز ...
شرمنده دیر ج میدم ... 2 روز نبودم ...
دوست عزیز طبق صحبت هایی که داشتیم .... در ورژن جدید بر روی سرور مجازی کار شده است .... چون ورژن های قبلی مصرف سی پی یو و رم بالایی داشت .... و روی بعضی سرور ها همین عامل باعث میشد درست کار نکنه برنامه ...طبق صحبت ایشون : هسته ی اصلی برنامه رو کاملا کش محور کردیم که فشار کمی به سرور بیاد و بار سرور کاهش پیدا کنه
سلام
این با viber send فرقش در چیه ؟
سلام دوست عزیز .... بله برنامه ی واتس آپ خیلی وقته که آماده شده .... اما یک مشکل اساسی که این برنامه تبلیغات واتس آپ داره .... سیستم تبلیغاتش بر اساس ساخت channel هست ... که برای ساخت channel ها باید شماره مجازی بسازیم .... اما متاسفانه textplus و چندین برنامه و سایت که چک کردیم قابلیت ساخت شماره مجازی رو برای واتس آپ ندارن ... و روشش علنی نشده فعلا .... تعداد کمی هم که تو دنیا روشش رو می دونند فقط channel ها رو می فروشند و آموزشی نمی دن ... قیمت هر 1000 channel از 50 دلار تا 300 دلار ما دیدیم .... یعنی کمترین قیمتی که دیدیم هز 1000 channel تقریبا 180 هزار تومان یا همون 50 دلار میشه ...
دوستانی که با این امر مشکلی ندارند می تونیم براشون آماده کنیم ...
اما فعلا برخی از دوستان برنامه ی تبلیغات واتس آپ رو از ما می گیرند برای تفیکیک شماره واتس آپی و بعد برای وایبر استفاده می کنند ...
هر 500 هزار شماره رو در عرض کمتر از 3 ، 4 دقیقه تفکیک می کنه و بر فرض مثال از 500 هزار شماره اگه 200 هزارتاش واتس آپی باشند ... بالای 150 تا 170 هزار تاش هم وایبری هستند که برای نعضی از دوستان این تفکیک شماره مفید هست ....
سلام دوست عزیز ...
من متاسفانه تا حالا با برنامه ی viber send کار نکردم ... برای همین نمی دونم اون برنامه چه نکات مثبت و منفی داره ... اما ما 2 برنامه داریم :
viber marketing : این برنامه سرعت ارسال خیلی بالاتری از برنامه های مشابه داره ... بالای 1500 تا در ساعت ارسال می کنه .... قابلیت اسپین داره (مسیج رو به صورت هوشمند در هر ارسال تغییر میده مه در فیلم آموزشی می تونین نحوه کار کردش رو ببینید) و اشکالش اینه عکس ارسال نمی کنه
viber bulk : سرعت ارسال حدود 800 تا 1000 تا در ساعت .... عکس هم ارسال می کنه ..... گرافیک بهتری هم داره ....
هر دو برنامه قابلیت دریافت تعداد زیادی شماره مجازی دارن ( تا 220 تا تست شده)
اگه سوال دیگه ای بود باز در خدمتم عزیز
لینک فیلم وایبر مارکتینگ :
http://viber-marketing.ir/guide/
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز ... من تو این لینک رفتم اما متاسفانه اسم برنامه رو نزده بود
اگه برنامه ی وایبر رایدر هست .... دوست عزیز این برنامه به صورت رایگان نو خیلی از سایت ها گذاشته شده ....
دلیل اینکه اکثر کاربران ازش استفاده نمی کنند این هست که :
در هر بار ارسال نیاز به کالیبره کردن داره
نرم افزار باگ های زیادی داره
سرعت ارسالش پایینه
قابلیت دریافت چندین شماره مجازی رو نداره و با تک شماره کار می کنه
و خیلی وقت ها شده کاربر 3 ساعت با برنامه سر و کله زده اما 1000 تا ارسال هم نتونسته داشته باشه .... اما برنامه های جدید تقریبا کم دردسر هستند و خیلی از باگ ها گرفته شده
و قیمت نرم افزار های ما هم 75 هزار تومان هست دوست عزیز
پ.ن : این توضیحاتی که دادم در رابطه با برنامه ی وایبر رایدر بود که ورژن رایگانش تو نت فراوان پیدا میشه .. اگه برنامه ی دیگه ای هست حرف هام رو پس می گیرم .... چون من با هیچ برنامه ی دیگه ای غیر وایبر رایدر کار نکردم و اطلاعاتی راجع بهشون ندارم و واقعا نکات مثبت و منفی اون برنامه ها رو نمی دونم ...
برنامه ی ما هم تو پست قبلی دوست عزیز توضیحاتی راجع بهش دادم ... اگه دوست داشتید مطالعه کنید
با تشکر
سلام
اگه فروش دارین منم میخوام
سلام دوست عزیز بله فروش داریم ... برای خرید لطفا به سایت ما مراجعه کنید :
http://www.viber-marketing.ir/
اگه نیاز به توضیحات و یا راهنمایی هم دارید در یاهو ... یا تماسی در خدمتتون هستیم :
Yahoo ID : novinwebsaz@yahoo.com
021-44844198
09124848551
سلام
شرمنده بابت اسپم !
شما شماره مجازیم هم میفروشین ؟
شماره مجازی که بشه با واتس اپ هم اکتیو کرد !
شماره مجازی دارم ولی فقط تونستم وایبر اکتیو کنم
من برنامه رو از ایشون خرید کردم
جا داره تشکر ویژه کنم بابت پشتیبانی و برخورد خوبشون
قیمتشون که نسبت به جاهای دیگه کمتر بود و برنامشون نسبت به بقیه کار کردن باهاش ساده تر بود از همه مهمتر پشتیبانیشون بود هر بار که بهشون زنگ زدم با روی خوش و بسیار سریع کارم رو راه انداختم
امیدوارم همیشه موفق باشن