پاسخ : سئوحرفه ای میکنم باقیمت مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M-Sadeghi
دوست عزیز خسته نباشید می خواستم بدونم چطور کلمه ای که ما به شما میدیم رو میارید بالا؟
سلام
اگه قرارباشه روشام رو مطرح کنم که دیگه از نون خوردن میفتم چون همه میان یادمیگیرن من روشام فقط به کسایی یادمیدم که ازشون سفارش داشته باشم بعداتمام کارسفارششون بهشون اموزش میدم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M-Sadeghi
دوست عزیز خسته نباشید می خواستم بدونم چطور کلمه ای که ما به شما میدیم رو میارید بالا؟
باهمون روشی که گوگل والکسا توصیه کردند+روشهای خودم که توسط خودم ابداع شده وخداروشکر تواین دوسه سالی که توکار سئوهستم روشام هیچگونه امتیازمنفی از گوگل والکسانگرفته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed1988m
لطفا در یاهو آنلاین شید
من ساعت ده ونیم صیح الی یازده ونیم وساعت یکونیم الی پنج عصرانلاینم یاهو
فقط دراین ساعات
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed1988m
لطفا در یاهو آنلاین شید
الان انلاینم
ایدیم:
bolorhost
نمونه کارای خوبتونو لطفا بگین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ebiram1
نمونه کارای خوبتونو لطفا بگین
باسلام
نمونه کارزیاده اما نمونه کار معتبر شرکتی یدونه دارم
اگه دنبال نمونه کارای خوب ومعتبری باید صبر کنی بعد تعطیلات نوروز
چون پروژه های بزرگ همه درحال انجامند فعلا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bolorweb
سلام
اگه قرارباشه روشام رو مطرح کنم که دیگه از نون خوردن میفتم چون همه میان یادمیگیرن من روشام فقط به کسایی یادمیدم که ازشون سفارش داشته باشم بعداتمام کارسفارششون بهشون اموزش میدم
- - - Updated - - -
باهمون روشی که گوگل والکسا توصیه کردند+روشهای خودم که توسط خودم ابداع شده وخداروشکر تواین دوسه سالی که توکار سئوهستم روشام هیچگونه امتیازمنفی از گوگل والکسانگرفته
من بهتون قول میدم چیزی از سئو نمی دونین وگرنه طفره نمی رفتید.
اولا گوگل بر حسب مطالب و تیتر مطالب، سایت رو در کلمه خاصی بالا میاره مثلا اینطور نیست که شما اسم سایتت موزیک هست بعد توش بیل و کلنگ مطلب بزنی بعد بیل بیاد تو قسمت آهنگ.
مردم رو گمراه نکنید.
بنده به دلایل زیر احساس میکنم نمیشه به گفته های شما اعتماد کرد
البته نوشته من قضاوت کردن در باره شما نیست بلکه دلایلی هست که با توضیحات شما ممکنه باعث بشه نظر بنده تغییر کنه
1. اگر قرار بر بالا آوردن سایت با متد خاصی بر روی گوگل طی تلاش های چند روزه و ثابت ماندن آن به مدت 4 ماه باشد اصول وب زیر سوال میرود
2- چنانچه شما سئو کار هستید میبایست در اول سایت خود را سئو نموده و از این راه و با نشان دادن مدرک بسیار عیان به عنوان سایت خود این ادعا را اثبات نمایید
3- چنانچه شما قادر به سئو سایت بر اساس کلمات کلیدی هستید بهتر هست قبل از قبول هر گونه سفارش یک سایت برای خود طراحی کرده و با سئو کامل عده بسیاری از مشتری ها را وارد سایت خود کنید چنانچه سایت شما دارای سئو مناسب باشد دیگر نیاز نیست به صورت دستی تبلیغ خود را در تاپیک ها نشر دهید
4- اگر شما قادر هستید سایت را به در ردیف های اولیه گوگل بنشانید جای بسیار خوشحالیست بنده پیشنهاد میکنم یک سایت با دیزاین عالی طراحی کرده و سپس با یک فرد وارد مذاکره شوید و خود فروشنده و مدیر آن سایت باشید و با توجه به این که قادر هستید سئو را به صورت بسیار حرفه ای به صورتی که خود فرمودید انجام دهید دیگر نیاز به سفارش های دیگران از طریق تاپیک ها نخواهید داشت و با اینکار خواهید توانست در طول ماه حداقل سود خالص 10 میلیونی کنید با توجه به اینکه میفرمایید قادر به سئو هستید میتوانید چندین سایت با موضوعات زیر ایجاد کرده و تجارت خود را به میلیون ها برسانید برای مثال چندین نکته ذکر میکنم فروشگاه فایل - ایجاد جامعه مجازی - یک سایت که شامل خدمات طراحی سایت سرور مجازی سرویس پیامک سرور اختصاصی و .. باشید - سایت تبلیغات پاپ آپی - سایت افزایش بازدید کلیکی - پنجره ای پاپ آپی - فروش کارت شارژ - و .... شما با حرفه ای که در دست دارید و با دانش فنی که خود دارید میتوانید صاحب میلیون ها تومان سود شوید
5- سایت های بسیاری در صفحات اول گوگل در باره سئو سایت دیده میشوند اما بنده نام و نشانی از شما در بین این اسامی پیدا نکردم
6- برای اطمینان مشتری - شما نیازمند یک سایت با نماد ملی - به همراه اثبات ادعاهای خود هستید تا مشتری به شما اعتماد کند
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M-Sadeghi
من بهتون قول میدم چیزی از سئو نمی دونین وگرنه طفره نمی رفتید.
اولا گوگل بر حسب مطالب و تیتر مطالب، سایت رو در کلمه خاصی بالا میاره مثلا اینطور نیست که شما اسم سایتت موزیک هست بعد توش بیل و کلنگ مطلب بزنی بعد بیل بیاد تو قسمت آهنگ.
مردم رو گمراه نکنید.
کسی ازشما نظر خواست؟
به کوری چشم رقیبامون ودشمنامون تاالان تمام پروژه هامون باموفقیت تموم شده وبزودی باکلی نمونه کار بزرگ دهن خیلیا رومیبندیم
البته جسارت نباشه بخودتون نگیریدااا
- - - Updated - - -
باسلام
درمورد کارما باید بگم ازموقعی که که کارو شروع کردیم خاری شدیم توچشم رقیبا چون کارمون خیلی حرفه ای داریم جلومیبریم وبارضایت کامل مشتری ها
اما درمورد گفته هاتون؛:بله ب دلیل درخواست شما وکاربرای مثل شما.ما دوروز پیش یه مجموعه سایت باتمام موضوعاتی که شماگفتید ایجادکردیم+بیش از 30سفارش از جانب مشتری ها
وبابت سایتامون نماد اعتماد هم تقاضا دادیم
درکل اخرفروردین با40نمونه کارمعتبر وبزرگ+مجموعه سایتای خودمون ک همگی درکلماتبزرگی قراربیان اول ونماددهم بگیرند همه رو درهمین تاپیک باعنوان تاپیک دوم به نمایش عموم میذاریم که خیال همه راحت شه
- - - Updated - - -
عزیزانی هم که سایت موزیک دارند اما میخوان با کلمه بیل بیان بالا مااین کارو انجام میدیم باقرارداد رسمی محضری.حالا هرکی روش کم نشد بیاد قرارداد پروژه روببندیم
- - - Updated - - -
عزیزانی هم که سایت موزیک دارند اما میخوان با کلمه بیل بیان بالا مااین کارو انجام میدیم باقرارداد رسمی محضری.حالا هرکی روش کم نشد بیاد قرارداد پروژه روببندیم
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
ممنون از پاسختون با آروزی موفقیت برای شما
لطفا پ.خ تون رو چک کنید.
باتشکر