پاسخ : فروش ویژه از دیتاسنتر ovh - قیمت ثابت ماهانه - شروع قیمت از 12000 تومان - تعداد محدود- پنل مدیریت تحت وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoseinit
سلام
مقدار اشتراک سی پی یو چقدر است؟
ممنون
سلام
به صورت دیفالت تا 6 گیگاهرتز میتونید استفاده کنید ولی در صورت مصرف مداوم 6گیگاهرتز روی 1 گیکاهرتز لیمیت میشید .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Basack
رم 4 گیگ 6 ماه فرانسه چند حساب میکنید؟
سلام
شنبه به بخش مالی درخواست ارسال کنید براتون قیمت رو تقدیم میکنند ، احتمالا هزینه 6ماه رو همراه با 45 روز تایم بیشتر تقدیمتون میکنند .
پاسخ : فروش ویژه از دیتاسنتر ovh - قیمت ثابت ماهانه - شروع قیمت از 12000 تومان - تعداد محدود- پنل مدیریت تحت وب
با سلام و خسته نباشید
من امروز در یه سرویس از شما خریداری کردم لطفا در صورت امکان سریع تر تحویل دهید . ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
super_victory
با سلام و خسته نباشید
من امروز در یه سرویس از شما خریداری کردم لطفا در صورت امکان سریع تر تحویل دهید . ممنون
سلام
نوع سیستم عامل رو تا قبل ساعت 6 ارسال کنید تا امروز به دستتون برسونم
با تشکر
نوع سیستم عامل رو انتخاب کردم
تیکت پشتیبانی 730220
windows 2008
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
super_victory
تیکت پشتیبانی
730220
windows 2008
vpsgroups. com؟؟؟؟
دوست من اینجا تاپیک سرویسدهندهی دیگری هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
super_victory
تیکت پشتیبانی
730220
windows 2008
ما دوریس وب هستیم دوست عزیز
دوریس وب | میزبان شما هستیم
- - - Updated - - -
دوستان تعداد کمی از سرور ها موجود مانده است به همین خاطر رم 2گیگابایت فرانسه تا 2روز اینده با تخفیف ویژه ای ارایه میدیم
برای اطلاعات بیشتر به بخش فروش درخواست ارسال کنید.
دوست عزیز رم 4گیگ فرانسه برای چه ساعتی تحویل میدین؟(اگه الان سفارش بدیم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
clack
دوست عزیز رم 4گیگ فرانسه برای چه ساعتی تحویل میدین؟(اگه الان سفارش بدیم)
سلام
مشکلی نداره سفارش بدید برای ساعت 9 دستتون هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
ما دوریس وب هستیم دوست عزیز
دوریس وب | میزبان شما هستیم
- - - Updated - - -
دوستان تعداد کمی از سرور ها موجود مانده است به همین خاطر رم 2گیگابایت فرانسه تا 2روز اینده با تخفیف ویژه ای ارایه میدیم
برای اطلاعات بیشتر به بخش فروش درخواست ارسال کنید.
میشه تخفیف را بگید
من از مشتریان قبل شما هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sdfsdfsdfsdfdsf
میشه تخفیف را بگید
من از مشتریان قبل شما هستم
با قیمت 15 هزارتومان میتونیم ارایه بدیم و درصورت خرید 3ماهه 70 گیگابایت هارد اضافه نیز تقدیم میشه