پاسخ : ::::> آفر 70% تخفیف دائمی به مناسبت عید فطر سرور مجازی رم 2 گیگ 10 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
با سلام بخاطر درخواست های بسیار 3 عدد دیگر به این آفر اضاقه کردیم
درود
سروررتون توی کجاست و چه مشخصاتی داره؟
و تصویر از قسمت منابع مصرفی بزارید
اگر قرار ندید گزارش می دهم به مدیر تایپیکتون رو قفل یا حذف یا یه کاری می کنند به هر حال
منه مشتری روی هوا که نباید سرور بگیرم ؟
از کجا نه معلوم هوم سرور های بی کیفیت نباشه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-developers
درود
سروررتون توی کجاست و چه مشخصاتی داره؟
و تصویر از قسمت منابع مصرفی بزارید
اگر قرار ندید گزارش می دهم به مدیر تایپیکتون رو قفل یا حذف یا یه کاری می کنند به هر حال
منه مشتری روی هوا که نباید سرور بگیرم ؟
از کجا نه معلوم هوم سرور های بی کیفیت نباشه ؟
اولا که شما خریدار نیستید و جفتمون هدف از این پستی که زدی رو میدونیم
دوما اگر کسی مشکل داشت تو این دو هفته که خرید کردند حتما از اینجا اعلام میکرد
کلی از پست ها حذف شده لطفا تاپیک رو منحرف نکن
- - - Updated - - -
یک نمونه از کارهای خنده دار که از همین پست انجام شده این بوده که ورداشتن به چند تا از کاربرها ایمیل زدند شما با خرید این سرور عضو گروه جاسوسی شدید آخه نمیدنم این کار کدوم بچه هست که کار به این آماتوری کرده
نمدینم این کار خنده داره یا گریه ... اما واقعا جای تاسف داره !
درود
من خریدارم دیتاسنتر و لوکیشن رو بفرمایید
بنده در جریان این موضوع نیستم که ذکر کردید
شما هم بهتر یه توضیحی بدید
لطف کنین از تعداد ماشین های مجازی روی سرورتون یک اسکرین شات قرار بدین؟
و همچنین تعداد هاردهای سرور متصل به مجازی ساز
و همجین مشخصات دقیق سرورتون با اسکرین شات رم و سی پی یو
تاببینیم اورسلی درکار نیست و بشه ازتون سرویس تهیه کرد.
الان چند روزه از قراردادن اسکرین شات برای این دومورد خودداری میکنین به دلایل واهی
امیدوارم این دفعه پس از دریافت اخطار از مدیریت پاسخگویی بهتری داشته باشین به جای اینکه فکر کنین کسی باهاتون دشمنی داره
بعدشم شما پاسخگویی خوبی داشته باشی صددرصد ما خریدار هستیم.
فقط چه جوری توقع دارین ما با مسایل غیرواقعی که عنوان میکنین بسازیم
1- توی عنوان میزنین سرور با رم 2 10 تومن!بعدش که ادم تاپیک رو باز میکنه می بینه سرور با رم یک گیگ ده تومنه
http://www.webhostingtalk.ir/images/...IPBPRO/113.gif ::::> آفر 70% تخفیف دائمی به مناسبت عید فطر سرور مجازی رم 2 گیگ 10 تومان
2-بعدش میگین محازی ساز پروماکس نمیشه اورسل کرد ما میگیم میشه
شما یک مدرک نمیزاری ببینیم شده اورسل کنین یا نه
3- اینکه مشخصات دقیق سرور رو بدونیم و میزان هارد و رمش حق خریدار هست
اینکه اینها حق خریدار قبل از خرید خریدار هست رو هم رعایت نمیکنین و جوابی نمیدین و حتی خریدارها رو به اشتباه میاندازی وقتی میگی روی پروماکس نمیشه اورسل کرد مشکل ما نیست مشکل شماهست
شما روی هر هارد ساتامعمولی بیشتراز 15تا سرور مجازی و روی اینترپرایز 25تا بیشتر قرارندادی من ازت میخرم هرماه هم تمدید میکنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
لطف کنین از تعداد ماشین های مجازی روی سرورتون یک اسکرین شات قرار بدین؟
و همچنین تعداد هاردهای سرور متصل به مجازی ساز
و همجین مشخصات دقیق سرورتون با اسکرین شات رم و سی پی یو
تاببینیم اورسلی درکار نیست و بشه ازتون سرویس تهیه کرد.
الان چند روزه از قراردادن اسکرین شات برای این دومورد خودداری میکنین به دلایل واهی
امیدوارم این دفعه پس از دریافت اخطار از مدیریت پاسخگویی بهتری داشته باشین به جای اینکه فکر کنین کسی باهاتون دشمنی داره
بعدشم شما پاسخگویی خوبی داشته باشی صددرصد ما خریدار هستیم.
فقط چه جوری توقع دارین ما با مسایل غیرواقعی که عنوان میکنین بسازیم
1- توی عنوان میزنین سرور با رم 2 10 تومن!بعدش که ادم تاپیک رو باز میکنه می بینه سرور با رم یک گیگ ده تومنه
:113: ::::> آفر 70% تخفیف دائمی به مناسبت عید فطر سرور مجازی رم 2 گیگ 10 تومان
2-بعدش میگین محازی ساز پروماکس نمیشه اورسل کرد ما میگیم میشه
شما یک مدرک نمیزاری ببینیم شده اورسل کنین یا نه
3- اینکه مشخصات دقیق سرور رو بدونیم و میزان هارد و رمش حق خریدار هست
اینکه اینها حق خریدار قبل از خرید خریدار هست رو هم رعایت نمیکنین و جوابی نمیدین و حتی خریدارها رو به اشتباه میاندازی وقتی میگی روی پروماکس نمیشه اورسل کرد مشکل ما نیست مشکل شماهست
شما روی هر هارد ساتامعمولی بیشتراز 15تا سرور مجازی و روی اینترپرایز 25تا بیشتر قرارندادی من ازت میخرم هرماه هم تمدید میکنم.
میخواید پسورد رو بدم دست شما ؟
اگز اورسل بود اینجا پر از اعتراض کاربران بود
تنها دلیلی که نمیخوام اسکرین شات بدم اینه که شماها خریدار نبودید و قکر میکنید میتونید مارو خراب کنید و خیلی ... تند و تند میگید مدیران برخورد کنند برخورد چی کنند ؟ شما اصلا یوزر ما نیستی که بخوام چیزی رو اثبات کنم ! اگر لحن شما درست بود مطمئنا اسکرین شات میدادم
کار دیگه ای نیست شما 2 نفر انجام بدید جز انخراف تاپیک
اگر کاربری اعتراض داره خودش اعلام میکنه
آفر تموم شد نیاز نیست جو سازی کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
میخواید پسورد رو بدم دست شما ؟
اگز اورسل بود اینجا پر از اعتراض کاربران بود
تنها دلیلی که نمیخوام اسکرین شات بدم اینه که شماها خریدار نبودید و قکر میکنید میتونید مارو خراب کنید و خیلی ... تند و تند میگید مدیران برخورد کنند برخورد چی کنند ؟ شما اصلا یوزر ما نیستی که بخوام چیزی رو اثبات کنم ! اگر لحن شما درست بود مطمئنا اسکرین شات میدادم
کار دیگه ای نیست شما 2 نفر انجام بدید جز انخراف تاپیک
اگر کاربری اعتراض داره خودش اعلام میکنه
آفر تموم شد نیاز نیست جو سازی کنید
نمیدونم شما چرا قوانین رو نمیخونی که به کسی که سوال میکنه در تاپیک فروشتون باید جواب درست و منطقی بدین و شبهات و مشکلاتش رو حل کنی
نه توهم این رو داشته باشی ما میخوایم خرابت کنیم؟! و باهاتون پدرکشتگی داریم من دفعه پیش سوال رو جواب ندادی اخرش گفتی تموم شد افر
باز نوشتی افر دایر شده سوال کردم جواب بدی بخرم دوباره جای جواب دادن و رفع شبهات نوشتی دوباره تموم شد مردم رو مسخره کردین!؟
دوباره گزارش میکنم مدیران دیگه خودشون میدونم و از امروز تاپیک ها ی شما رو مشاهده نخواهم کرد برای خرید که 4 تاسوال و خواسته ای که حق خریدار هست رو بلد نیستی جواب بدی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
نمیدونم شما چرا قوانین رو نمیخونی که به کسی که سوال میکنه در تاپیک فروشتون باید جواب درست و منطقی بدین و شبهات و مشکلاتش رو حل کنی
نه توهم این رو داشته باشی ما میخوایم خرابت کنیم؟! و باهاتون پدرکشتگی داریم من دفعه پیش سوال رو جواب ندادی اخرش گفتی تموم شد افر
باز نوشتی افر دایر شده سوال کردم جواب بدی بخرم دوباره جای جواب دادن و رفع شبهات نوشتی دوباره تموم شد مردم رو مسخره کردین!؟
دوباره گزارش میکنم مدیران دیگه خودشون میدونم و از امروز تاپیک ها ی شما رو مشاهده نخواهم کرد برای خرید که 4 تاسوال و خواسته ای که حق خریدار هست رو بلد نیستی جواب بدی
دیگه شورشو درآوردی هر کاری دوست داری تو دلت انجام بده اینجا پست نزن وقت مارو هم نگیر ای بابا
- - - Updated - - -
این آفر تموم شده خدا رو شکر تا الان مشکلی نداشتم اگر هم مشکلی پیش بیاد در خدمت تمام دوستانی که خرید کردند هستیم
سلام دوست عزیز
موجودی دارین ؟
یک سرور میخوام
iran-developers - ULTRAWEB
بیشتر از 17 روزه از این آفر میگزره 34 تا سرور دادیم به بیش از 30 نفر هیچکس اعتراض نکرده پس یعنی هیچکس مشکلی ندارن !!!
شما 2 نفر دارین خودتونو میزنید تو درو ذیوار که ثابت کنید ما اورسل کردیم شما فکر کن اورسل کردیم که چی ؟ از ما سروری دارین که ناراضی هستین
بابا زشته تو کار ما داری دخالت بیجا میکنی سنگ اندازی میکنی 4 نفر هم از راه میرسن نمیدونن موضوع چیه از چهره مظلومانه شما خوششون میاد لایک میکنن پست رو
جواب شما 2 تفر رو نمیدم چون کلا مزاهمین نه از ما خرید کردی نه میخواستی خرید کنی این آفر تموم شده اما بازهم دارین به کار خنده دارتون ادامه میدین
تا الان بیشتر از 3 بار ادمین اونده پست شما رو پاک کرده خیلیها اومدن جواب شما رو دادن اما بازهم ادامه میدین
هدف شما اینه که بگی اورسل کردیم آره اورسل کردیم
چندین بار محترمانه گفتم لطفا ادامه نده این هم روش
سلام هارد 50 میخام با مشخصات افر 1 یعنی یک گیگ رم و .....
چند میشه؟ سروری میخام تا عید حتی یه ذره مشکل نداشته باشه افت سرعت وعدم قطعی و کندی و مشکل پرداخت دیتاسنتر و ....
خیال راحت میخام
بدجور اسودگی از بابت نداشتن هیچ مشکلی حتی کوچک حتی یک دقیقه تا عید
اخه تو همین انجمن ما هر چی سرور گرفتیم نشد که بتونیم حتی یک ماه راحت کار کنیم