پاسخ : فروش ویژه قدرتمند ترین سرور ارائه شده برای مجازی سازی تا کنون ---->رم یک گیگ فقط 9هزار تومان.آپتایم 100%|پورت فوق العاده|بدون اورسل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fardfard
الان که من از سرور انگلیس شما دارم چی کار باید بکنیم میشه یه توضیح کامل بدی یعنی باید یه سرورو امریکا سفارش بدم بعد هنوز اون سئوال اولیه رو جواب ندادی:))
- - - Updated - - -
الان که من از سرور انگلیس شما دارم چی کار باید بکنیم میشه یه توضیح کامل بدی یعنی باید یه سرورو امریکا سفارش بدم بعد هنوز اون سئوال اولیه رو جواب ندادی:))
اگر پول اضافه دارید بله:d
اگر هم نه که نمی خواد
پاسخ : فروش ویژه قدرتمند ترین سرور ارائه شده برای مجازی سازی تا کنون ---->رم یک گیگ فقط 9هزار تومان.آپتایم 100%|پورت فوق العاده|بدون اورسل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
اگر پول اضافه دارید بله:d
اگر هم نه که نمی خواد
اقا جون من یکم کامل توضیح بده الان مثلا این یعنی چی" اگر هم نه که نمی خواد " یعنی چی
1.به رایگان اونور سرور میدی:d
2.یا سرور اینورو پاک میکنی اونور سرور میدی :)) (اطلاعات سرور اینور چی میشه باید ازشون بک آپ بگیریم یانه)
3.اشانتیون اون سرورو میدی
4. هیچ کدام
در ضمن هنوز جواب این سئوالو ندادی اینایی که قبلا پول سرورارو دادن(اصلا اشاره به خودم ندارما) انشالله امروز سروراشونو تحویل میدی دیگه؟:))
پاسخ : فروش ویژه قدرتمند ترین سرور ارائه شده برای مجازی سازی تا کنون ---->رم یک گیگ فقط 9هزار تومان.آپتایم 100%|پورت فوق العاده|بدون اورسل|ارا
پاسخ : فروش ویژه قدرتمند ترین سرور ارائه شده برای مجازی سازی تا کنون ---->رم یک گیگ فقط 9هزار تومان.آپتایم 100%|پورت فوق العاده|بدون اورسل|ا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
گزینه 2
فقط 2 نفر هستین
دقیقا چی دونفر هستیم اگر منظورت سروره من فقط خودمو میدونم که هستم راستی هنوز افراتون مشخص نشده ایا روی اون سروراتون هم تخفیف دائمی دارین یا خیر
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
گزینه 2
فقط 2 نفر هستین
دقیقا چی دونفر هستیم اگر منظورت سروره من فقط خودمو میدونم که هستم راستی هنوز افراتون مشخص نشده ایا روی اون سروراتون هم تخفیف دائمی دارین یا خیر
پاسخ : فروش ویژه قدرتمند ترین سرور ارائه شده برای مجازی سازی تا کنون ---->رم یک گیگ فقط 9هزار تومان.آپتایم 100%|پورت فوق العاده|بدون اورسل|ارا
اونجا آفر داریم ولی به مدت محدود
پاسخ : فروش ویژه قدرتمند ترین سرور ارائه شده برای مجازی سازی تا کنون ---->رم یک گیگ فقط 9هزار تومان.آپتایم 100%|پورت فوق العاده|بدون اور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
سلام
مطمئن هستید تیکتتون بسته نیست؟
آخه تیکتی نداشتیم که پاسخ نداده باشیم
بازم تیکت بدید در خدمت هستیم
بله مطمئن هستم بسته نیست
مشکل در مورد فعال کردن فایروال و وصل نشدن هست
ایدی تیکت هم اینه : 510130
لطفا ای دی یاهوتونو یا یک شماره پ .خ کنید
الان دو روزه منتظرم ولی ....
پاسخ : فروش ویژه قدرتمند ترین سرور ارائه شده برای مجازی سازی تا کنون ---->رم یک گیگ فقط 9هزار تومان.آپتایم 100%|پورت فوق العاده|بدون اور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
svb93
بله مطمئن هستم بسته نیست
مشکل در مورد فعال کردن فایروال و وصل نشدن هست
ایدی تیکت هم اینه : 510130
لطفا ای دی یاهوتونو یا یک شماره پ .خ کنید
الان دو روزه منتظرم ولی ....
پاسخ شما که داده شد
پاسخ : فروش ویژه قدرتمند ترین سرور ارائه شده برای مجازی سازی تا کنون ---->رم یک گیگ فقط 9هزار تومان.آپتایم 100%|پورت فوق العاده|بدون اورسل|ا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
گزینه 2
فقط 2 نفر هستین
الان یه سئوال خیلی مهم برام پیش اومد ایا سرورای آمریکاتون قانون کپی رایت و تورنت حساس هست یا خیر ؟ چون بیشتر یا بهتر بگم همه اطلاعاتم جز قانون کپی رایته
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
گزینه 2
فقط 2 نفر هستین
الان یه سئوال خیلی مهم برام پیش اومد ایا سرورای آمریکاتون قانون کپی رایت و تورنت حساس هست یا خیر ؟ چون بیشتر یا بهتر بگم همه اطلاعاتم جز قانون کپی رایته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
بله حساس هستند
سرورای آلمان فکر نکنم حساس باشن درسته ping کدومشون به ایران بهتره
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
بله حساس هستند
سرورای آلمان فکر نکنم حساس باشن درسته ping کدومشون به ایران بهتره