سلام
شاید کلمات مناسبی به کار نبریم ولی می تونم بگم
عالی ترین عالی ها هستن
این کیفیت رو توی پی پال هم نچشیده بودیم !
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
شاید کلمات مناسبی به کار نبریم ولی می تونم بگم
عالی ترین عالی ها هستن
این کیفیت رو توی پی پال هم نچشیده بودیم !
از لطف شما بسیار متشکریم
ان شاء الله بعد از رونمایی از طرح های دیگر شرکت که در حال پیاده سازی می باشد تغییراتی در پنل کاربری و وب سایت لحاظ میگردد.
با تشکر
- - - Updated - - -
نظر لطف شماست
امیدواریم بتوانیم همواره با ارتقاء سطح خدمات رضایت شما را جلب نماییم
با سپاس
- - - Updated - - -
از کاربران سیباپال خواهشمندیم نظرات ارزشمند خود را در خصوص سیستم , پشتیبانی و سایر موارد اعلام نمایند.
در طی هفته های آتی تغییرات وسیعی در سیستم و امکانات اعمال میگردد که نظرات شما در این خصوص باعث پیشرفت هر چه بیشتر مجموعه خواهد شد.
خواهشمندیم در صورتی که نیاز به امکانات خاصی دارید با ایمیل info@sibapal.com در تماس باشید.
با تشکر
خیر , جهت ارتباط مستقیم با ایشان از ایمیل ارتباطی زیر استفاده نمایید.
admin@sibapal.com
بهترین درگاه تو ایران فقط و فقط سیبا پال. درخواست واریز میزنی . 2 دقیقه دیگه تو حسابته ::d
بنده برای تست به مبلغ سی صد تومان با این سایت کار کردم دو سه روزه . فوقالعاده کامل هستند فقط یه مورد رو گوشزد کنم خیلی پیچیده کردید سایت رو ....
بعد از میهن پال به این درگاه رفتم و در کل درگاه خوب و زود هم واریز می کنند.
فقط یک مشکلی که امروز دیدم اینکه وب سرویس موجودی حساب به روز نیست.
امروز یک مشتری مبلغ پرداخت کرد و از طریق اون کد دیدم موجودیم اضافه نشده ( علی رغم با 20 بار زدن کنترل + اف5 رو مرورگر) ولی تو سایت اوکی بود.
نظر لطف شماست.
امکانات پنل بسیار زیاد است که به زودی عادت خواهید کرد.
از لطف شما متشکریم
لطفا مشکل مربوطه را از طریق تیکت ارسال نمایید تا پیگیری و حل گردد.
باعث خوشحالی مجموعه است که توانسته ایم رضایت شما را جلب نماییم.
با تشکر
بله سیبا پال خیلی خوب هست جز چند شرکت های معتبر پیوسته هست امکانات پشتیبانی واریز وجه خوب هستند منم باهاشون کار میکنم خوبه . فقط انتقاد ها که میگن تیکت کنید بگید این حرف ها انجام نشده انتقاداتی که من گفتم. اینجا هم میگم
1: دکمه پرداخت ( مبالغ دلخواه ) که در پنل سیباپال هست پیچیده هست یعنی گزینه های اظافی داره فقط یک گیزنه مبلغ داشته باشه ادم بزنه و لینک اون را بده دیگه نیازی به این پیچیده شدن نداره من میبینم اینطوری با اون مبالغ دلخواه کار نمیکنم .
2: پنل کاربری موجودی فعلی موجودی امروز موجودی دیروز را نداره در صفحه اصلی . اما در قسمت کاربری و خلاصه ی کاربری داره ادم زورش میاد تا انجا بره . ( این هایی که میگم جهت دسترسی سریع و گیج نشدن هست
3: ورود به درگاه صفحه سبز ورداشته بشه سفید باشه ساده .
( جهت ساده بودن و سریع تر شدن کار کردن در پنل انتقاد کردم انتقادات بازم هست اما خوب هرکی با یکجور سیستم کار میکنه من دخالت نمیکنم ) با اپدیت کردن انتقادات سایت به پیشرفت های بالا خواهد رفت.. با تشکر
خسته نباشید - یک انتقاد :
آقا ما از شما تعریف کردیم از فرداش دیگه به تیکت های ما جواب ندادید که !
واقعا نمیدونم چی بگم . در هر صورت موفق باشید دوست عزیز . ایشالله بهترین و پایدار ترین سایت بشید