پاسخ : پرشین وی دی اس # 50% تخفیف سرور مجازی انگلستان با پورت 10 گیگ و تضمین شده [انتخاب حرفه ای ها]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
anifs
من شش ماه از دوست مون سرور داشتم و تو این مدت اصلا قطعی هم نداشته و سرعت اینترنت خوبی هم داشت.
فقط حدود 2 هفته است که سرعت ویندوز خیلی افت کرده و کند شده و با اینکه ویندوز هم عوض کردند ولی فرقی نکرد.
درود از لطفا شما ممنونیم دوست عزیز.بهتر بود با توجه به قوانین جدید انجمن برای تشکر فقط از دکمه تشکر زیر پست اول استفاده میکردید
در مورد مشکل سرویس هم لطفا تیکت جدید در سایت ایجاد کنید تا مجددا بررسی شود. لطفا مشکل بررسی و رفع خواهد شد
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
افرهای زیر به تعداد محدود و با کانفیگ رایگان از انگلستان موجود هست
Cpu : Xeon 2 core
RAM: 2GB DDR3 ECC1600MHZ
HARD:80 GB SSHD
PORT:1GBIT UNLIMITED
ماه اول 20 هزار تومان
تمدید 25 هزار تومان
CPU: XEON 2 CORE
RAM:4GB DDR3 ECC 1600MHZ
HARD:150GB SSHD
PORT: 1GBIT UNLIMITED
ماه اول 30 هزار تومان
تمدید 35 هزار تومان
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
امریکا
CPU: XEON 2CORE
RAM: 512MB DDR3 ECC
HARD: 50 GB SATA
PORT: 1GBITماهیانه فقط 9 هزار تومان
برای سفارش در سایت تیکت فرمایید فاکتور صادر گردد
تحویل سرویسها حدودا 2 ساعته خواهد بود
ارادتمند
:53:
پاسخ : پرشین وی دی اس # 50% تخفیف سرور مجازی انگلستان با پورت 10 گیگ و تضمین شده [انتخاب حرفه ای ها]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aqua141
درود من یک سرور ویندوز 2008 میخواستم
این آفرتون
cpu: Xeon 4core 2ghz
ram: 2gb ddr3 ecc
hard: 100gb sshd
port: 10gbit
ماهیانه فقط 30 هزار تومان
برای سفارش باید چیکار کنم ؟
درود
تحویل گردید
افرهای ارائه شده به تعداد محدود همچنان قابل ارائه میباشد
ارادتمند
در حال حاظر ظرفیت تمامی سرورها تکمیل میباشد
از هفته اینده با افرهای جدید از لوکیشن های سوییس انگلستان و امریکا در خدمت خواهیم بود
مدیران محترم لطفا کنند تاپیک رو قفل کنند
با سپاس