wow عالیه
قیمت سرورتون بسیار مناسبه .
اگه پشتیبانی خوبی دارید ما رو هم بزار توی لیست ....
نمایش نسخه قابل چاپ
wow عالیه
قیمت سرورتون بسیار مناسبه .
اگه پشتیبانی خوبی دارید ما رو هم بزار توی لیست ....
سلام قربان،
1. اینجا قیمت پهنای باند افتضاح گرونه و از طرفی بخاطر اینکه از همه نقاط دور هستند بیشتر مصارف واسه خودشون داره. مالیات هم سنگینه اینا برای همین قیمت سرور با پهنای باند کم حتی خیلی گرونه! قوانین هم خیلی سختگیرن
2. مشکل اینه که اون دیتاسنتر ها برای قرار داد مثل اجاره اتاق خوب راه نمیان و قیمت بالایی رو می گن که به نسبت سرویسی که می دن نمی صرفه از طرفی FDCservers دیتاسنتر بدی نیست و همین باعث می شه که بتونیم با قیمت خیلی پائین ارائه بدیم
پشتیبانی انگلیسی 24 ساعتس و معمولا زیره 10 دقیقه جواب می دیم که می شه برای چیزهای عمومی با چند کلمه انگلیسی ازین پشتیبانی استفاده کرد. کلا 4نفر در این قسمت داریم
ولی پشتیبانیه فارسی فقط خودم هستم
زنده باشید
اگر میشه چند تا از مشتریا تونو برای من پخ بزارین و این که شما پورتی که می دین 1 گیگ اختصاصی هست دیگه؟ ممنون و اینکه قیمت نصب سیستم عامل ها؟ و تا چه حد به وارز گیر می دین . به خصوص واسه لینک دانلود چون دیدم رپیدباز ازتون سرور داره می پرسم یعنی به وارز گیر نمی دین؟اینهار ابرای من پح کنید ممنون
جناب حنان دیگه فروش ندارین؟
همه ی سرور ها از استوک خارج شدند!
والا هستند یکسری مشتری چندتا از عزیزان رو اینجا لیست کردم و چندی از عزیزان دیگه خودشون اعلام کردند می تونید ازین عزیزان بپرسید! چون بعضی از کاربران به دلایلی دوست ندارند که نامی ازشون برده شه. مگر خودشون اینجا اعلام کنند.
لینوکس رایگان، ویندوز 20 تومن درماه
وارز اگر شکایتی دریافت کنیم میفرستیم خدمت شما باید اون مطلب رو حذف کنید البته نباید هم زیاد دریافت کنیم
متاسفانه الان تعداد کمی سرور موجود هست که بخاطر اینکه متفرقه هستند تو قسمت فروش لیست نکردیم
خواستید می تونم چندتاشو اینجا قرار بدم
زنده باشید
لیستشون را قرار بدین ببینیم چی موجوده
با سلام
با عرض معذرت خدمت دوستان و همچنین آقای حنان. من چون این سوال رو پرسیدم ازشون میتونم جواب بدم.
فرمودند که سرور های Quat Core یعنی 4 هسته ای هاشون کلا تموم شده و فقط Dual Core موجود هست.
موفق باشید
این 4 سرور فعلا موجود هست که می تونید در لینک زیر ملاحظه نمایید:
RouterHosting - Shopping Cart
یک چند تا دیگه هم هستند که 10 تومن قیمتشون بالا پائین هست اگر قیمت اینها رو هم خواستید بفرمایید:
1. Core 2 Duo E6400 2.13Ghz
RAM: 1.5GB
HD: 250GB
2. Core 2 Duo E6400 2.13Ghz
RAM: 4GB
HD: 400GB
3. Core 2 Duo E6400 2.13Ghz
RAM: 2GB
HD: 750GB
بله 25 تا ازین سرورها داریم که همه فروش رفتند اگر قرار بدیم تعداد کم هست مگر اینکه مشتریی کنسل کنه
زنده باشید
دومی فروش رفت
ممنون میشم این سه تا رو قیمتاش را برام پخ کنید