پاسخ : █سرور انگلیس 1 گیگ رم 50 گیگ هارد 10 تومان █ Raid H700 █ هارد CacheCade █ رم رزرو شده █ پهناباند نامحدود █ بیش از 50 درصد تخفیف█
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
digar_t
من قصد اسپم زدن ندارم بعد از برخورد با بعضی از دوستانی توی همین سایت که ویپی اس یا هاست می دادند و من رو نسبت به همه بد بین کرده بود
بالاخره ی جایی و ی ادم هایی پیدا کردم که واقعا کار درست هستن
من خیلی از طرز برخورد راهنمایی برگشت وجه همه رو تست کردم خیلی خوب هستن سرعت هم مناسب بود
با تشکر از این عزیزان
سپاس گذارم جناب ،
ما حرف و عملمون یکیه
امید واریم دوستان ، نزد ما ، لحظات خوشی را تجربه کنند ~
یک آفر ویژه به 5 نفری که تا امشب سفارش دهند 15 درصد تخفیف دائمی داده میشود
کم کم موجودی سرور ها در حال اتمام است .. تعدادی سرور با هارد بسیار بسیار قدرتمند ssd موجود است که میتونید در توضیحات هنگام سفارش ذکر کنید .
با احترام ؛
پاسخ : █سرور انگلیس 1 گیگ رم 50 گیگ هارد 10 تومان █ Raid H700 █ هارد CacheCade █ رم رزرو شده █ پهناباند نامحدود █ بیش از 50 درصد تخفیف█
سلام
سرور مجازی - vds 3 خریداری شده.
افر ویژه چی داری
در حال تست آماده کردن سرور و تحویل هستم
پس تست نتیجه نهایی اعلام میشود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mvasmous
سلام
سرور مجازی - vds 3 خریداری شده.
افر ویژه چی داری
در حال تست آماده کردن سرور و تحویل هستم
پس تست نتیجه نهایی اعلام میشود
با سلام و احترام ،
تحویل داده شد . :53:
آفر ویژه ؟ پس اینی که در پست اول نوشته شده است چی هست ؟
منظورتون چیست ؟
با سلام
یک سرور جهت تست 1 ساعته دریافت شد و همه چیز اوکی بود.
3 تا سوال داشتم خدمتتون:
1-کنسول ارایه میدین؟
2-ip اضافه چطور؟
3- اگه بخوام یه سایت php رو روی وی پی اس بالا بیارم شما چه کنترل پنلی رو پیشنهاد میکنید (به جز xamp و wamp) و اینکه خودتون کانفیگش رو انجام میدید؟ (فعلا به صرفه نیست واسم که هزینه لایسنس پرداخت کنم )
اگه موارد بالا شامل هزینه هست لطفا هزینه رو هم بفرمایید.
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheil_7029
با سلام
یک سرور جهت تست 1 ساعته دریافت شد و همه چیز اوکی بود.
3 تا سوال داشتم خدمتتون:
1-کنسول ارایه میدین؟
2-ip اضافه چطور؟
3- اگه بخوام یه سایت php رو روی وی پی اس بالا بیارم شما چه کنترل پنلی رو پیشنهاد میکنید (به جز xamp و wamp) و اینکه خودتون کانفیگش رو انجام میدید؟ (فعلا به صرفه نیست واسم که هزینه لایسنس پرداخت کنم )
اگه موارد بالا شامل هزینه هست لطفا هزینه رو هم بفرمایید.
با تشکر
با سلام ،
1 . بله
2 . بله
3 . همین هایی که میگید مناسب هستند از لینوکس + کلوکسو هم میتونید استفاده کنید که رایگان هست کانفیگش هم رایگان توسط ما انجام میشود .
ویندوز : Websitepanel و Enkompass , Plesk
سوال دیگری بود درخدمتم :53:
موفق و پیروز
یک پلن 2 و یک پلن 3 سفارش داده شد....
قبلا هم یه پلن 3 داشتم
کیفیت سرویس ها عالی + پشتیبانی خوب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mihan-Server
...
3 . همین هایی که میگید مناسب هستند از لینوکس + کلوکسو هم میتونید استفاده کنید که رایگان هست کانفیگش هم رایگان توسط ما انجام میشود .
ویندوز : Websitepanel و Enkompass , Plesk
سوال دیگری بود درخدمتم :53:
موفق و پیروز
Websitepanel و Enkompass , Plesk از این 3 تا کدومش امکان کانفیگ بدون لایسنس هست؟
واسه یه دونه دامنه میخوام.
کنترل پنل های که روی سرور های ویندوز نصب میشوند :
۱-وب سایت پنل – Websitepanel
کنترل پنل خوب و مناسبی است و هزینه لایسنس ندارد تنها مشکل این کنترل پنل این است که در نصب به مشکلات زیادی بر میخورید و بیشتر برای کسانی مناسب است که در ویندوز تخصص کامل دارند چون در این کنترل پنل تقریبا اکثر کار های نصب و راه اندازی باید به صورت دستی انجام شود.
آدرس سایت سازنده : websitepanel.net
2- Enkompass
این کنترل پنل به تازگی توسط شرکت سی پنل عرضه شده است و در حال حاظر به صورت رایگان برای ۱ سال اول عرضه شده است . ولی به دلیل اینکه این کنترل پنل به تازگی عرضه شده است امکانات آن کامل نشده است.
و کنترل پنلی که هم بر روی سرور های لینوکسی و هم سرور های ویندوزی نصب میشود :
پلسک – Plesk
این کنترل پنل هم برای سرورهای ویندوزی و هم برای سرور های لینوکسی منتشر شده است و در نسخه های جدید امکانات بسیار خوبی به آن اضافه شده است .
قیمت های لایسنس مختلفی دارد که قیمت های لایسنس بستگی به تعداد دامنه های مورد نیاز شما بر روی سرور دارد
آدرس سایت سازنده : parallels.com
از توضیحات بسیار مفیدتون سپاسگزارم.
vds3 سفارش داده شد.
به زودی سرور های بیشتری خریداری میشه.
پشتیبانی بسیار قوی هست و با حوصله پاسخگو هستند.
ان شااله که همکاریمون مداوم باشه.
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheil_7029
از توضیحات بسیار مفیدتون سپاسگزارم.
vds3 سفارش داده شد.
به زودی سرور های بیشتری خریداری میشه.
پشتیبانی بسیار قوی هست و با حوصله پاسخگو هستند.
ان شااله که همکاریمون مداوم باشه.
یا حق
خواهش میکنم
تحویل داده شد .
همینطور خواهد بود ~
بدرود ~