پاسخ : سروربا کیفیت انگلستان≈پردازندهHexacore≈پو رت10گیگ≈15%تخفیف≈رم1گیگ15000ت+ 30روزگارانتی≈کانفیگ رایگان
سلام
فرکانس پردازنده سرورهای مجازی چقدر می باشد ؟
ممنون
پاسخ : سروربا کیفیت انگلستان≈پردازندهHexacore≈پو رت10گیگ≈15%تخفیف≈رم1گیگ15000ت+ 30روزگارانتی≈کانفیگ رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafa75
لطفا تیکت رو جواب بدین
با عرض سلام
دوست عزیز اینجا تاپیک فروش است لطفا و خواهشا تمامی موارد پشتیبانی رو از طریق سایت پیگیری کنید.
در اینجا فقط سوالات پیش از خرید را مطرح کنید.
دوستان یک سوالی داشتم از خدمتتون: شما هارد اضافه هم ارایه میکنید؟ البته با قیمت مناسب. مثلا 200-300 گیگ ؟
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
__ERROR__
مشخصات سرور اصلی چیه؟
هاست ایران رو تا چه پهنایی باندی ارائه میدید؟!
سرور المان هم با هارد های SSd اضافه شده است.
و تا چند ساعت اینده پلان هم هم در سایت قرار خواهد گرفت و هم در تاپیک اطلاع رسانی خواهد شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina
دوستان یک سوالی داشتم از خدمتتون: شما هارد اضافه هم ارایه میکنید؟ البته با قیمت مناسب. مثلا 200-300 گیگ ؟
ممنون
با عرض سلام.
هارد اضافه روی سرور های انگلستان به هر مقدار که شما احتیاج داشته باشید ارائه میشود.
کدوم پلان مدنظرتونه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
morteza1200
سلام
فرکانس پردازنده سرورهای مجازی چقدر می باشد ؟
ممنون
با عرض سلام
کدام پلان مد نظرتونه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
با عرض سلام.
هارد اضافه روی سرور های انگلستان به هر مقدار که شما احتیاج داشته باشید ارائه میشود.
کدوم پلان مدنظرتونه؟
ممنون از پاسختون
من که سرویس دارم ازتون. میخواستم که هارد به سرویس موجودم اضافه کنم...
پس لطفا هزینه 300 گیگ هارد اضافه را هم بفرمایید تا ببینم میصرفه یا نه !
ممنون
دوست عزیز سرویس هنوز موجود هست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina
ممنون از پاسختون
من که سرویس دارم ازتون. میخواستم که هارد به سرویس موجودم اضافه کنم...
پس لطفا هزینه 300 گیگ هارد اضافه را هم بفرمایید تا ببینم میصرفه یا نه !
ممنون
هزینه هر 100 گیگ هارد اضافه 6 هزار تومان.
هزینه 300 گیگ هارد اضافه 16 هزار تومان خواهد بود.
این هزینه ها با اعمال تخفیف میباشد و برای مدت محدود است.
موفق و پیروز باشید.
کاش براتون امکان ارائه سرور تست میبود