پاسخ : سرور اختصاصی برای دنلود | ovh or hetzner
به نظر بنده بین این دو دیتا سنتر کیفیت پورت هتزنر بهتره ... پینگش نسبت به ایران بهتره و بیشتر مناسب کار شما میباشد.
از همه دوستان تشکر میکنم
بعد اینکه شرکت های معروف ارائه سروریس در این زمینه رو همه میشناسیم که فقط قیمت اسم شرکتشون رو میگیرن بهتر نیست یه تاپیک ایجاد بشه که تمامی فروشنده ها بیان و خودشون رو معرفی کنن که آدم در انتخاب برای خرید دچار تردید نشه .
الان من قصد خرید دارم دوستانی که کسب و کارشون به صورت شرکتی هست و چندیدن نفر هستند رو چطوری باید پیدا کنم شرکتی بودن به این دلیل که اگه کل کار و سرور رو دست یه شخص که در منزل کار میکنه باشه ممکنه هزاران انتفاق بیفته که سرور من در خطر هست مثلا خدای نکرده طرف تصادف کنه یا مریض بشه یا یه مشلکل تو نتش پیش بیاد و تو زمان قطعی برای منم مشکل پیش بیاد خب اینها برای من خطر سازه .
بعد سوال بعدی اینه که من اگر خودم مستقیم خرید کنم از هتزنر برای جلوگیری از موارد گفته شده و برای مدیریت و رسیدگی به آبیوز و نصب کانفینگ مورد نیاز کسی از دوستان در قبال دریافت وجه این کار رو انجام میده ؟
با سلام
در بخش مربوط درخواست سرور درخواست بدهید تا افر بدهیم
در مورد سوال هم بله شرکت های چند نفره بهتر هستند ...
و سوال اخر برای کانفیگ در صورت نیاز درخدمتیم
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
servervds.com
با سلام
در بخش مربوط درخواست سرور درخواست بدهید تا افر بدهیم
در مورد سوال هم بله شرکت های چند نفره بهتر هستند ...
و سوال اخر برای کانفیگ در صورت نیاز درخدمتیم
با تشکر
ممنون از پاسختون
من توی همین تاپیک اعلام کردم که بعدا امکان ارتقا هست مثلا من سرور رو میخرم 200 تومن هزینه ستاپ میدم الان میام هارد رو 2 ماهه پر میکنم میخوام ارتقا بدم هارد رو که دوستان اعلام کردند میشه ولی من از شرکت های بزرگ هم همین سوال رو کردم و اونا گرفتن که نمیشه ارتقا دارد باید سرور جدید خریداری کنید و منتقل کنید.
الان اگه نمیشه ارتقا داد من اول باید یه سرور معمولی بدون هزینه ستاپ بخرم که سنگین نشه بعد که منتقل میخوام بکنم یه سرور خوب بگیرم ؟ بعد توی انتقال 2 ترا فایل مشکلی پیش نمیاد ؟ چقدر طول میکشه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
awed
ممنون از پاسختون
من توی همین تاپیک اعلام کردم که بعدا امکان ارتقا هست مثلا من سرور رو میخرم 200 تومن هزینه ستاپ میدم الان میام هارد رو 2 ماهه پر میکنم میخوام ارتقا بدم هارد رو که دوستان اعلام کردند میشه ولی من از شرکت های بزرگ هم همین سوال رو کردم و اونا گرفتن که نمیشه ارتقا دارد باید سرور جدید خریداری کنید و منتقل کنید.
الان اگه نمیشه ارتقا داد من اول باید یه سرور معمولی بدون هزینه ستاپ بخرم که سنگین نشه بعد که منتقل میخوام بکنم یه سرور خوب بگیرم ؟ بعد توی انتقال 2 ترا فایل مشکلی پیش نمیاد ؟ چقدر طول میکشه ؟
بعدا ک نمیشه ارتقا داد ، اما الان میشه ! ، میتونید موقع سفارش هارد رو 2x2TB کنید .
من ۶۰۰ گیگ نرم افزار رو از آلمان منتقل کردم کانادا (OVH) ... مشکلی نبود ...
میتوان هارد افزایش داد اما ارتقا خیر چون هزینه هزینه ان بسیار هست
در هتزنر
شما هارد سرور 4 ترا دارید و میخواهید 3 ترا افزایش بدهید
باید هزینه هارد + هزینه فلکسی پک ماهانه 15 یورو بدهید
اما در لیزوب خیر
سرورهای دارد تا 36 ترا میتوان افزایش داد بدون هزینه اضاف
و در المان حداکثر تا 10 ترا در سرورهای جدید میتوان افزایش هارد داشت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
servervds.com
میتوان هارد افزایش داد اما ارتقا خیر چون هزینه هزینه ان بسیار هست
در هتزنر
شما هارد سرور 4 ترا دارید و میخواهید 3 ترا افزایش بدهید
باید هزینه هارد + هزینه فلکسی پک ماهانه 15 یورو بدهید
اما در لیزوب خیر
سرورهای دارد تا 36 ترا میتوان افزایش داد بدون هزینه اضاف
و در المان حداکثر تا 10 ترا در سرورهای جدید میتوان افزایش هارد داشت
قیمت سرور های لیزوب به چه صورت هست خیلی گرونه ؟
به نظرتون اگه یه سرور بدون ستاپ بگیرم از آلمان مثلا ex60 بعد از چند ماه که پر شد منتقل کنم لیزوب خوبه ؟
آقا شرمنده به خدا که انتقدر سوال میپرسم
پس نتیجه این شد که سرور های آلمان بعد از دریافت قابلیت افزایش هارد رو ندارند و هزینه بالایی دارند.
سرور های ovh چی ؟ اونا هم قابلیت افزایش هارد رو بعد از تحویل ندارن ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
awed
قیمت سرور های لیزوب به چه صورت هست خیلی گرونه ؟
به نظرتون اگه یه سرور بدون ستاپ بگیرم از آلمان مثلا ex60 بعد از چند ماه که پر شد منتقل کنم لیزوب خوبه ؟
قیمت سرورهای لیزوب گران هست برای شما که تازه کار هستید
اما ارزش کیفیت ان را دارد
ایاکس 60 شما روز اول هم میتوانید 2تا هارد اضاف کنید هزینه ان برای 6ترا اضافه میشه ماهانه 45 یورو
هر هارد 15 یورو + 15 یورو فلکسی
لیزوب برای کسانی خوب هست که هارد هایشان بیش از 12 ترا باشد
او وی اچ هم خوبه هست اما پشتیبانی بسیار پاینی دارد در فرانسه
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
awed
سلام و خسته نباشید خدمت همه اساتید.
دوستان من برای سایت دانلودم که به صورت vip هست و همچنین سایت رایگان موزیک میخوام سرور اختصاصی بگیرم .
و تبدیلش کنم به 2 تا سرور مجازی ویندوز
بعد از کلی تحقیق و خوندن تاپیک ها بعضی ها گفتن هتزنر بعضی ها هم گفتن ovh فرانسه به هر حال اینکه من این سرور ها رو مد نظرم هست به نظر شما مشکلی نداره . از لحاظ کپی رایت کدومشون گیر میدن کمتر و اینکه سرور های جدید هتزنر دارای رید 1 هستند که برای حجم بالا به نظرم مناسب نیست مثلا الان هارد 4 ترا فقط 2 ترا قابل استفاده است که من حداقل 4 ترا فضا میخوام دستم باشه . حالا میشه سرور های هتزنر رو که رید دارند بدون رید سفارش داد؟
مورد بعدی اینکه میگن هارد سرور های هتزنر میسوزه و قابل اطمینان نیست الان هارد ها که اینترپراز هست بازم این مشکل هست . از لحاظ هارد کدوم دیتاسنتر قابل اطمینان تره ؟ و امکان ارتقا هارد در کدوم دیتاسنتر وجود دارده؟
هزینه ماهیانه هم تا ماهی 250 میتونم بدم .
من این 2 سرور رو مد نظر گرفتم براتون میزارم بگید کدومش بهتره نصب به قیمتش ؟
سرور اول از ovh با هزینه ماهیانه 230 هزار تومان و ستاپ 250 هزار تومان :
cpu :
Xeon W3 565
Ram : 48 GB
Hdd : 2*2Tb sata
port : 1Gig
ترافیک نامحدود
کنترل پنل دایرکت ادمین
رید 1 نرم افزاری
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سرور دوم از هتزنر با هزینه ماهیانه 230 هزار تومان و ستاپ 20 هزار تومان
cpu : Core i7-3770
Ram : 32 GB
Hdd : 2*2Tb sata
port : 1Gig
ترافیک 20 ترا
کنترل پنل دایرکت ادمین
رید 1 نرم افزاری
------------------------------------------------------------------------------
دوستان از همتون تشکر میکنم و عذرخواهی از بابت سوال های زیاد . یه سوال دیگه دارم اینکه من یه سایت دانلود فیلم و سریال خارجی هم دارم میخوام بدونم اگه لینک مستقیم و vip هم درون اون سایت قرار بدم برای خارج امکان داره سرور بسته بشه در حالی که برای هر پست که داخل سایت قرار میدم درسته که کپی رایت رو نقض میکنم ولی یه گزینه به عنوان ریپورت آبیوز قرار دادم که اگه شکایت شخصی از فیلم ها و سریال ها بود به خودم برسه و از رو سایت بردارم . به نظرتون به مشکل بر نمیخوره ؟
سلام
هتزنر به چند دليل براي شما مناسبه
1. زياد به ايبوز حساس نيست
2.پينگ مناسبي داره
3. قيمت بسيار مناسب هست
4. منابعي كه هتزنر با اين قيمت به شما ميده هيشكي نميده
تست سرعت پورت سرور خودم
فایل پیوست 18064