پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
امروز هم گذشت ! سرور uk تحویل ندادن هنوز , تیکت بزنیم می گن هر چی تیکت بدی دیرتر جواب می گیری تیکت نزنیم اینجا بگیم می گه تو سایت تیکت بزنید اونجا ساپورت می شه دقیقا چی کار کنیم حالا ؟!
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dj-big
امروز هم گذشت ! سرور uk تحویل ندادن هنوز , تیکت بزنیم می گن هر چی تیکت بدی دیرتر جواب می گیری تیکت نزنیم اینجا بگیم می گه تو سایت تیکت بزنید اونجا ساپورت می شه دقیقا چی کار کنیم حالا ؟!
هنوز ۱۱ ساعتتا تموم شدن امروز مونده
اگر ندادم بعدا بیاید بگید
امروز سرویس شما تحویل داده میشه
سلام شایان جان
یه سرور مجازی میخواستم واسه میزبانی 30000 بازدید روزانه با لایسنس دایرکت ادمین چقدر میشه ؟
وارزم باشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
XDiaries
سلام شایان جان
یه سرور مجازی میخواستم واسه میزبانی 30000 بازدید روزانه با لایسنس دایرکت ادمین چقدر میشه ؟
وارزم باشه .
اگر فضای زیادی نمی خواهید میتونم بهتون با درایو اس اس دی بدم
حدودا ۱۵ گبگ اس اس دی ماهانه با رم ۲گیگ میدم بهتون ۳۰ هزاتومان
تحویل + ۲۴ ساعت
شایان جان میگی مشکل دارید تیکت کنید
من الان یک ساعت هست که تیکت زدم گفتم سرور رو ری استرت کن
شایان جان تیکت مارو جواب بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
اگر فضای زیادی نمی خواهید میتونم بهتون با درایو اس اس دی بدم
حدودا ۱۵ گبگ اس اس دی ماهانه با رم ۲گیگ میدم بهتون ۳۰ هزاتومان
تحویل + ۲۴ ساعت
با لایسنس دایرکت ادمین چقدر میدید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
XDiaries
با لایسنس دایرکت ادمین چقدر میدید ؟
لایسنس کار نمیکنم متاسفانه
اقای علیرضا اینجا ساپورت نیست
دوست عزیز به جای اینکه اینجا آنلاین باشی
پاشو بیا جواب تیکت هارو بده.
از دیروز بهت تیکت زدم که فاکتور من رو عوض کن.
اما هنوز ادیت نکردیش!!