برای خرید می توانید با آی دی یاهو loginvps در تماس باشید http://www.webhostingtalk.ir/attachm...aawish-com-jpg
نمایش نسخه قابل چاپ
برای خرید می توانید با آی دی یاهو loginvps در تماس باشید http://www.webhostingtalk.ir/attachm...aawish-com-jpg
از ایشون سرور داشتم کیفیتش خوب بود اما نسبت به قیمت بالایی که نسبت به بقیه میدن پشتیبانیشون خوب نیست... 2روز از خرید سرورم گذشته بود رمز سروررو عوض کردم کاملا هم مطمئن بودم چی زدم اما نمیدونم چی شد که دیگه لاگین نشد!..ایشون گفتن 5000 تومان میگیرم پسورد و ریکاوری میکنیم منم خیلی عجله داشتم گفتم بهشون هزینه رو هم دادم تماس گرفتم گفتند 1 ساعت دیگه انجام میدهند بعد از 1 ساعت خب دیگه گوشی رو جواب ندادن همیمطور تیکت.. خلاصه ایشون 1 روز بعد زحمتشو کشید! کلی کارمون خوابید...! بهرحال امیدوارم موفق و پیروز باشند...
بله فل فل جان اگر پیج اول رو بخونید :
مواردی که شامل هزینه می شوند(کانفیگ و نصب اولیه رایگان می باشد):
1 - نصب مجدد سیستم عامل
2 - کانفیگ مجدد
3 - ریکاوری پسورد فراموش شده
همچین درشت نوشتم تا یکی مثل شما بتونه بخونه
در مورد پشتیبانی هم بگو شما اشتباه می کنید به هیچ وجه این نبوده و کاملا تکذیب می کنم 1000 تا یوزر همه راضی شما ناراضی اشکال از خودتونه
وقتی داری می گی رمز رو عوض کردی پس وقتی نتونستی لاگین کنی حتما خودت اشتباهی کردی
من تو پیج اول نوشتم سرویس unmanage یعنی چی ؟ یعنی اینکه ما مدیریییییییت نمی کنیم بر عهده خودتونه - و نکته آخر اینکه قرار نیست ما 2 شب بشینیم جواب شما رو بدیم یا 2 ظهر موقع استراحت بشینیم الو الو بگیم تا شما بیاد تاپیک بزنید بگید پیشتیبانیش خوبه شاید موقعی بوده که من کلاس بودم یا جلسه بودم آخه این چه قضاوتیه شما می کنید
همه چیز سر وقت خودش ، بسته به ترافیک کاری و اولویت تیکت ها جواب داده میشه - من خرابکاری مشتری رو میزارم بر عهده خودش وظیفه من که نیست میای اینجا مینویسی
بهترین سرویس رو داشتید آپتایم سرعت و کیفیت خوب حتما همش پشم بوده :d
پس همون بهتر که ...
شما هم موفق و پیروز باشند...!
سلام
در صورتی که برای تمدید یا سفارش درگاه بانک ملت در دسترس نبود می توانید از طریق شماره حساب های داخل سایت برای پرداخت اقدام رمایید .
فروش همچنان از آمریکا و هلند ادامه دارد .. .
:d:d:d:dنقل قول:
بهترین سرویس رو داشتید آپتایم سرعت و کیفیت خوب حتما همش پشم بوده:d
چند وقت پیش مشکلی پیش اومد با آقا حمید تماس گرفتم ؛ یکی از خوش برخورد ترین همکارایی که تو وب هاستینگ تاک بودن ;)
همین که تاپیک تا 80 صفحه رفته و حرف حدیثی نبوده ؛ مهر تاییدی در مورد کیفیت و آپتایم سرویس های LoginVPS هست :53:
فروش همچنان از آمریکا و هلند ادامه دارد .. . برای خرید می توانید از طریق تیکت در سایت یا پشتیبانی یاهو تماس بگیرید برای مشورت نیز شماره تلفن و شماره پیامک 3000222365 با ما در ارتباط باشید
تمام سرویسها تحویل داده شد .
قبل از خرید قوانین را مطالعه فرمایید
سلام
وقتتون بخیر
من یک سرویس ارزان از امریکا میخوام برای حساب ارزی پیپال میخوام.ارزونترین.
فقط از آمریکا باشه.اگر هم از نیویورک باشه که دیگه عالیه.با این آی پی ها
67.207.168.
لطفا قیمت ماهانه هم بفرمایید؟
ممنون