-
1 فایل پیوست
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
اضافه کردن مشاهده کارت های خریداری شده به فریر
سلام
من این کد رو از ویرایش جی پال استخراج کردم . کد بصورت گرافیکی درست کار میکنه . تست اینکه مشخصات خرید رو درست نشون میده بعهده خود شما
اگه مفید بود تشکر یادتون نره
اموزش و فایل های لازم در پیوست / لینک کمکی
ضمنا من به درگاه پرداخت بانک سپه نیاز دارم . کسی هست که این درگاه رو نوشته باشه
یه دنیا دعاش میکنم
خودم از طراحی سایت و php سر در نمیارم وگرنه مینوشتم با این حال درگاه سامانو میخوام تغییر کاربری بدم به سپه !!@-):^o:)) بنظرتون میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajad2
سلام
چه جور می تونم ادرسی رو که بعد از خرید مشتری به اون منتقل میشه رو عوض کنم
داخل قسمت افزونه ها ایمیل محصول توی فیلد آخر رو تغییر بدین
-
سلام دوستان. من مراحل نصب رو کامل انجام دادم.
ولی موقع پرداخت ، فیلد تعداد کارت رو که وارد میکنم چیزی اعمال نمیشه. و ارور میده تعداد کارت درخواستی مشخص نشده است.
مشکل از کجاست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
داخل قسمت افزونه ها ایمیل محصول توی فیلد آخر رو تغییر بدین
درود بر شما
من نمی خواهم که ایمیل رو تغیر بدم من می خوام ادرس سایتی که بعد از خرید ریدایرکت میشه روش رو تغیر بدم
چون ادرس قبلی رو بستن
حالا کاربران که میخان به سایت برگردن بسته است
منظورم رو درک کردید؟
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajad2
درود بر شما
من نمی خواهم که ایمیل رو تغیر بدم من می خوام ادرس سایتی که بعد از خرید ریدایرکت میشه روش رو تغیر بدم
چون ادرس قبلی رو بستن
حالا کاربران که میخان به سایت برگردن بسته است
منظورم رو درک کردید؟
ممنون
سلام
در پوشه include فایل configuration.php رو باز کنید
این دو خط طبق آدرس جدید ویرایش کنید
کد PHP:
'url' => 'http://demo.com/freer/' , //-- با اسلش آخر
'path' => '/home/demo/public_html/freer/' , //-- با اسلش آخر
-
هم اکنون نیازمن یاری سبز و بنفشتان هستیم / رنگ ابی و قرمز هم پذیرفته می شود
فریر جان برس به دادم
ماژول بانک ملی و سپه رو میخواستم . ( سپه کاربراش کمه برا همین بهتره )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
doctorportable
هم اکنون نیازمن یاری سبز و بنفشتان هستیم / رنگ ابی و قرمز هم پذیرفته می شود
فریر جان برس به دادم
ماژول بانک ملی و سپه رو میخواستم . ( سپه کاربراش کمه برا همین بهتره )
دوست عزیز فریر جانت سالی یه بارم اینجا نمیاد///بهترین راه ایمله//هر وقت ازشون مازول خواستم هزینشو دادم سریع نوشتن
virtual@freer.ir
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
agha_mehran
کسی نیست بتونه این قالب رو ریپ کن من ارش بخرم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
دوست عزیز فریر جانت سالی یه بارم اینجا نمیاد///بهترین راه ایمله//هر وقت ازشون مازول خواستم هزینشو دادم سریع نوشتن
virtual@freer.ir
الان برای گرفتن درگاه سامان و ملت اقدام کردم . برای همین بهشون میل نمیزنم .
بانک ملی و سپه درگاه ندارم . ولی همونطور که گفتم بانک ملی معتمد مردم و سپه کاربراش کمتره پس احتمال اینکه قطعی داشته باشه کمتره.
بانک ملت که برای افتتحاح حساب 2 روز معطل کرد . برای ثبت درخواست 2 روز برایی ثبت مدارک 2 روز و همینظور ادامه داره ..... کارمنداش همه گشادند و حال ندارند کار کنند . ...
بانک سامان هم پول میگیره در عوض یه ساعته همه کاراتو راست و ریس میکنه
-
مسئولیت هرگون رخداد بعهده خودتون هستش و بنده هیچ مسئولیتی در قبال کیفیت و نتیجه مطالب پایین قبول نمیکنم
از کد نویسی هم سر در نمیارم که بیام خرابکاری های شما رو درست کنم/:)
پس تو لوکال امتحان کنید تا به مشکل برخورد نکنین
چند تا نکته که به عملکرد ظاهری فریر رو کامل میکنه .
1- تو ماژول ایمیل بعد از نشون دادن مشخصات کارت ها شناسه 1 و 2 رو نشون میده و مابین اینا نوع کارت شارژ خریداری شده دوباره نشون داده میشه ( این قسمت قابل حذف هستش )
2- اگه بعد از سطر زیرsend_mail($data[email],$data[name],$payment[payment_email],$payment[payment_email],$data[title],$table,$data[signature]);
سطر send_mail($data[email],$data[name],$data[email],$data[email],$data[title],$table,$data[signature]);
رو به ماژول ایمیل اضافه کنید یک نسخه از میل برای ایمیل فرستنده که تو تنظیمات ثبت کردین فرستاده میشه ( بسیار کاربردی )
3- تو ماژول سامان بعد عبارت پ"رداخت تکمیل نشده است " کدی هست که تو متن پیام ظاهری -1 نشون داده میشه و پیام یکم نامیزون میشه . اونو هم حذف کنید.
4- تو callback.tpl هم یدونه تغییر مشابه ردیف یک هست که میتونین حذف کنین -- تو صفحه نمایش کارت ها زیر شناسه ها عنوان کارت شارژ ها رو دوباره نشون میده . یه تغییر دیگه هم تو این فایل نیاز هست . پایین توضیح میدم .
حالا اونایی که تمایل دارن که دکمه بازگشت تو پیام ها و نمایش کارت ها ظاهر بشه متن زیر رو بخونن
5- تو فایل callback.tpl بعد از نشون دادن شناسه ها کد زیر رو وارد کنید<center><a href="index.php" class="button">بازگشت</a></center>
با <br /> میتونین فاصله بین متن رو تنظیم کنین
6- فایل callback.php رو باز کنین و کلیه دکمه های بازگشت اونو پاک کنید . دقیقا عبارت بالا نه بیشتر نه کمتر تا به مشکل برخورد نکنین
7- در فایل message.tpl بعد عبارت {$data.message} همون عبارت بالا رو وارد کنید.
یعنی هر وقت پیامی ظاهر بشه دکمه بازگشت هم داره ( هر پیام خطا ) برای موفقیت هم که دستی وارد کردیم (توضیح 6 )
-
سلام دوستای گلم
من نصب کردم
توی مدیریت و صفحه خرید این پیغامو میده
جریان چیه؟
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
2244
سلام
من چند وقته که از فریر استفاده میکنم و مشکلی هم ندارم
امروز یه 1.57 رو از اون روی یه پوشه دیگه توی هاستم نصب کردم
حالا اون قبلیه این ارورو میده:
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0
ضمنا وقتی پردافت رو میزنی این ارورو میده:
gatway.php?random=یه عددی
مشکل چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
2244
سلام دوستای گلم
من نصب کردم
توی مدیریت و صفحه خرید این پیغامو میده
جریان چیه؟
دوستان کسی هست کمک کنه؟
-
با سلام خدمت دوستان
بنده قبلا هاست لینوکس سی پنل داشتم و از این اسکریپت استفاده میکردم ولی الان سرور ویندوز گرفتم و با نرم افزار xampp میخواستم اینو نصب کنم که متوجه شدم ارور میده و حتی باز نمیشه
قسمت نصب و... هیچکدوم باز نمیشه و سورسش رو نشون میده
دوستان و پشتیبانی عزیز اگر راه حلی دارید لطفا بهم بگید ممنون میشم کارم خیلی گیره سایتم رو باید منتقل کنم
منتظرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
derakhti
با سلام خدمت دوستان
بنده قبلا هاست لینوکس سی پنل داشتم و از این اسکریپت استفاده میکردم ولی الان سرور ویندوز گرفتم و با نرم افزار xampp میخواستم اینو نصب کنم که متوجه شدم ارور میده و حتی باز نمیشه
دوستان و پشتیبانی عزیز اگر راه حلی دارید لطفا بهم بگید ممنون میشم کارم خیلی گیره سایتم رو باید منتقل کنم
منتظرم
zpanel نصب کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
teraserver
zpanel نصب کنید
خیر روی لوکال و xampp هست
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
derakhti
با سلام خدمت دوستان
منتظرم
سلام به پوشه xammp برید و بعد پوشه php و فایل زیر رو جایگزین کنین و بعد apache رو استارت کنید
البته اول فایل از حالت فشرده خارج کنید و فایل php.ini رو تو پوشه php جایگزین کنین
بعد از قرار دادن فایل apache & Mysql رو استارت کنین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mkh1372
سلام به پوشه xammp برید و بعد پوشه php و فایل زیر رو جایگزین کنین و بعد apache رو استارت کنید
البته اول فایل از حالت فشرده خارج کنید و فایل php.ini رو تو پوشه php جایگزین کنین
با سلام و ممنونم دوست عزیز بابت معرفی این لینک . فقط یک سوال این فایل برای همه سرور ها کار میکنه ؟ ویندوز ؟ چون ویندوز من 2003 هست فرقی نمیکنه اگر بعدا توی 2008 هم بزارم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
derakhti
با سلام و ممنونم دوست عزیز بابت معرفی این لینک . فقط یک سوال این فایل برای همه سرور ها کار میکنه ؟ ویندوز ؟ چون ویندوز من 2003 هست فرقی نمیکنه اگر بعدا توی 2008 هم بزارم ؟
سلام این فایل فقط واسه تغییر دادن تنظیمات php هست فک نکنم به ویندوز ربط داشته باشه ولی به ورژن php xampp فک کنم ربط داشته باشه
-
salam man moshke daram ke virsul ro kamel bala nemiyare in ham link فروش اينترنتي شارژ
lotfan rahnayi konid
-
salam man moshke daram ke virtual freer ro kamel bala nemiyare in ham link
فروش اينترنتي شارژ
lotfan rahnamari konid
-
سلام دوستان من سایت آسا شارژ : فروش اينترنتي شارژ ایرانسل ، همراه اول،تالیا،رایتل راه اندازی کردم و مشکلی نداشت فقط کجا باید شارژ وارد کنم که کاربر مشاهده کنه،آخه تست کردم نمایش داده نمیشه،ممنون میشم کمکم کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sasan67
سلام دوست عزیز
شما در قسمت دسته ها باید بنویسید مثلا همراه اول یا ایرانسل
در قسمت محصولات هم 1000 تومنی 2000 تومنی و... رو بنویسید که زیر مجموعه هر کدوم از دسته ها باشه
در زمان ساخت یک محصول در قسم فیلد اول باید بنویسید کد شارژ شما :
و ذخیره کنید
و در قسمت کارت ها هم کارت شارژ رو وارد میکنید که مثلا شارژ ایرانسل باید تایین شده باشه و زیرمجموعه محصول 1000 تومنی یا 2000 تومنی باشه ...
و در قسمت فیلد اول کارت ها هم کد شارژتون رو وارد کنید که جلوی فیلد اول محصولات بیاد
مثلا :
کد شارژ شما : 928357923869
اینطوری نمایش داده می شود البته در قسمت تنظیمات ایمیل در افزونه ها باید تنظیمات انجام شود
موفق باشید ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
derakhti
سلام دوست عزیز
شما در قسمت دسته ها باید بنویسید مثلا همراه اول یا ایرانسل
در قسمت محصولات هم 1000 تومنی 2000 تومنی و... رو بنویسید که زیر مجموعه هر کدوم از دسته ها باشه
در زمان ساخت یک محصول در قسم فیلد اول باید بنویسید کد شارژ شما :
و ذخیره کنید
و در قسمت کارت ها هم کارت شارژ رو وارد میکنید که مثلا شارژ ایرانسل باید تایین شده باشه و زیرمجموعه محصول 1000 تومنی یا 2000 تومنی باشه ...
و در قسمت فیلد اول کارت ها هم کد شارژتون رو وارد کنید که جلوی فیلد اول محصولات بیاد
مثلا :
کد شارژ شما : 928357923869
اینطوری نمایش داده می شود البته در قسمت تنظیمات ایمیل در افزونه ها باید تنظیمات انجام شود
موفق باشید ...
ممنونم از پاسخ شما این لینک را مشهاده کنید،روش شما را انجام دادم اما نتیجه این شد.
http://up.download.ir/di/KNWL/Untitled.jpg
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sasan67
خواهش میکنم ببینید من از این اسکریپت برای وبسایت سانسور استفاده میکنم
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...id=16441&stc=1
که ایمیل حاوی اطلاعات بالا می باشد البته فرق ما و شما این است که ما از یک فیلد دیگم رو استفاده میکنیم ولی شما نه
-
ممنونم من چکار کنم دوست عزیز واسه نمایش شارژ؟
-
ببینید من یه آموزش از سیستم این آدرس میگم که هرچیزی من میگم ببینید کجا قرار داره
1- به آدرس زیر برید
vip.3an3or.ir
خب میبینید که از این اسکریپت برای فروش کد vip سایت سانسور استفاده شده است
به پنل خود بروید با آدرس yourwebsite.com/back
1/5 در قسمت دسته بر روی دسته جدید کلیک کنید و در قسمت عنوان بنویسید مثلا خرید یا تمدید کد کاربر VIP که میبینید در آدرس vip.3an3or.ir کجا هست
2- در قسمت محصولات بر روی محصول جدید کلیک کنید و بنویسید شارژ 1000 تومنی -2000 تومنی و... که من توی آدرس بالا نوشتم 1 ماهه - 2 ماهه و...
در فیلد اول بنویسید [کد شارژ شما :] که من نوشتم [نام کاربری :] و در قسمت فیلد دو هم نوشتم [رمز عبور :] که شما همون اولی برای شما بسه البته بستگی به شما داره
قیمت رو بنویسید مثلا شارژ هزار تومنی خب هزار تومن و در قسمت دسته ها هم بزنید زیرمجموعه شارژ ایرانسل یا همراه اول که من نوشتم زیرمجموعه خرید و تمدید کد کاربر vip و در نهایت بر روی ذخیره کلیک کنید
3- در قسمت کارت ها هم اول رمز رو وارد کنید که د رهنگام نصب بهتون داده
بر روی کارت جدید کلیک کنید در فیلد اول که باید جلوی [کد شارژ شما :] قرار بگیره باید رمز کارت رو وارد کنید و نوع محصول هم یعنی مثلا کدی که شما وارد کردید 1000 تومنی هست یا 2000 تومنی و در نهایت بر روی ذخیره کلیک کنید
تا اینجا تمومه از لحاظ ظاهر اسکریپت و کارایی و....
4 -بر روی افزونه ها کلیک کنید ایمیل محصول را فعال کنید بعد از فعال سازی بر روی تنظیمات آن کلیک کنید در قسمت ایمیل . ایمیل خودتون رو وارد کنید
از اینجا میخوام عین اون عکسی که براتون ارسال کردم بگم
ایمیل که ایمیل خودتونه این که هیچی
نام فرستنده : وبسایت سانسور (توی عکس ببینید )
عنوان ایمیل : اطلاعات اکانت ویژه شما
امضا : وبسایت سانسور وبسایتی برای تمامی خانواده های ایرانی
تمام فقط کافیه افزونه مورد نظرتون رو از شرکت نمایندگیتون دریافت کنید مثل payline.ir و نصب کنید و تست کنید همین
خب من با این آموزش با یک تیر دو نشون زدم هم به کسایی که میخوان سایت شارژ بزنن کمک کردم و هم اونایی که میخوام وی آی پی راه اندازی کنند .
موفق باشید ....
-
سلام خسته نباشید. من هیچ مشکلی با فریر ندارم تنها مشکل کوچکی دارم اینکه زمان خرید کاربرها با زمانی که تو فریر نشون میده یکی نیست. مثلا در زیر زمان اول زمانی است که فریر نشون میده که درست نیست و دومی تراکنش پی پال همون خرید هست که کاملا درسته زمان خریدش
زمان مربوط به فریر:
۱۱ آبان ۱۳۹۲ ساعت ۹:۵۳
زمان مربوط به جهان پی:
1392-08-11 17:24
میبینید که 7.5 ساعت اختلاف داره. اگه میشه کمک کنید
-
اقا ساعت درست شد فقط این کد را اضافه کردم
date_default_timezone_set('Asia/Tehran');
دیگه بهتر از این نمیشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yaghoub_1363
دیگه بهتر از این نمیشه
:113:
-
دقیقا کجا اضافه کردی ؟
کدوم فایل ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yaghoub_1363
دیگه بهتر از این نمیشه
-
یه نگاه این آدرس می کنید ؟؟
http://1dafe.ir/freer/install
نقل قول:
Notice: Use of undefined constant post - assumed 'post' in /home/ali/1dafe/freer/install/index.php on line 12
Notice: Undefined index: post in /home/ali/1dafe/freer/install/index.php on line 12
Notice: Use of undefined constant site_url - assumed 'site_url' in /home/ali/1dafe/freer/install/index.php on line 69
Notice: Use of undefined constant SERVER_NAME - assumed 'SERVER_NAME' in /home/ali/1dafe/freer/install/index.php on line 69
Notice: Use of undefined constant site_path - assumed 'site_path' in /home/ali/1dafe/freer/install/index.php on line 70
Notice: Use of undefined constant DOCUMENT_ROOT - assumed 'DOCUMENT_ROOT' in /home/ali/1dafe/freer/install/index.php on line 70
Notice: Use of undefined constant db_host - assumed 'db_host' in /home/ali/1dafe/freer/install/index.php on line 71
Notice: Use of undefined constant site_title - assumed 'site_title' in /home/ali/1dafe/freer/install/index.php on line 72
Notice: Use of undefined constant site_keyword - assumed 'site_keyword' in /home/ali/1dafe/freer/install/index.php on line 73
Notice: Use of undefined constant db_key - assumed 'db_key' in /home/ali/1dafe/freer/install/index.php on line 74
Notice: Undefined variable: error in /home/ali/1dafe/freer/install/index.php on line 76
دقیقا کسی می دونه علت این اررور ها چیه ؟
یک در دنیا 100 در آخرت بگیرین
سری پیش فکر کنم با تعویض ورژن php به 5.2 مشکل حل شد (از 5.3)
حالا رو این هاست 5.2 ندارن و فقط 5.3 هست ..
چجوری میشه مشکل رو حل کرد ؟
-
-
2 فایل پیوست
با سلام این دوستان کدی را بلدن که وقتی روی دکمه خرید کلیک می کنی همچنین عکس یا پیامی بیاد و کله صحفه را بگیره مثله این وقتی کلیک می کنی خمچین چیزی بشه با تشکر
فایل پیوست 16495فایل پیوست 16493
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MOJTABA005
عکسی رو که میخوای درست کن
بذار جای عکس لودینگ تو فولدر عکسات
بقیه جینگولک بازیا دیگه کد html و css هست
اینی که گفتم کارت رو راه میندازه
-
ممنونم از پاسخ شما استفاده کردم و مشکل حل شد اما این خطا برای پرداخت به من نشان میدهد علت چیست؟؟؟
/libs/nusoap.php on line 3117
خطای سیستم
در اتصال به درگاه بانک ملت مشکلی به وجود آمد٬ لطفا از درگاه سایر بانکها استفاده نمایید. خطا:
Error: no proper separation of headers and document
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezaparsa24
پلاگین کاربردی هست . خصوصا برای تبلیغ و ....
اگه نسخه رایگان داشت بی خبر نزارمون
-
واقعا هیچ کی نمی دونه علت این اررور رو ؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TakFarsCom
یه نگاه این آدرس می کنید ؟؟
http://1dafe.ir/freer/install
دقیقا کسی می دونه علت این اررور ها چیه ؟
یک در دنیا 100 در آخرت بگیرین
سری پیش فکر کنم با تعویض ورژن php به 5.2 مشکل حل شد (از 5.3)
حالا رو این هاست 5.2 ندارن و فقط 5.3 هست ..
چجوری میشه مشکل رو حل کرد ؟
-
ویرایش :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sasan67
ممنونم از پاسخ شما استفاده کردم و مشکل حل شد اما این خطا برای پرداخت به من نشان میدهد علت چیست؟؟؟
/libs/nusoap.php on line 3117
خطای سیستم
در اتصال به درگاه بانک ملت مشکلی به وجود آمد٬ لطفا از درگاه سایر بانکها استفاده نمایید. خطا:
Error: no proper separation of headers and document
سلام دوست عزيز تو صفحات قبلي مورد مشابهي در مورد ماژول ملت ديدم ..در مواردي كه سرور سايت در خارج قرار داره كه با يه تغيير جزئي حل ميشه سرچ كن پيداش
ميكني اگه مشكلت حل شد توضيح يادت نره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MOJTABA005
با سلام این دوستان کدی را بلدن که وقتی روی دکمه خرید کلیک می کنی همچنین عکس یا پیامی بیاد و کله صحفه را بگیره مثله این وقتی کلیک می کنی خمچین چیزی بشه با تشکر
شما هم یه نگاه به کد های نوشته شده تو saman.tpl ماژول پرداخت سامان بنداز
همون کاری که میخوای رو انجام میده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
doctorportable
سلام دوست عزيز تو صفحات قبلي مورد مشابهي در مورد ماژول ملت ديدم ..در مواردي كه سرور سايت در خارج قرار داره كه با يه تغيير جزئي حل ميشه سرچ كن پيداش ميكني اگه مشكلت حل شد توضيح يادت نره
والا دقیقا می دونم مشکل یه چیز کوچیکه
ولی هرچی سرچ کردم به نتیجه اساسی نرسیدم
به احتمال زیاد مشکل از ورژن یا کانفیگ هست
یه چیزی باید آن و آف بشه
حالا چی نمی دونم