آموختن ذکات علم هست - موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
کلیه سفارشها تحویل مشتری داده شد. فروش روی سرور های هلند و آمریکا همچنان ادامه دارد
برای خرید می توانید با آی دی یاهو loginvps در تماس باشید http://www.webhostingtalk.ir/attachm...aawish-com-jpg
بنده هم از ایشون خرید نداشتم هنوز اما امروز با اینکه سرشون شلوغ بود خیلی خوب پاسخ من رو دادن و کارم رو راه انداختن ضمنا یه سری موارد هم بود که برام حلش کردن.
موفق باشی حمید خان.
دستت درد نکنه.
فروش همچنان از آمریکا و هلند ادامه دارد .. .
ساپورت خوب و تحویل سرور به موقع
قابل توجه دوستانی که مهلت تمدید سرویس آنها رسیده شده به علت اینکه درگاه پرداخت بانک ملت کلا به مشکل برخورده شما از میکروتیک | سرور مجازی منابع اختصاصی این لینک به شماره حساب ملت پول را واریز کنید و مشخصات پرداختی را در تیکت به ما ارجا دهید ، پس از بررسی و تایید سرویس شما تمدید می شود
موفق باشد
فروش همچنان ادامه دارد .. .
اطلاعیه عمومی برای کاربران:
خیلی از دوستان بعد از ساسپند شدن سرویس و اتمام قرارداد با بنده تماس می گیرن که تا فلان ساعت و فلان تاریخ و خواهش و التماس که حتما پرداخت انجام می شود ما هم برای کنار آمدن و راه انداختن کار این کاربران سرویس را آنلاین کرده ایم
اما عدم صداقت در پرداخت 80% به بالای این دوستان باعث شده ضرر های زیادی به ما وارد شود و ما بخاطر این دوستان از پذیرفتن مشتری جدید اجتناب کردیم و این موضوع جدیدا خیلی شایع شده .
بنده همینجا اعلام می کنم از این به بعد حتی 1 دقیقه هم سرویس را آنلاین نمی کنم هر کسی که قصد پرداخت دارد زودتر دستبکار شود چون فاکتور ها 10 روز قبل از سررسید صادر می شود و بعد از پرداخت اتوماتیک تمدید می شود .
با تشکر.