پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی 256مگابایت رم فقط 6900 تومان ماهیانه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
عزیز بی پایه حرف نمیزنم! من که مشکلی ندارم اگر سرویس درست باشه.سرویسم 2 روزه قعطه ! درست؟
خوب من باید چیکار کنم بنظر شما؟ تلفن هم همین الان زنگ زدم جواب ندادین.موبایل هم خاموش...!
تهدید کردن به ترمینیت چه معنی دارد؟؟ من زمانی که از شما سرویس خریدم کلی تعریف کردم حالا بعد چند ماه این جوابمه.
عیبی نداره:))
اینجا سامانه پشتیبانی نیست! مگه 10 ساعت از ارسال تیکتتون گذشته کسی پاسخ نداده که اینجا پست میزنید! وقتی اینجا پست میزنید یعنی تابع قوانین اینجا هستید که بنده در پست http://www.webhostingtalk.ir/f15/349...tml#post422306 اعلام کردم که سرویس کاربر ترمینیت میشه و بازگشت پول داده میشه ! فکر کردید اینجا بیاید ما رو تخریب کنید کارتون زودتر راه میفته؟! تیکتتون هم پاسخ داده شده! اگر مشکلی هست به مدیران عکس تیکت را ارسال کنید و در بخش انتقادات و پیشنهادات تاپیک بزنید! این جا تاپیک فروش هست!
خیلی ها اینجا دوست دارند شخص بنده یا سرویس های جوان سرور را تخریب کنند! میان سرویس میگیرن از سه لوکیشن شروع میکنن سایت خودمون رو دیداس میزنند! با اسم فیک خرید و ای پی چیز شکن خرید میکنند که فکر میکنن ما پیداشون نمیکنیم! صبر و تحمل و دوستی هم حدی داره! نمیتونید رقابت کنید چرا از راه ناجوانمردی جلو میاید؟! از این پس با شیوه دیگه ای با همکارانی که دارند به ما لطمه میزنند برخورد میشه! و بهشون هم اینجا اعلام میکنم ، علاوه بر اینکه شخصا حالشون رو میگیرم ، در تاپیک هم با سند و مدرک معرفیشون میکنم! از طریق مراجع قضایی هم حتما پیگیری میکنم! فعلا یکـ فروند همکار نامرد شناسایی شدکه بزودی یک مدرک دیگه مونده اون رو هم آماده کنم اعلام میکنم!
گُود لاک!
عزیز نگاه کن من نمیخوام ادامه بدم ولی ظاهرا سو تفاهم شده.من ماه هاست به این سایت سر نزدم و این هارو ندیدم!!
الان هم اینجا پست دادم چون دیدم شما آنلاین هستید و قصد تخریب هم ندارم!
موردی که خیلی توش موندم اینه که سما به چه علت همچین تهمتی رو میزنید؟؟؟
از هر جایی میخواهید میتونید پیگری کنید چون من اصلا نه دی داس بلدم نه چیزی !
واقعا نمیدونم چی بگم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
عزیز نگاه کن من نمیخوام ادامه بدم ولی ظاهرا سو تفاهم شده.من ماه هاست به این سایت سر نزدم و این هارو ندیدم!!
الان هم اینجا پست دادم چون دیدم شما آنلاین هستید و قصد تخریب هم ندارم!
موردی که خیلی توش موندم اینه که سما به چه علت همچین تهمتی رو میزنید؟؟؟
از هر جایی میخواهید میتونید پیگری کنید چون من اصلا نه دی داس بلدم نه چیزی !
واقعا نمیدونم چی بگم.
بنده شما رو نگفتم! دقت کرده باشید یک پاراگراف اومدم پایین و متن رو خونده باشید نوشتم همکار(منظور فروشنده های دیگه ای که تقریبا هم قیمت ما دارند سرویس میدند)
در مورد اینکه بنده اگر دیدید آنلاین هستم پ.خ میکردید نه اینکه پست بدید!
سلام
آفر هاتون پا برجاست ؟ رم 1گیگ ؟
از چه موقعیت هایی میتونید سرویس بدید ؟ آیپی از هر موقعیتی که میشه سرویس گرفت برام پ خ کنید ممنون از لطفتون
از مدیران سایت بابت پیگری تشکر میکنم...:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
اینجا سامانه پشتیبانی نیست! مگه 10 ساعت از ارسال تیکتتون گذشته کسی پاسخ نداده که اینجا پست میزنید! وقتی اینجا پست میزنید یعنی تابع قوانین اینجا هستید که بنده در پست
http://www.webhostingtalk.ir/f15/349...tml#post422306 اعلام کردم که سرویس کاربر ترمینیت میشه و بازگشت پول داده میشه ! فکر کردید اینجا بیاید ما رو تخریب کنید کارتون زودتر راه میفته؟! تیکتتون هم پاسخ داده شده! اگر مشکلی هست به مدیران عکس تیکت را ارسال کنید و در بخش انتقادات و پیشنهادات تاپیک بزنید! این جا تاپیک فروش هست!
خیلی ها اینجا دوست دارند شخص بنده یا سرویس های جوان سرور را تخریب کنند! میان سرویس میگیرن از سه لوکیشن شروع میکنن سایت خودمون رو دیداس میزنند! با اسم فیک خرید و ای پی چیز شکن خرید میکنند که فکر میکنن ما پیداشون نمیکنیم! صبر و تحمل و دوستی هم حدی داره! نمیتونید رقابت کنید چرا از راه ناجوانمردی جلو میاید؟! از این پس با شیوه دیگه ای با همکارانی که دارند به ما لطمه میزنند برخورد میشه! و بهشون هم اینجا اعلام میکنم ، علاوه بر اینکه شخصا حالشون رو میگیرم ، در تاپیک هم با سند و مدرک معرفیشون میکنم! از طریق مراجع قضایی هم حتما پیگیری میکنم! فعلا یکـ فروند همکار نامرد شناسایی شدکه بزودی یک مدرک دیگه مونده اون رو هم آماده کنم اعلام میکنم!
گُود لاک!
والا ما که خیلی وقته سرویس داریم از جوان سرور ازش راضی هستیم . پشتیبانیش هم تا الان عالی بوده غیر از 1 مورد . خیلی وقتا هم خارج وقت اداری جواب تیکت دادن . 2-3 سری هم بصورت طولانی تلفنی مشاوره دادن .
حتی بدن انسان هم ک دوره کوتاهی دچار خستگی و افت میشه
جوان سرور حدود یک ماهی بود از لحاظ پشتیبانی و کیفیت واقعا مثل فروشنده های تابستانی شده بود :-p:))
اما احسنت میگم به جناب مسعودی که دوباره قوی تر از قبل برگشت بالا
دو سرور جایگزینی که تحویل شد واقعا بینظیره پشتیبانی هم زیر 10 دقیقه جواب گرفتم :104:
دوباره کیفیت زنده شدددد :115:
جناب مسعودی بابت این همه تعریف فقط بی زحمت حقوق ما یادت نره که رفقا یک هفته است نون نخوردن :105:
جوان سرور در کل سرویس های خوبی داره! فقط یه پیشنهاد برای فروشتون میدم، اون هم اینکه هارد سرورهای مجازی که ارائه میدید رو افزایش بدید خیلی بهتر میشه!
سلام
این آفرتون مناسب هاستینگ هست ؟
-- SP Offer 512 --
هزینه لایسنس cpanel ?
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز جوان سرور
جشنواره از بهار تا تابستان جوان سرور آغاز شد.
هر ماه یک جایزه و یک برنده
با خرید و تمدید هر یک از سرویس های جوان سرور در این قرعه کشی شرکت داده خواهید شد.
همزمان با آغاز جشنواره فروش ویژه سرورهای مجازی هلند با آی پی امریکا با پورت 10 گیگابیت و سرورمجازی کشور جمهوری چک نیز آغاز شد...
جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت جوان سرور مراجعه نمایید.
با تشکر
جوان سرور
JavanServer.com