پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
بنده برای ماه سرور هلند رو میخوام تمدید کنم از هر نظر پشتیبانی , کیفیت سرور اعم از سی پی یو و رم و پهنا باند عالی هستند فقط انشالله با اومدن مشتریان جدید بر کیفیت ها کاسته نشه یه سوال هم خدمتتون داشتم اینکه امنیت Vps ها اوکی است یا باید آنتی ویروس
یا DDos نصب کرد ؟
یه توضیح بدید ممنون میشم یا پخ کنید
خواهشی که دارم اینکه کانفیگ ها رایگان هاتون رو یکم بیشتر کنن مثل همکاران آگو....س
- نصب و کانفیگ IIS به صورت کامل
- نصب و کانفیگ Wampserver , Xampp
- نصب و راه اندازی سرور دانلود برای سایت های دانلود
- و ......
پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
schakalz
بنده برای ماه سرور هلند رو میخوام تمدید کنم از هر نظر پشتیبانی , کیفیت سرور اعم از سی پی یو و رم و پهنا باند عالی هستند فقط انشالله با اومدن مشتریان جدید بر کیفیت ها کاسته نشه
یه سوال هم خدمتتون داشتم اینکه امنیت Vps ها اوکی است یا باید آنتی ویروس
یا DDos نصب کرد ؟
یه توضیح بدید ممنون میشم یا پخ کنید
خواهشی که دارم اینکه کانفیگ ها رایگان هاتون رو یکم بیشتر کنن مثل همکاران آگو....س
- نصب و کانفیگ IIS به صورت کامل
- نصب و کانفیگ Wampserver , Xampp
- نصب و راه اندازی سرور دانلود برای سایت های دانلود
- و ......
سلام کلا مجازی سازها و وی پی اس هایی که تحویل داده می شوند و بصورت اختصاصی اگر استفاده شود ویندوز سرور یا میکروتیک امنیت دارند و نیازز به کار خاصی نیست
ویندوزها برای امان ماندن از دست ویروسها اگر نیاز دارید آنتی ویروس سبک نصب کنید روی وی پی اس که avg پیشنهاد می شود
Ddos و جلوگیری از آن بر عهده خود مشتری می باشد
نصب IIS انجام می شود و همچنین اکانتینک بصورت رایگان کانفیگ می گردد این مسئله هم بستگی به وقت ما و رفتار مشتری دارد
جدیدا مشاهده شده که مشتری ها بصورت تلبکارانه کاری را از ما می خواهند من همینجا اعلام می کنم با اینگونه مشتری ها و اینگونه رفتار ها مشاهده شود ما طبق قوانین که زدیم بصورت unmanage از انجام کار معذوریم.
بقیه موارد با خود مشتری می باشد ولی تا جایی که راه داشته باشد ما با یوزرهای مان کنار می آییم .
سوالی بود در خدمتم .
سرویسی ندارم از ایشون ((کلا سرویس ندارم)) اما از ایشون سرویس داشتم 1ماه حتی 1 بار مشکلی پیش نیومد 1 بار سرور رو حتی رستارت نکردم و قطعی نداشت
تایید میشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadsss
سرویسی ندارم از ایشون ((کلا سرویس ندارم)) اما از ایشون سرویس داشتم 1ماه حتی 1 بار مشکلی پیش نیومد 1 بار سرور رو حتی رستارت نکردم و قطعی نداشت
تایید میشن
تشکر از کامنتتون - هر موقع سرویس نیاز هم بود بنده در خدمتم .
هرکی با این شرکت همکاری نکرده باشه نصف عمرش برفناست.مدتی هست باهاشون کار میکنیم حتی کوچکترین قعطی یا مشکلی نداشتیم.واقعا عالی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rapfather
هرکی با این شرکت همکاری نکرده باشه نصف عمرش برفناست.مدتی هست باهاشون کار میکنیم حتی کوچکترین قعطی یا مشکلی نداشتیم.واقعا عالی
سلام
تشکر از کامنتتون - انشالله که همیشه به همین روال باشه و رضایت کامل را از شما داشته باشیم هم پشتیبانی هم کیفیت سرویسها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rapfather
لطف دارید دوست عزیز. علی رغم ازدیاد درخواستها، همچنان فروش فعال است و سرویسها در حال تحویل
فروش همچنان از هلند و آمریکا ادامه دارد .. .
با اینکه ازشون هیچگونه سرویسی نداشتم اما با حوصله کار سرور من رو رسیدن واقعا ازشون تشکر میکنم و پشیمونم چرا از ایشون سرور نگرفتم:((:((:((