پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
پشتیبانیتون واقعاً ضعیفه !!!
پشتیبانی در حد 0
3 روزه سفارش دادم و تیکت دادم توی این 3 روز نه سفارش رو تحویل دادن و نه تیکت رو جواب دادن !!!
هنوز سرویس رو نگرفتیم پشتیبانی اینجوری افتضاحه وای به حال روزی که سرویس رو تحویل بدن و مشکلی پیش بیاد
بنده که از استفاده از سرویس منصرف شدم و قید پولمو زدم
بازم میگم پشتیبانی در حد 0
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
من یه پیشنهاد دارم
شما می گید هزینه پنل تحت وب 1000 تومنه
خوب این 1000 تومن رو بگشید رو هزینه سرویس هاتون دیگه کاربرا خیلی از مشکلاتشون حل میشه و این دوست عزیزمون که مشکل ریست داره خودش ریست بده
خیلی ار درخواستهای پشتیبانی کم میشه و زمان پاسخگویی شما هم سریعتر میشه
چون الان خیلی از درخواستها بخاطر مسایل ابتدایی و خیلیهای دیگه هم بخاطر پیگیری سفارش
همین ها باعث میشه که افرادی که نیاز به پشتیبانی واقعی دارند چند روز منتظر بمونن
یه نکته دیگه هم اینکه اگه زمان تحویل سفارش ا ماه هم باشه بیاید تو صفحه اصلی سایت اعلام کنید و دقیقا همون زمان هم تحویل بدید و اگه مثلا سرویس بدستتون نمیره باز اعلام کنید که کاربرها در جریان باشن که چرا سرویسشون آماده نشه و پشت سر هم تیکت ارسال نکنند
اینهارو گفتم چون خودم چندتا تیکت برای پیگیری سفارشم ارسال کردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asia-game.ir
پشتیبانی در حد 0
3 روزه سفارش دادم و تیکت دادم توی این 3 روز نه سفارش رو تحویل دادن و نه تیکت رو جواب دادن !!!
هنوز سرویس رو نگرفتیم پشتیبانی اینجوری افتضاحه وای به حال روزی که سرویس رو تحویل بدن و مشکلی پیش بیاد
خوب بگید هزینه رو بک بدن . توی قوانینشون هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan_296
اینا جواب تیکت تحویل سرویس رو نمیدن چه برسه به تیکت back money
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asia-game.ir
پشتیبانی در حد 0
شما خیلی بیجا میکنی اعتراض میکنی!!!! زبونمون مو در آورد بس که گفتیم و گفتیم و گفتیم!!!!! من خریده بودم بخیلی های دیگه هم خریدن ضرر کردن به غلط کردم افتادن و تجربیاتشون رو همینجا گذاشتن و نوشتن و باز با این حال شما دوباره سفارش دادی!!!! اخه آدم حسابی همین تاپیک رو از اول بخون...خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟ هر چی سرتون بیاد حقتونه
خلایق هرچه لایق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yashar313
شما خیلی بیجا میکنی اعتراض میکنی!!!! زبونمون مو در آورد بس که گفتیم و گفتیم و گفتیم!!!!! من خریده بودم بخیلی های دیگه هم خریدن ضرر کردن به غلط کردم افتادن و تجربیاتشون رو همینجا گذاشتن و نوشتن و باز با این حال شما دوباره سفارش دادی!!!! اخه آدم حسابی همین تاپیک رو از اول بخون...خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟ هر چی سرتون بیاد حقتونه
خلایق هرچه لایق
شما قبل از هر چیز بهتره که شعور خانوادگیتینون حفظ کنیدو حرف زدن یاد بگیری
سرور هاشون کیفیت خوبی داره دوستانی که پیشتبانی نرم افزاری دارند خوب خرید نکنن !
اعلام کردن پیشتبانی نرم افزاری ندارن اگه کمی هزینه کنید و پنل رو بگرید و راحت می تونید کار کنید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan_296
آحه مشکل اینجاست که به تیکتهاجوابی نمیدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrouz
امشب هم به دستمون نرسید ، لطفاً با این همه دیرکرد آماده میکنید حواستون به سیستم عاملش هم باشه که اشتباه نشه دوباره وقت اتلاف بشه.
سپاس
عزیز بیشتر از سه روز شد ، حداقل سرور رو فعلاً نمیدید روزهاش رو که داره الکی میگذره حساب نکنید.
ما هم همچنان منتظر UK2gig