پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
سلام آقا مصطفی
میشه این شماره تیکت زودتر پیگیری کنید خیلی مهمه
ممنون میشم
با تشکر
مشاهده تی74کت #743557
743557
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
سلام میشه نمونه ای پی از سرور انگلیس و امریکا بدین یه تست بزنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maskot
سلام میشه نمونه ای پی از سرور انگلیس و امریکا بدین یه تست بزنیم
با سلام
انگلیس : 5.152.206.193
سوئیس : 31.7.63.33
/:):66::-o
چرا اینجا پست دادی ؟
=))=))
پست خلاف گزارش شد .
کسی از تاپیک خودشون بازدید نمیکنه میان تو تاپیک ما تبلیغات و اسپم میکنن .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arashjoj0
فروش 50 عدد وی بی اس رم 512 سرور انگلستان فقط ماهی 17 هزار تومان
مشخصات سرور
:55:
:o)
Server 1
CPu : uad Core 3.20Ghz
5125MB DDR3 ECC/REG Memory of RAM
50Gig SATA Hard Disk
Bw : 1000GIg
Data Center Redstation
فقط ماهی 17 هزار تومان به تعداد محدود
برای خرید با ایدی های زیر تماس حاصل فرماید :
در صورت نیاز هارد ssd هم داده میشود:55:
Id Yahoo : arashjoj0
Shomare tamast : 09190239958
ایشون فکر کنم فیوز پرونده... تو تاپیک فروش یک سرویس دهنده اومدی پیشنهاد سرویس میدی به نظرت مضحک نیست ما اصلا فکر کن ندیدیم ولی بشین ببین به کارت خندت نمیگیره! :-|
دوست عزیز اگه الان سفارش بدم چقدر طول می کشه سرویسم اماده بشه یه خورده کارم فوری هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maskot
دوست عزیز اگه الان سفارش بدم چقدر طول می کشه سرویسم اماده بشه یه خورده کارم فوری هست
بستگی داره سیستم عامل چی بخواید .
در یاهو پیام بدید ، سعی میکنم زود تحویل بدم .
سلام
میخواستم بدونم میانگین مدت زمانی که طول میکشه به تیکتها پاسخ بدید چقدر هستش. و یک سوال دیگه اینکه الان این وی پی اس هایی که با پورت 10 گیگ میدید مشکل سرعت پیدا کردن ؟
با تشکر
سلام به همه ی دوستان.دوستان من بنا به وظیفه و اخلاق انسانی وظیفه میدونستم بیام از جناب موسوی برای سرور فوق العاده ی انگلیس (سرور اولی)تشکر کنم.فردی بسیار خوش اخلاق پاسخ گو سرور عالی سرعت سرور عالی من یه 1 فایل 1 گیگ 20 ثانیه دانلود کردم.بسیار شدید تایید میشن.واقعا ممنونم دوستان با این قیمت خدایی عالیه سرور من رمم 2 هست رم 4 دیگه بترکونه........................ممنون 100000000000% تایید ویژه .خسته نباشید به جناب موسوی و تیمش