پاسخ : Hetzner.de فروش ویژه سرورهای هتزنر(بدون پرداخت هزینه ستاپ)
باز آقای بیگی من رو به ساعت یک تا دو موکل کرد.و الان به من تماس گرفت که من تمام تلاشمو کردم که سرور هارو باز کنن اما نکردن.
من اولین حواله رو که با ایشون زدم گفتن که من نهایت 48 ساعت میرسونم حواله رو این حرفو که الان زدم به من گفتن چرا حرف تو دهن من میزارین نشون به اون نشون من به شما نگفتم که من میخوام خوشخساب باشم در هتزنر و شما گفتین که من این رو اوکی میکنم و ما باخساب هایی که داریم این امرو محیا میکنم.
پس چی بود که الان 3 روزه هست نرسیده بعد میگین که خانوم آنجا گفته باید ما پول رو رویت کنیم در حسابون .چطور دیگران با مشخصات حواله میتونن مشکل رو حل کنن اما خواله من و شمارو قبول نمیکنن که میگن فقط پول باید تو حساب باشه! امدیم حواله به دست دیتا سنتر تا 10 روز هم نرسید
تا 10 روزه بسته باشن؟
من به شما نگفتم که نمیخوام مثل دوست دیگه بشم؟شما گفتی ایشون که صراف نبوده که از خمو چم کار آشنا باشه که اینطوری نشه و من صرافم و راه های زیادی رو بلدم کدو راه به من الان جواب داد جز راه صبر!
صبر حد نداره ؟
صبر مثل ترافیک سرور حد داره و بعد از اون سر میره.
شما حواله زیدن؟
اسکن حواله رو بدین به من.من این حق رو دارم که حواله رو ببینم حتی اگر هم به دیتا سنتر نرسه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
باز آقای بیگی من رو به ساعت یک تا دو موکل کرد.و الان به من تماس گرفت که من تمام تلاشمو کردم که سرور هارو باز کنن اما نکردن.
من اولین حواله رو که با ایشون زدم گفتن که من نهایت 48 ساعت میرسونم حواله رو این حرفو که الان زدم به من گفتن چرا حرف تو دهن من میزارین نشون به اون نشون من به شما نگفتم که من میخوام خوشخساب باشم در هتزنر و شما گفتین که من این رو اوکی میکنم و ما باخساب هایی که داریم این امرو محیا میکنم.
پس چی بود که الان 3 روزه هست نرسیده بعد میگین که خانوم آنجا گفته باید ما پول رو رویت کنیم در حسابون .چطور دیگران با مشخصات حواله میتونن مشکل رو حل کنن اما خواله من و شمارو قبول نمیکنن که میگن فقط پول باید تو حساب باشه!
شما حواله زیدن؟
اسکن حواله رو بدین به من.من این حق رو دارم که حواله رو ببینم حتی اگر هم به دیتا سنتر نرسه
پس یعنی سرور ها باز نمیشه ؟ و این از لطف آقای بیگی هستن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
پس یعنی سرور ها باز نمیشه ؟ و این از لطف آقای بیگی هستن
به درخواست خوشون و احترامی که بشون دارم من پستشون رو به چالش نمکشم.ولی من هم مثل شما میتونم شاکی خصوصی بشم.
اقای موسوی هر چند شاید اینجور تیکتی زده باشین - ولی خب تیکت بزنید بگید سرور هایی که هزینه اش رو پرداخت کردین رو به مدت 24 ساعت باز کنند تا حواله برسه - اینجوری که نمیشه امروز هم انگار قصد باز کردن ندارن - شرایط رو واسشون توضیح بدهید بکید چقدر مشتری دارید - تعداد کمی هم که سرور ندارید هزینه اضافی به جز پهنای باند هم که واسه اونها ندارند چون همه سرور ها فعالعند - من تیکیت زدم گفتند اون ای پی مال شما است واسه همین شما باید اقدام کنید - تمام ابروم پیش کاربرام رفت , اعصاب چند هزار نفر خورد شده
شما خودتون سفت و سختتر پیگیری کنید نه به امید حواله نشستید
اقا یعنی چی باز نمیشه به همین راحتی؟
تو رو خدا اینجوری برخورد نکنید
اقا بیا سرور منو منتقل کن من 2 روز پی پرداخت کردم اما باز هزینه میدم تا بعد با هم صحبت کنیم
تو رو خدا بیا این کارو بکن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
به درخواست خوشون و احترامی که بشون دارم من پستشون رو به چالش نمکشم.ولی من هم مثل شما میتونم شاکی خصوصی بشم.
بنده هم نه پست شمارو به چالش میکشم نه چیزی نه کسی رو
ولی اگه اینجوری باشه و هنوز حواله ای نرسیده بشاه یعنی سروری باز نخواهد شد امروز و این یعنی 2 روز دان بودن سرور ها و این یعنی برباد رفتن تمام آبروی بنده
من الان به مشتری ها چی بگم ؟ بگم حواله نرسیده ؟ میگن خوب میخواستید چند روز زودتر بفرستید ؟
آقای موسی در 10 روز گذشته 4 روز سرور بنده خاموش بود در حالی که در 4 ماه قبلش کلا" 2 ساعت دان تایم داشتم
الان شما میگید بازم منتظر باشیم تا حواله برسه یا نرسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول متاسفم واسه خودم که از شما سرور گرفتم با اینکه خیلیا گفتن پشتیبانیتون صفر هست
دوم متاسفم واسه شما که حاضر نشدید با یکم صرف پول بیشتر حوالتونو از طریق یه صرافی معتبر انجام بدید
سوم متاسفم که مجبورم منتظر بمونم سرور باز بشه چون بک آپ ندارم از سرویسا و همه هم مشتریای من سایت هستند و بک آپ میخوان وگرنه منتظر نمیشدم
چهارم از آقای بیگی خواهش میکنم هر کار حتی اضافه بر حالت عادی هم هست انجام بدن تا سرورا زودتر راه بیوفته نمیدونم اگر همه با ارسال فلان حواله درست میشه الان هر مدرکی که واسه پرداخت دارید بهشون ارسال کنید ممنون میشیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
اول متاسفم واسه خودم که از شما سرور گرفتم با اینکه خیلیا گفتن پشتیبانیتون صفر هست
دوم متاسفم واسه شما که حاضر نشدید با یکم صرف پول بیشتر حوالتونو از طریق یه صرافی معتبر انجام بدید
سوم متاسفم که مجبورم منتظر بمونم سرور باز بشه چون بک آپ ندارم از سرویسا و همه هم مشتریای من سایت هستند و بک آپ میخوان وگرنه منتظر نمیشدم
چهارم از آقای بیگی خواهش میکنم هر کار حتی اضافه بر حالت عادی هم هست انجام بدن تا سرورا زودتر راه بیوفته نمیدونم اگر همه با ارسال فلان حواله درست میشه الان هر مدرکی که واسه پرداخت دارید بهشون ارسال کنید ممنون میشیم
عزیز من این حواله رو با هر یورو 2695 زدم از هر صرافی گرون تر .من دونبال ارزونی نبودم دونبال این بودم که زود برسه همینطور که چند حواله دیگرو زود زدن اما این 3 روز به طول انجامیده
لطفا یکی بگه پایان ساعت کار آلمان به وقت ما چند میشه ؟
که اگه سرور تا اون موقع اوکی نشد واسه سرور دیگه اقدام کنیم
لطفا راهنمایی کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
عزیز من این حواله رو با هر یورو 2695 زدم از هر صرافی گرون تر .من دونبال ارزونی نبودم دونبال این بودم که زود برسه همینطور که چند حواله دیگرو زود زدن اما این 3 روز به طول انجامیده
اقا حواله در بدترین حالت 3 روزه میرسه
مگه میشه نرسه
بیا اقا جواب ما رو بده کار ما راه بیفته