پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی 256مگابایت رم فقط 6900 تومان ماهیانه ...
ضمن عذرخواهی از آی تی جوانی به خاطر اینکه تاپیکشون منحرف میشه اما ازشون اجازه می خوام که توضیحاتی رو ارایه کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
penfulmega
یعنی تاحالا غیرواقعی بود قیمتها ؟ یا کار کاسبی شما زیاد جالب نبود با حضور جوان سرور :65: خوب شما هم یاد بگیرین از جوان سرور سرور با کانفینگ کامل حاضر و آماده تحویل میدن اونم با این قیمت خوب :69:البته شما هم پشتیبانیتون خوبه
قصدم بررسی سیاست فروش جوان سرور نیست اما بهتره در همین حد بدونید این روش فروش جوان سرور باعث شد که تعداد زیادی از مشتریان ما از افرادی باشند که سرورهاشون رو توی جوان سرور کنسل کردند. پس می تونیم بگیم که اتفاقا کار جوان سرور برای ما خوب بوده چون یوزر غیر حرفه ای رفته سرور با حداقل پشتیبانی با قیمت پایین خریده بعد که دیده نمی تونه مدیریت کنه اومده هزینه زیاد تری به ما داده تا تو بعضی از کارای ابتدایی کمکش کنیم.
ما هزینه بالاتری می گیریم چون پشتیبانی بالاتری می دیم. ایشون هزینه پایینی می گیرند و پشتیبانی رو به صورت بسته های پشتیبانی ارایه می دند که این هم یه روش هست.
در ضمن سرورهای ما در صورت درخواست کاربر کانفیگ شده تحویل داده می شه.
سیاست کاری ما و جوان سرور کاملا متفاوت هست و همین سیاست متفاوت مشتریان کاملا متفاوتی می طلبه! یعنی راحت بگم جوان سرور رقیب ما نیست بلکه مکمل ماست! ایشون ترجیح می دن سرورهای بسیار بزرگ بخرند و ۱۰۰ تا یوزر روش بدن ما سرورهای کوچیک می خریم و ۳۰ تا یوزر روش می دیم. اصلا نمی شه مقایسه کرد روشها رو! اینجا مشتری هست که باید انتخاب کنه.
سیاست ما فروش کمتر با هزینه بالاتر ولی در عوض پشتیبانی بیشتر هست.
نظر شما در مورد سرویس های ما توی پست زیر موجود هست!
http://www.webhostingtalk.ir/f15/438...tml#post427862
توصیه می کنم این بحث رو تو اینجا ادامه ندیم
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
penfulmega
تاریخ دقیق ارائه این سرور ها مشخص نیست ؟
این سرورها پنج روز دیگر به دست ما باید قاعدتا برسند ولی خب عموما اروپایی ها آدم های خوش قولی نیستند ما از 5Jun اعلام کردیم که سرورها رو تحویل میدیم! یک بازه تعریف شده که کاربر سردر گم نشه و یا ما بدقول نشیم! در حال حاضر 30 درصد سرور پیش فروش شده! خیلی ها پیغام خصوصی زدند که جایزه واقعی هست یا نه :دی باید خدمتشون عرض کنم هدیه ای که در نظر گرفته شده به کاربران خوش شانس حتما ارسال میشود!
سلام
بنده یک پیشنهاد میخوام بدم اگر مورد توجه قرا گرفت که خوشحال میشم.
شخصا خودم احتیاج به یک سرور ویندوز برای کارهای شخصی دارم و در ماه 5 گیگ هم پهنای باند استفاده نمیکنم و حتی در ماه شاید کل استفاده من ده بار لاگین به دسکتاپ ویندوز باشه و کارهای شخصی پس برام این هزینه زیاد هست اگر سرویسهایی هم که با پهنای باند محدود و رم کمتری برای کسانی که برای فروش سرویس و یا کاسبی و درآمد از سرور استفاده نمیکنند و هیچ گونه فشاری هم بر روی سرور نمیارن ارائه میشد برای افرادی مثل من عالی میشد که پهنای باند محدود در حد 5 گیگ ارائه بشه و قیمت مناسب باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
astro.alireza
ضمن عذرخواهی از آی تی جوانی به خاطر اینکه تاپیکشون منحرف میشه اما ازشون اجازه می خوام که توضیحاتی رو ارایه کنم
قصدم بررسی سیاست فروش جوان سرور نیست اما بهتره در همین حد بدونید این روش فروش جوان سرور باعث شد که تعداد زیادی از مشتریان ما از افرادی باشند که سرورهاشون رو توی جوان سرور کنسل کردند. پس می تونیم بگیم که اتفاقا کار جوان سرور برای ما خوب بوده چون یوزر غیر حرفه ای رفته سرور با حداقل پشتیبانی با قیمت پایین خریده بعد که دیده نمی تونه مدیریت کنه اومده هزینه زیاد تری به ما داده تا تو بعضی از کارای ابتدایی کمکش کنیم.
ما هزینه بالاتری می گیریم چون پشتیبانی بالاتری می دیم. ایشون هزینه پایینی می گیرند و پشتیبانی رو به صورت بسته های پشتیبانی ارایه می دند که این هم یه روش هست.
در ضمن سرورهای ما در صورت درخواست کاربر کانفیگ شده تحویل داده می شه.
سیاست کاری ما و جوان سرور کاملا متفاوت هست و همین سیاست متفاوت مشتریان کاملا متفاوتی می طلبه! یعنی راحت بگم جوان سرور رقیب ما نیست بلکه مکمل ماست! ایشون ترجیح می دن سرورهای بسیار بزرگ بخرند و ۱۰۰ تا یوزر روش بدن ما سرورهای کوچیک می خریم و ۳۰ تا یوزر روش می دیم. اصلا نمی شه مقایسه کرد روشها رو! اینجا مشتری هست که باید انتخاب کنه.
سیاست ما فروش کمتر با هزینه بالاتر ولی در عوض پشتیبانی بیشتر هست.
نظر شما در مورد سرویس های ما توی پست زیر موجود هست!
http://www.webhostingtalk.ir/f15/438...tml#post427862
توصیه می کنم این بحث رو تو اینجا ادامه ندیم
با تشکر
بله خوب پاسخ میدادین ولی ما که ندیدم کانفینگ رایگان ارائه بدید!!! ضمنا من بالا گفتم پشتیبانی شما خوبه ولی تو خیلی مسائل هم پاسخگو نبودید !!! و وسط کار که رسیدم یه چنتا مساله پیش اومد که به کل پشیمون شدم سرویس بگیرم ازتون !!! جوان سرور تنها ایرادی که داشت نداشتن پنل تحت وب بود که خدارشکر اون هم درست شده در قبال تیکت ها هم تا جایی که بتونن پاسخ دادن و کار مارو راه انداختن پشتیبانی خیلی خوب بوده !! ولی درسته هرکی سیاست کاریش متفاوته .... چه خوب که برای شما هم خوب بوده و مکمل شماست!!! ایشالا که بیشتر موفق باشین تو این عرصه :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin885
سلام
بنده یک پیشنهاد میخوام بدم اگر مورد توجه قرا گرفت که خوشحال میشم.
شخصا خودم احتیاج به یک سرور ویندوز برای کارهای شخصی دارم و در ماه 5 گیگ هم پهنای باند استفاده نمیکنم و حتی در ماه شاید کل استفاده من ده بار لاگین به دسکتاپ ویندوز باشه و کارهای شخصی پس برام این هزینه زیاد هست اگر سرویسهایی هم که با پهنای باند محدود و رم کمتری برای کسانی که برای فروش سرویس و یا کاسبی و درآمد از سرور استفاده نمیکنند و هیچ گونه فشاری هم بر روی سرور نمیارن ارائه میشد برای افرادی مثل من عالی میشد که پهنای باند محدود در حد 5 گیگ ارائه بشه و قیمت مناسب باشه.
256 ماهانه 10 تومان زیاده ؟
چه قدر مدنظر شماست یه نمونه قیمت بگید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
256 ماهانه 10 تومان زیاده ؟
چه قدر مدنظر شماست یه نمونه قیمت بگید
قیمت ده هزار تومن بسیار مناسب هست لینک خرید کجاست؟ :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin885
قیمت ده هزار تومن بسیار مناسب هست لینک خرید کجاست؟ :)
والله تاپیک فروش ما نیست منم قیمت اول تاپیک فروش سرورجوان دیدم به شما گفتم
http://www.webhostingtalk.ir/f15/34901/
اولش زده 256 به قیمت 10 تومان برید تو سایتش فکر کنم پیدا کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
این سرورها پنج روز دیگر به دست ما باید قاعدتا برسند ولی خب عموما اروپایی ها آدم های خوش قولی نیستند ما از 5Jun اعلام کردیم که سرورها رو تحویل میدیم! یک بازه تعریف شده که کاربر سردر گم نشه و یا ما بدقول نشیم! در حال حاضر 30 درصد سرور پیش فروش شده! خیلی ها پیغام خصوصی زدند که جایزه واقعی هست یا نه :دی باید خدمتشون عرض کنم هدیه ای که در نظر گرفته شده به کاربران خوش شانس حتما ارسال میشود!
سلام
سرعت دانلود تو این سرورها با پورت 10 گیگی که داره چقدره حدودا ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HADNEZ-ICT
سلام
سرعت دانلود تو این سرورها با پورت 10 گیگی که داره چقدره حدودا ؟
فکر میکنم سرورها هنوز تحویل گرفته نشده..
پی نوشت: اما اصولا تست کردن پورت رو... خودشون میان میگن خدمتتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
فکر میکنم سرورها هنوز تحویل گرفته نشده..
پی نوشت: اما اصولا تست کردن پورت رو... خودشون میان میگن خدمتتون
بله می دونم , اما اصولا تست کردن پورت رو... خودشون میان میگن خدمتتمون
شاید تجربه قبلی کار با پورت 10 دیتاسنتری که می خواهند سرویس ارائه بدهند داشته باشند و روی این حساب پرسیده شد ;)