پاسخ : بسته شدن سروهای هتزنر ( کسانی که از شرکت گذرگاه جهانی خریده بودن)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadeght
دوستان این ای پی و یا این سایت را امتحان کنید ببنید می یاد تشکر می کنم خدا خیرتون بده :
176.9.1.72
www.bitiran.com
این Ip قدیمی هست باید از کسانی که سرور قدیمی دارند کنسل نکردن کمک بگیرید. احتمال اینکه از سرور های جدید باز بشه خیلی کمه !
به نظر من مشکل حال شد این بسیار عالی شد تبریک میگم
حالا یک سوال بزرگ :
با این اتفاقاتی که امروز و دیروز گریبانگیر شما شده آیا هنوز هزار به ادامه با هتزنر و گذرگاه هستید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-batista
این Ip قدیمی هست باید از کسانی که سرور قدیمی دارند کنسل نکردن کمک بگیرید. احتمال اینکه از سرور های جدید باز بشه خیلی کمه !
اره از رنج های قدیمی هست برای همین دارم می گردم چندتا از دوستان هستن مثل ای تی جوان و اولین هاست این ها شاید داشته باشن اگر بقیه دوستان هم دارن
کنترل کنن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
habiballahafg
حالا یک سوال بزرگ :
با این اتفاقاتی که امروز و دیروز گریبانگیر شما شده آیا هنوز هزار به ادامه با هتزنر و گذرگاه هستید
مشکل کی حل شد ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadeght
اره از رنج های قدیمی هست برای همین دارم می گردم چندتا از دوستان هستن مثل ای تی جوان و اولین هاست این ها شاید داشته باشن اگر بقیه دوستان هم دارن
کنترل کنن.
avalinhost رو نمیدونم ولی جوان سرور فکر نکنم حتی یکسال هم باشه که کار میکنه با این دیتاسنتر. بگردید دنبال کسانی که از قدیم داشتن. یا میتونید با خود گذرگاه صحبت کنید شاید توی این رنج داشته باشند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-batista
کاری به قدیمی یا جدید بودنشون نداره باید ببنید کدوم اتاق هست
این مال اتاق 14 هست و احتمالا کسانیکه از اتاقد14 سرور داشته باشن همنی رنج باشن که باز میشه بارشون احتمال زیاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-batista
avalinhost رو نمیدونم ولی جوان سرور فکر نکنم حتی یکسال هم باشه که کار میکنه با این دیتاسنتر. بگردید دنبال کسانی که از قدیم داشتن. یا میتونید با خود گذرگاه صحبت کنید شاید توی این رنج داشته باشند
دقیقا دنبال چنین کسی هستیم شما هم اگر کسی رو می شناسید که این رنج رو داره اطلاع بدید ممنونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
habiballahafg
حالا یک سوال بزرگ :
برای منم سوال شده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
کاری به قدیمی یا جدید بودنشون نداره باید ببنید کدوم اتاق هست
این مال اتاق 14 هست و احتمالا کسانیکه از اتاقد14 سرور داشته باشن همنی رنج باشن که باز میشه بارشون احتمال زیاد
فکر کنم اقای موسوی از این جا داشتند