بله دوست عزیز اگر خواستید عکسشم برات میذارم ببینی
در ضمن مال سه شنبه شب نه چهارشنبه شب که شما تیکت زدید
نمایش نسخه قابل چاپ
من فکر کنم اقای مسعودی برای شما پشتیبان خصوصی گذاشته که اینقدر دارین از ایشون حمایت میکنید و همه سرورا داون میشن ولی فقط سرور شما داون نمیشه
همه کاربران میدونن که سابقه اقای مسعودی در جواب دادن به تیکت ها چطوری ولی شما مخالفید یا تند جواب میدن یا با غرور
خوش به حالتون که اقای اینقدر با شما خوبه !!!!
نه دوست عزیز نه پشتیبان خصوصی گذاشته نه پسرخاله هستیم.
همنجور که از کسی تعریف میکنم همنجورم اگر بد باشه انتقاد میکنم.
سرور مجازی من رو سرور شماره یک بوده برای همین تو مشکلات پیش اومده سرور من براش مشکلی پیش نیامده.
در مورد برخورد آقای مسعودی اون به خود ایشون ارتباط داره نه من که بخوام در موردش حرف بزنم تو پست قبلی جواب سوالتون داده.
تا حالا که من با ایشون به مشکل بر نخوردم و امیدوارم هم هستم بر نخورم. وقتی ازشون چیزی ندیدم بیام الکی بد بگم.
مطمئن باشید اگر بدی ببینم درجا با یوزر خودم (نه مثل بعضی دوستان که یوزر جدید می سازند) در جا در همین تایپیک انتقاد میکنم. واز کسی هم نمیترسم که سرورم خاموش کنه یا...:68:
امیدوارم جواب سوالاتتون رو گرفته باشید. از این بعد به خاطر روی گل دوستان تو این تایپیک نظر خوب نمیدم که مشکل پیش نیاد
پیش فروش سرورمجازی هلند با پورت 10Gbps + جایزه
و این بار مفتخریم از کشور هلند میزبان شما باشیم...
سرورهای جدید جوان سرور از کشور هلند پیش خرید شده و تا ده روز آینده آماده میشوند لذا جوان سرور در اقدامی تصمیم برآن گرفته است تا سرورهای مجازی هلند را بصورت پیش فروش به فروش برساند.
ابر سرور جدید جوان سرور دارای مشخصات زیر میباشد:
Cpu: Dual E5-2620 - 2x6x2x2.00+ Ghz
Ram: 128GB DDR3
HDD: 4x3TB SATAII
Port: 10Gbps
هیچ محدودیتی در فروش وجود ندارد و تعداد دو عدد از این سرور خریداری شده است و میزبان در مجموع 200 سرور مجازی خواهند بود
سرورهای مجازی به صورت پیش فروش برای ماه اول شامل 15 درصد تخفیف خواهند بود. کد تخفیف: NL15P
تحویل سرورهای مجازی از 5Jun الی 10 Jun می باشد
خاطر نشان میکنیم در صورتی که سرور ما زودتر آماده شود سرورهای مجازی را زودتر میتوانیم تحویلتان بدهیم
در صورت خرید بیش از 10 سرور میزان تخفیف 25 درصد می باشد
این تخفیف فقط برای ماه اول و پیش فروش بوده و بعد از آماده سازی سرور این تخفیف برای پیش فروش برداشته خواهد شد و سرورها با قیمت جدیدی ارائه خواهند شد
امکان پیش خرید سرور و تحویل در زمان خاص نیز وجود دارد بدین صورت که شما بعد از پیش خرید سرور میتوانید درخواست دهید تا سرور در روز خاصی به شما تحویل داده شود
تمامی سرویس ها دارای کنترل پنل تحت وب جهت ریست ، خاموش و روشن و همینطور کنسول میباشند.
در صورت داشتن هرگونه سوال میتوانید به بخش فروش تیکت نمایید:
Javan Server | جوان سرور - ارسال تیکت پشتیبانی
جهت خرید نیز میتوانید به صفحه سرورمجازی هلند در وب سایت جوان سرور به آدرس زیر مراجعه نمایید
شرکت فناوران صنعت جوانی - جوان سرور - فروش ویژه سرور مجازی هلند
خاطر نشان میکنیم به 5 نفر از خریداران سرورمجازی هلند کارت هدیه بانک پارسیان به قید قرعه تقدیم میگردد.
موفق باشید
جوان سرور
خوشحالم که بالاخره مشکلاتتون حل شد و آفرهای جدیدتون رو ارایه کردید.
و مهمتر اینکه با فروش سرویس به قیمت واقعی به کار خودتون ارزش دادید!
پورت 10گیگ بین 200 سرور شیر می باشد دیگه؟
تاریخ دقیق ارائه این سرور ها مشخص نیست ؟