-
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msm70
سلام
من روی سرور افرانت نصب کردم اما با یوزر نیم و پسوردی که در هنگام نصب وارد میکنم لاگین نمیشه، سرورم مشکل داره؟ باید چیکار کنم؟
چند بار هم فرمت کردم و نصب کردم اما مثل اینکه باهام لج کرده!!!
دیتا بیس و یوزرنیم دیتا بیس رو به هم پیوند ندادین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pouy4n
درود
من virtual freer رو نصب کردم کارت و محصولات و .... رو هم ست کردم و از پلاگین جی پالِ بانک پارسیان برای پرداخت استفاده می کنم تمام تظیماتش رو هم انجام دادم کد و شماره ی پذیرنده رو وارد کردم
ولی وقتی پرداخت رو می زنم ارور میده
http://matrixshop.tk/error.PNG
آیا تنظیمات خاصی رو باید در پلاگین انجام بدم؟
تو رو خدا راهنمایی کنید :-?
سلام
اگه از سایت JayPal درگاه پرداخت اینترنتی استفاده میکنین از این دوستمون بپرسین نمایش مشخصات: sepadl71 - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران اینم لینک صفحه ایشون تو انجمن هست
-
اسكريپت فرير به صورت رايگان براي دوستاني كه از ما هاست خريداري كنند نصب مي شود.
براي سفارش پيام دهيد
-
سلام
من امروز اسکریپ فریر رو نصب کردم
بخاطر ساده بودنش خیلی از اون خوشم اومد .
اما تو نصب مشکلی نبود فقط بعد نصب یوزر و پسوردی که برا ورود میدادمو قبول نمیکرد که بالاخره با چند بار پاک و نصب مجدد حل شد
با اطلاعات اشتباه درگاه ملت رو معرفی کردم و دو تا کارت فیک هم معرفی کردم و خودم پرداخت رو زدم
بعد خطا برگشت رو که میزدم اون تعداد کارت هایی که خرید کرده بودم دیگه بلا استفاده میشد( تو لیست کارت ها وضعیتشون فعال بود )
اگه تعدا کارت ها زیاد باشه این طور کارت ها رو براحتی نمیشه جدا کرد تا بفروش برسه
توضیح بهترش این میشه که مثلا دو تا کارت هزاری معرفی کرده بودم رو یکیشو خرید میزنم . تو خرید خطا میده و پرداخت نمیشه (سوای برگشت پول و .. ) میام دوباره خرید کنم از اون دو تا کارت یکیش مونده و اولی دیگه فعال نمیشه و نمیتونی بفروشی!!
بعدش برا ارسال و دریافت ایمیل سرور ایمیل و یوزر و پس رو کجا وارد کنم
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
doctorportable
سلام
اما تو نصب مشکلی نبود فقط بعد نصب یوزر و پسوردی که برا ورود میدادمو قبول نمیکرد که بالاخره با چند بار پاک و نصب مجدد حل شد
با اطلاعات اشتباه درگاه ملت رو معرفی کردم و دو تا کارت فیک هم معرفی کردم و خودم پرداخت رو زدم
بعد خطا برگشت رو که میزدم اون تعداد کارت هایی که خرید کرده بودم دیگه بلا استفاده میشد( تو لیست کارت ها وضعیتشون فعال بود )
اگه تعدا کارت ها زیاد باشه این طور کارت ها رو براحتی نمیشه جدا کرد تا بفروش برسه
توضیح بهترش این میشه که مثلا دو تا کارت هزاری معرفی کرده بودم رو یکیشو خرید میزنم . تو خرید خطا میده و پرداخت نمیشه (سوای برگشت پول و .. ) میام دوباره خرید کنم از اون دو تا کارت یکیش مونده و اولی دیگه فعال نمیشه و نمیتونی بفروشی!!
ممنون
نکته اول که چند ده بار گفتم بازم میگم///این سیستم باید روی فریر باشه که در هنگام خرید کارت رو به مدت بیست دقیقه برای مشتری رزرو و از امار کم میکنه و بعد از بیست دقیقه برمیگرده و اگر نباشه وقتی دو نفر باهم خرید میکنند یه کارت برا دو نفر ممکنه فروش بره/پس از ملزومات هست
برای ارسال ایمیل سرور و این چیزا لازم نیست/از تابع php خود هاست ارسال میشه/فقط شما تو قسمت تنظیمات نام ایمیل ارسالی رو مینویسید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
doctorportable
سلام
ممنون
سلام
هر کارت بعد از پرداخت ناموفق به مدت 20 دقیقه در حالت رزرو هست یعد از 20دقیقه آزاد میشه و کاربر میتونه خرید کنه
از مدیریت به قسمت افزونه ها برین و ایمیل محصول محصول فعال کنین و تنظیمات رو کامل کنین
-
سلام ؛
دوستان میشه راهنماییم کنن مشکل از کجاست ؟
خودتون بی زحمت تست کنید : http://sharj2.tk/freer/
این ارور رو میده وقتی میخواد به درگاه وصل شه :
Fatal error: Uncaught exception 'SmartyException' with message 'Unable to load template file 'jaypal.tpl'' in /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php:163 Stack trace: #0 /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php(552): Smarty_Internal_Template->i***isting(true) #1 /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/Smarty.class.php(338): Smarty_Internal_Template->getRenderedTemplate() #2 /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/Smarty.class.php(382): Smarty->fetch('jaypal.tpl', NULL, NULL, NULL, true) #3 /home/u847231232/public_html/freer/plugins/jaypalbparsian.php(46): Smarty->display('jaypal.tpl') #4 [internal function]: gateway__jaypalbparsian(Array) #5 /home/u847231232/public_html/freer/gateway.php(37): call_user_func('gateway__jaypal...', Array) #6 {main} thrown in /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php on line 163
-
سلام دوستان
به چه صورت میشه ساعت پرداخت های فریر رو به ایران تنظیم کرد؟
سلام
چون مستندات بانک افقتصاد نوین و بانک شهر یکی بود من با کمی تغییرات در ماژول بانک اقتصاد نوین آن را برای بانک شهر آماده کردم و از بانک شهر درگاه گرفتم.
تمام مراحل کار درست است فقط زمان بازگشت از بانک به سایت پذیرنده error میده.
Fatal error: Call to a member function VerifyTransaction() on a non-object in /home/public_html/www.asan.....ir/plugins/shahr.php on line 49
لطفا راهنمایی فرمایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kawon
سلام ؛
دوستان میشه راهنماییم کنن مشکل از کجاست ؟
خودتون بی زحمت تست کنید :
فروش اينترنتي شارژ
این ارور رو میده وقتی میخواد به درگاه وصل شه :
Fatal error: Uncaught exception 'SmartyException' with message 'Unable to load template file 'jaypal.tpl'' in /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php:163 Stack trace: #0 /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php(552): Smarty_Internal_Template->i***isting(true) #1 /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/Smarty.class.php(338): Smarty_Internal_Template->getRenderedTemplate() #2 /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/Smarty.class.php(382): Smarty->fetch('jaypal.tpl', NULL, NULL, NULL, true) #3 /home/u847231232/public_html/freer/plugins/jaypalbparsian.php(46): Smarty->display('jaypal.tpl') #4 [internal function]: gateway__jaypalbparsian(Array) #5 /home/u847231232/public_html/freer/gateway.php(37): call_user_func('gateway__jaypal...', Array) #6 {main} thrown in /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php on line 163
سلام
ماژول های جدید دانلود کنید شاید درست بشه JayPal درگاه پرداخت اینترنتی - نمونه کد
در صورتی که درست نشد از این دوستمون بپرسین نمایش مشخصات: sepadl71 - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران اینم لینک صفحه ایشون تو انجمن هست
-
1 فایل پیوست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
boyi
سلام
چون مستندات بانک افقتصاد نوین و بانک شهر یکی بود من با کمی تغییرات در ماژول بانک اقتصاد نوین آن را برای بانک شهر آماده کردم و از بانک شهر درگاه گرفتم.
تمام مراحل کار درست است فقط زمان بازگشت از بانک به سایت پذیرنده error میده.
Fatal error: Call to a member function VerifyTransaction() on a non-object in /home/public_html/www.asan.....ir/plugins/shahr.php on line 49
لطفا راهنمایی فرمایید
سلام ماژول ها رو پیوست کنین بخاطر اینکه در سایت فریر فقط بانک اقتصاد نوین هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mkh1372
سلام ماژول ها رو پیوست کنین بخاطر اینکه در سایت فریر فقط بانک اقتصاد نوین هست
خیلی ممنون از توجه شما
asankharidgar.ir/shahr.zip
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RapB0y
سلام دوستان
به چه صورت میشه ساعت پرداخت های فریر رو به ایران تنظیم کرد؟
یه فایل منیجیر هاست برین
از فایل .htaccess خط زیر رو اضافه کنید مشکل برطرف میشه
SetEnv TZ Asia/Tehran
-
دوستان پلاگین های زیر موجود هستند
ارسال ایمیل یادآوری به یوزر های در حال اتمام اعتبار
خبرنامه فریر
درصورت تمایل پیام بدین یا با آی دی و ایمیل زیر در ارتباط باشید
آی دی : saeedxslipknot
ایمیل : saeecl@gmail.com
balloongraphic.com
همچنین طراحی قالب حرفه ای فریر پذیرفته میشود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
siingle_boy
سلام
پسورد رمز نگاری رو گم کردم
میشه کاری کرد ؟
واسه قسمت کارت ؟
در یاهو پی ام بدین
saeedxslipknot
-
من ماژول اقتصاد نوین را با کمی دستکاری به بانک شهر تبدیل کردم همه چی مرتبه موقع برگشت از بانک این پیغامو میده
Fatal error: Call to a member function VerifyTransaction() on a non-object in /home/codqwvuh/public_html/www.sarbo.ir/pay/plugins/shahr.php on line 49
لاین 49 هم اینه:$amount = $soap*****->VerifyTransaction($RefNum,$merchantID);
فکر می کنید مشکل از کجا باشه؟
-
-
سلام
من فریر رو نصب کردم و پرداخت هم انجام شد و کدها هم نشان داده شدن اما 2 تا مشکل دارم
1. ایمیلی که به خریدار ارسال میشه ایمیل سایتی هست که ازش هاست خریدم. چطوری ایمیل خودمو جایگزین کنم؟
2. وقتی ماژول ارسال اسمس نصب میکنم کلا از کار میفته و وقتی پرداخت میزنم ارور میده.
-
سلام دوستان - من freer دارم ظهر ساعت 3 ok e ok بود ولی الان میرم تو بنل ادمید یوزر بس رو که میزنم وارد شم با این ارور مواجه میشم
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request
ggsuport.ir
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msm70
سلام
من فریر رو نصب کردم و پرداخت هم انجام شد و کدها هم نشان داده شدن اما 2 تا مشکل دارم
1. ایمیلی که به خریدار ارسال میشه ایمیل سایتی هست که ازش هاست خریدم. چطوری ایمیل خودمو جایگزین کنم؟
2. وقتی ماژول ارسال اسمس نصب میکنم کلا از کار میفته و وقتی پرداخت میزنم ارور میده.
در بخش افزونه . پلاگین ارسال ایمیل رو روی تنظیماتش بزنین
ایمیل اونجاست
در مورد sms هم مطمئن هستید ماژول سالم هست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
traxex12345
سلام دوستان - من freer دارم ظهر ساعت 3 ok e ok بود ولی الان میرم تو بنل ادمید یوزر بس رو که میزنم وارد شم با این ارور مواجه میشم
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request
ggsuport.ir
مشکل از هاست شماست یا فایل .htaccess
با مدیریت هاست خود تماس بگیرید
در صورتی که هاست مطمئن و ارزان خواستید در تماس باشید
آی دی : Saeedxslipknot
-
-
سلام
اقا این ارور ها منو کچل کردن چطوری رفعشون کنم؟
Fatal error: Call to a member function fetch() on a non-object in /home/public_html/callback.php on line 17
Fatal error: Call to a member function fetchAll() on a non-object in /home/public_html/index.php on line 105
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azaditafakor
همونطور که ایشون گفتند من هم قبلا اشاره کردم در خط 123 فایل index.php عبارتی برای خواندن اطلاعات درگاه ها ار دیتابیس وجود دارد که ترتیبی برای خواندن آن در نظر گرفته نشده
من برای این کار کد زیر را پیشنهاد می کنم که جایگزین کد قبلی شود :
کد:
$query = 'SELECT * FROM `plugin` WHERE `plugin_type` = "payment" AND `plugin_status` = "1" ORDER BY `plugin`.`plugin_time` ASC ';
مرتب سازی بر اساس زمان ثبت شده در این Table ، اما هر فیلد دیگری مثل فیلد آی دی هم که در بالا اشاره شده هم می تواند این مرتب سازی را انجام دهد.
اما از آنجا که ستون (آی دی) کلید اصلی جدول معرفی شده و با جداول دیگر ارتباط دارد ، تغییرات در این ستون احتمالا موجب به هم ریختگی در بقیه جداول می شود!
برای همین از ستون زمان استفاده کردم که تغییرات زمانی تاثیری بر جداول دیگر نداشته باشد.
(البته بهترین راه اضافه کردن ستونی جدید به جدول است که در صورت نیاز خودتان انجام دهید.)
به هر جهت پس از ثبت کد به قسمت PHPMyAdmin و دیتابیس مربوطه می روید و وارد جدول Plugin می شوید و هر سطر مربوط به یکی از درگاههاست. اینجا با ویرایش زمان plugin_time می توانید ترتیب را به دست بگیرید
زمان هر پلاگین که کمتر وارد شود ، بالاتر قرار می گیرد.
سلام
عالی بود. از بابت کمک ارزنده شما بی نهایت ممنونم
-
-
با سلام من رمز قسمت کارت هارو یادم رفته چی کار کنم ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirhoseyn1377
با سلام من رمز قسمت کارت هارو یادم رفته چی کار کنم ممنون
سطر 16 فايل زير
http://domain/include/configuration.php
کد:
'salt'=>'رمز كارت شما',
-
با سلام
از درگاهها کدام بانکها در فرر کار میکنن بدون مشکل ؟ چون ماژول های خود فرر در حال حاضر کار نمیکنن . با تشکر
-
با سلام من یک ارور دارم کسی میدونه علتش چیه ؟
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/behgamec/public_html/pay/index.php:2) in /home/behgamec/public_html/pay/include/prepare.php on line 12
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
caspiannets
با سلام من یک ارور دارم کسی میدونه علتش چیه ؟
Warning: session_start() [
function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/behgamec/public_html/pay/index.php:2) in
/home/behgamec/public_html/pay/include/prepare.php on line
12
خط 12 این فایل prepare.php ببین چیه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ezat1
با سلام
از درگاهها کدام بانکها در فرر کار میکنن بدون مشکل ؟ چون ماژول های خود فرر در حال حاضر کار نمیکنن . با تشکر
برای فعال سازی درگاه بانکی باید از بانک اکانت داشته باشی
درگاه ها همه کار میکنند
-
خط 12
session_start();
هست برش داشتم مشکل رفع شد ولی نمی دونم اسکریپت دچار مشکل بشه یا نه لطفا راهنمایی فرمایید
-
تست که کردم مدیریت فقط لوگین نمیشه حالا باید چی کار کنم ؟
-
سلام
من نصب کردم همه اطلاعات هم درسته ولی یک اشکالی هست
تیک کناری محصول برای انتخاب و پرداخت کاربر فعال نمی شود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
akbar_syberia
سلام
من نصب کردم همه اطلاعات هم درسته ولی یک اشکالی هست
تیک کناری محصول برای انتخاب و پرداخت کاربر فعال نمی شود
فروش اينترنتي شارژ
سلام دوست عزیز باید برای محصولتون کارت تعریف کنین از توی منوی مدیریت کارت ها کارت جدید رو به محصولتون اضافه کنین
-
از استادان بزرگوار یه سوال دارم سایت همه چیش اوکی هست ولی وقتی با کروم باز میشه انکدینگ بهم ریخته هیت و نوشته ها قاطی ولی با فایرفاکی و اکیپلورر مشکلی نداره چجوری میتون این مشکلو برطرف کنم ممنون میشم از دوستان کسی راهنمایی کنه
که با گذاشتن انکدینگ روی utf مشکل برطرف میشه ویه مورد دیگه اینکه آیا میشه از فریر بک آپ گرفت و مثلا روی یه هاست دیگه می خوام سرویس ها و کارت های تعریف شده رو بندازم ؟؟؟
-
هنگام ایجاد کارت جدید
دو تا گزینه داره
قابل فروش و قابل نمایش
قابل فروش که معلومه چیه
ولی قابل نمایش یعنی چی؟
خیلی فکرم رو مشغول کرده
ممنون میشم جواب بدید
-
اق شرمنده یه سوال گرافیکی کوچیک داشتم وقتی منو باز می کنیم برای انتخاب محصول روی هر محصول که با ماوس میریم اونو به ابی رنگ های لایت میکه اگه بخوام رنگ های لایتر محصولات عوض کنم دقیقا تو کدوم css و کجاش هست/؟
-
سلام
اون قسمت در سایت که فایل حاوی کد های شارژ رو اپلود میکنیم
برای جدا کردن ۳ ردیف از اطلاعات یک سری کارکتر هست
میخواهم کاراکتر
|
رو هم اضافه کنم
کسی میتونه راهنمای کنه؟