پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
[اسم من alireza najarbashi
ایمیل من alireza1999@ymail.com
windows server 2008 r2 64bit
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza1980
سفارش شما تحویل داده شد
باقی سفارش ها هم درحال اماده سازی هست
موفق باشید
دوست عزیز این پلن : سرور انگلیس رم 2گیگ افر ویژه
3 روز باید صبر کنیم برای تحویل ؟
این سرور های جدید آمریکا که سفارش دادید کارایی ovh رو داره؟؟ من خیلی راضی بودم ازش حیف که قطع شد
آفا میشه روی انگلیسcpu : 2 ghz 2 core کرد ؟
چقدر هزینه اشه ؟
اگه رم رو 1 گیگ کنیم چطوری میشه ؟
سلام.
رم 1 گیگ از انگلیس ندارید؟ مدت زمان تحویل سرور؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CYB3R
دوست عزیز این پلن : سرور انگلیس رم 2گیگ افر ویژه
3 روز باید صبر کنیم برای تحویل ؟
سلام
این سرویس رو میتونم 24 ساعته تحویل بدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
y4ghi
این سرور های جدید آمریکا که سفارش دادید کارایی ovh رو داره؟؟ من خیلی راضی بودم ازش حیف که قطع شد
بله مشکلی نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TakFarsCom
آفا میشه روی انگلیس
cpu : 2 ghz 2 core کرد ؟
چقدر هزینه اشه ؟
اگه رم رو 1 گیگ کنیم چطوری میشه ؟
متاسفانه سی پی یو خالی ندارم
زیر 2گیگ فروش ندارم روی انگلیس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
متاسفانه سی پی یو خالی ندارم
زیر 2گیگ فروش ندارم روی انگلیس
بعدا بهمون میرسونی اگه کم آوردیم سی پی یو ؟