پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LVS
درود فراوان خدمت همه دوستان و اعضای WHT و LoginVPS
یزدان هستم کاستومر ساپورت LoginVPS.com در خدمت شما هستم.
امید داریم تا با همکاری دوستان دیگه بیش از پیش رضایت شما رو در بخش فنی جلب کنیم. کیفیت کار ما از قبل معرف حظور دوستان بوده و به یاری خداوند از این پس ساپورت 24 ساعته به نیروی بیشتری کارش رو ادامه خواهد داد
هدف ما رضایتمندی شما از سرویس های ارایه شده توسط ماست.
:113::113:
همانطوری که قول داده بودم به همه کاربران که پشتیبانی 24 ساعته داشته باشیم - آقای نصیری و آقای رنجبری به گروه ما اضافه شده و کار پشتیبانی را انجام میدهند
امیدوارم تمامی شما کاربران کمال رضایت را از این موضوع داشته باشید.
منتظر سورپرایزهای ما باشید:53:
پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
info
من تازه با لاگین آشنا شدم ، ولی طی این چندماه خیلی از لاگین رازی هستم و او را مورد اعتماد خود قرار داده ام
دلایل بنده از انتخاب و پیشنهاد به دیگران لاگین وی پی اس :
- پشتیبانی خوب رو به عالی
- پایداری بالای سرورها
- رفتار و کردار عالیه مدیریت و پشتیبانی .
انشالا همچنان پایدار و بی رغیب خواهید ماند .
تشکر از شما
انشالله که این همکاری تدام داشته باشه .
تمامی سفارش ها تحویل داده شد
کانفیگ اولیه رایگان بوده و به درخواست کاربر کافیگ انجام میشود.
فروش همچنان از هلند و آمریکا ادامه دارد .. .
موجودی از هلند 10 عدد
سرویسهای هلند دارای هارد Raid می باشد در نتیجه سرعت و کارایی بهتری را برای شما دارند
بعد از خرید یک تیکت به بخش فروش یا پشتیبانی باز شود و سیستم عامل مورد نظرتون انتخاب شود.
فروش همچنان ادامه دارد .. .
به دلیل ترافیک کم و اضافه شدن پشتیبانی سرویسها کمتر از یک ساعت تحویل می شوند
جناب بهلولی به شدت تایید میشن
6 ماهی میشه همکاریم
در وحله اول ادب و در وحله دوم پشتیبانی عالی