من این موضوع رو با طراح این اسکریپت در میان گذاشتم منتظر جواب هست اگه جوابی دادند شما رو در جریان می زارم .
دوستانی که واقعا حاضراً برای این ماژول هزینه ای بدهند اعلام آمادگی کنند چون فکر نکنم رایگان بشه این افزونه رو بدست اورد .
نمایش نسخه قابل چاپ
من این موضوع رو با طراح این اسکریپت در میان گذاشتم منتظر جواب هست اگه جوابی دادند شما رو در جریان می زارم .
دوستانی که واقعا حاضراً برای این ماژول هزینه ای بدهند اعلام آمادگی کنند چون فکر نکنم رایگان بشه این افزونه رو بدست اورد .
آقا کسی میدونه این ماژول ملت چرا اینجوریه ؟!! هر چی خرید انجام میشه در برگشت میزنه Invalid address: و یه سری خطاها نوشته !! کسی هست کمک کنه ؟
سلام.بعد از مشکلاتی که تو پلاگین sms پیش اومد (صفحات اول همین تاپیک رو بخونید) نمی خواستم ماژول ها و کدهایی که دارم و می نویسم رو رایگان بدم ولی دیدم اینجوری در حق نویسنده این کد بی انصافی می شه که زحمت کشیده و این اسکریپت رو رایگان دراختیار بچه ها گذاشته.
حالا فردا یکی دیگه میاد و این رو به اسم خودش میده بیرون و کلی هم از ملت پول می گیره.
این کد میاد و آدرس ایمیل خریداران رو به صورت صفحه بندی شده نمایش میده که تعداد تو هر صفحه رو از قسمت تنظیمات می تونید تغییر بدید.
این فایل ها رو تو قسمت ادمین اکسترکت کنید.
اینم بگم که هنوز کاملش نکردم، پس دوستانی که مشکل دارن حتما بهم بگن.
نکات مهم:
1- از فایل هاتون پشتیبان بگیرین. (بعد نگین نگفتی)
2- آین با نسخه 1.55 کار می کنه.موفق باشید.
سلام
من از این اسکریپت مدتیه که به صورت تستی استفاده میکنم مشکل اصلی که میبینم و با چندین بار نصب هم حل نشد اینه که بعد از خرید یک کارت و تحویلش توی سیستم هنوز هم اون رو به صورت قابل فروش نمایش میده !
دلیل این چیه ؟
یک بار نصب کردم دوباره، درست شد ولی باز هم بدون هیچ تغییری خراب شد ...
دوباره سلام.
این کد میاد و آدرس ایمیل خریداران رو به صورت صفحه بندی شده نمایش میده که تعداد تو هر صفحه رو از قسمت تنظیمات می تونید تغییر بدید.
دوبار ادیت کردم ولی نمی دونم چرا نشون نمیداد.
موفق باشید.
پلاگين دوست عزيزمان
به نوع خود جالب و قابل توجه است
كه نصب و تست گرديد
كه در اين پلاگين در قسمت خروجی اطلاعات خریداران ، آدرس ايميل خريداران بصورت طبقه بندي شده نمايش داده مي شود
اما يه مواردي هم اضافه بشود خوب هست
1- نمايش شماره تلفن ها براي خبرنامه پيامكي
2- امكان ارسال ايميل به ليست
3- گرفتن خروجي بصورت فايل تكست
( براي ثبت اعضاء در ليست خبرنامه پيامكي يا ارسال ايميل از طريق نرم افزارها )
البته با اجازه اين دوستمون يه كم اين فايل بررسي و ويرايش شد
و كمي نواقص جا مانده بر طرف شد
دوستان مي توانند فايل را از ضمايم دانلود كنند و در مسير و محل نصب اسكريپت آپلود و سپس اكسترك نمايند
سلام.
همانطور که گفتم این کدها کامل نیست و من فقط حدود نیم ساعت وقت داشتم که روش کار کنم و بنویسمش.
کد شما رو هم گرفتم.
انشالله اون مواردی که گفتید رو سرفرصت پیاده سازی می کنم.
موفق باشید.
با سلام . لطفا کمک کنید !!
هر کاری میکنم زمان نصب از پایگاه داده ایراد میگیره !میگه اشتباه هستش !
دقیقا چه چیزی باید وارد کرد ؟