پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
تعداد موجودی از آمریکا 10 عدد دیگر
دوستان در نظر داشته باشید سرویس ها پر و خالی می شوند در نتیجه قبل از خرید یک استعلام بگیرید
با تشکر
پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loginvps.com
از همه دوستان تقاضا دام قبل از خرید یک بار قوانین را مطعالعه فرمایند سپس به خرید اقدام کنند . ..
من الان میخواستم قوانین رو بخونم اما هیچ لینکی یا جایی ندیدم.
چطوریاست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Anjoman
من الان میخواستم قوانین رو بخونم اما هیچ لینکی یا جایی ندیدم.
چطوریاست؟
در صفحه نخست همین تاپیک قوانین شرح داده شده
بعد از خرید یک تیکت به بخش پشتیبانی باز کنید و سیستم عامل مورد نظر خودتونو بنویسید .
فروش همچنان از آمریکا و هلند ادامه دارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahr0kh
128 هم ارایه میدید ؟
بله ، فقط از آمریکا ارائه میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahr0kh
قیمت ؟
همانطوری که در سایت هم می توانید مشاهده کنید قیمت پلن 128 از Singlehop USA ماهیانه 16500 تومان می باشد
ترافیک : نامحدود
پهنای باند : 1 گیگابیت تضمین سرعت 10 مگابایت دانلود برای هر یوزر تا آخر قرار داد
کانفیگ: رایگان
آپتایم: 99.99% گارانتی می شود.
سلام
میخواستم اینجا خودم رو معرفی کنم که یوزر های wht هم یوزرهای loginvps.com با من آشنا شوند
جواد رنجبری هستم یکی از پشتیبان های جدید loginVPS که انشالله با پشتیبانی قوی تری بتوانیم به پیش برویم همانطوری که پشتیبانی همیشه ملاک ما برای فروش در درجه دوم کیفیت مناسب برای شما کاربران عزیز می باشد.
آی دی یاهو : m_i_n_o_v