-
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
سلام دوست عزیز
من به یک مشکل خوردم توی این اسکریپت
من همه مراحل رو رفتم و برای تست اسکریپت خودم از خودم کارت خریدم ولی کارت خریداری به ایمیل فرد ارسال نشد یعنی ایمیل اومد ولی داخلش اطلاعاتی در رابطه با کارت نبود
و مبلغی رو که پرداخت کردم به حسابم اومد (مشکلی از لحاظ حساب نیست )
فقط میخوام بدونم چیکار باید بکنم که قابل نمایش باشه
البته من دو تا کد باهم هست که دارم میفروشم
نام کاربری و رمز عبور برای لینک دانلود کاربر vip
لطفا کمکم کنید ...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
derakhti
سلام دوست عزیز
من به یک مشکل خوردم توی این اسکریپت
من همه مراحل رو رفتم و برای تست اسکریپت خودم از خودم کارت خریدم ولی کارت خریداری به ایمیل فرد ارسال نشد یعنی ایمیل اومد ولی داخلش اطلاعاتی در رابطه با کارت نبود
و مبلغی رو که پرداخت کردم به حسابم اومد (مشکلی از لحاظ حساب نیست )
فقط میخوام بدونم چیکار باید بکنم که قابل نمایش باشه
البته من دو تا کد باهم هست که دارم میفروشم
نام کاربری و رمز عبور برای لینک دانلود کاربر vip
لطفا کمکم کنید ...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
در قسمت محصولات فیلد ها رو کامل نکردین برای همین نمایش نداده
-
درست کردم
فیلد یک و فیلد دو رو اولی نام کاربری و دومی رمز عبور ولی وقتی خریدم ایمیلی که اومد اینو نوشته بود
شناسه پرداخت۱:
شناسه پرداخت۲: {/if}
هیچ اطلاعاتی هم قابل نمایش نبود فقط عنوان و... سالم بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
derakhti
درست کردم
فیلد یک و فیلد دو رو اولی نام کاربری و دومی رمز عبور ولی وقتی خریدم ایمیلی که اومد اینو نوشته بود
شناسه پرداخت۱:
شناسه پرداخت۲: {/if}
هیچ اطلاعاتی هم قابل نمایش نبود فقط عنوان و... سالم بود
تو یاهو پیام بده چک کنم برات
-
-
با سلام خدمت تمامی کاربرانی که از این سکریپت استفاده می کنند.
بنده یک سوال داشتم :
آیا کارتهایی که پس از خرید نمایش داده نمیشوند، به آدرس ایمیل خریدار هم ارسال نمیشوند؟
دقیقا" مشکل چیست؟ عدم نمایش؟ و یا نمایش خالی فیلد ها؟
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
با سلام خدمت تمامی کاربرانی که از این سکریپت استفاده می کنند.
بنده یک سوال داشتم :
آیا کارتهایی که پس از خرید نمایش داده نمیشوند، به آدرس ایمیل خریدار هم ارسال نمیشوند؟
دقیقا" مشکل چیست؟ عدم نمایش؟ و یا نمایش خالی فیلد ها؟
با تشکر
معمولا هر چیزی که نمایش داده میشه به ایمیل هم ارسال میشه
در این مورد هم اصلا نمایش نمیده یعنی فقط شماره پرداخت ها رو نمایش میده دیگه هیچ اطلاعاتی نیست برای نمایش
در ایمیل هم فقط شماره پرداخت ها ارسال میشه
-
وقتی که یه محصول تو سایت باشه و همزمان دو نفر بخرن مشخصات برای یکی ارسال میشه و برای اون یکی با اینکه پول رو پرداخت کرده مشخصاتی ارسال نمیشه و فیلد های مشخصات خالی میمونه ...(حتی شماره پرداخت اول و دوم هم ایمیل میشه ولی اکانتی ایمیل نمیشه)
-
سلامی دوباره
ممنون از masterphp به خاطر راهنمایی های لازم
مشکل از من بود فیلد مخصوص محصولات رو درست وارد نکرده بودم و بعد به مشکل خورد . الان تست کردم بدون هیچ مشکل به بانک وصل شد پول رو به حساب پی لاینم ریخت و بعد کد رو نشون داد و همچنین کد رو به ایمیل فرد ارسال میکند
درود و آرزوی موفقیت
-
سلام
ببخشید این پلاگین ارسال ایمیل که روی خود اسکریپت هست چجوری کار میکنه؟
یعنی یوزر و پسورد ایمیل رو کجا باید بزنیم که بتونه وصل شه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
matin_tatu
سلام
سلام
اگر منظورتونو درست متوجه شده باشم جواب اینه :
این پلاگین به صورت اتوماتیک کار میکنه و فقط شما باید تنظیماتش رو درست کنید مثل عنوان ایمیل و سربرگ ایمیل و فوتر و... که ایمیل که ارسال شد مخصوص سایت شما بشه
و ایمیل از طرف شما به کاربری که ازتون کارت خریده ارسال میشه و اطلاعات کارت داخل اون هست
موفق باشید ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
matin_tatu
سلام
سلام
از تو قسمت مدیریت تب افزونه ها ایمیل محصول فعال کنید بعد از فعال سازی گزینه تنظیمات فعال میشه و میتونید تنظیمات دلخواه خودتونو انجام بدین لازم به دادن یوزر و پسورد واسه ایمیلم نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
matin_tatu
سلام
سلام
از تو قسمت مدیریت تب افزونه ها ،ایمیل محصول فعال کنید بعد از فعال سازی گزینه تنظیمات فعال میشه و میتونید تنظیمات دلخواه خودتونو انجام بدین لازم به دادن یوزر و پسورد واسه ایمیلم نیست
-
پس از چه سرور و ادرس ایمیلی ایمیل میفرسته؟
اخه من امتحان کردم ، ولی هیچ ایمیلی ارسال نشده بود..
-
شما از ایمیلی که در هاست خودتون اوکی شده استفاده کنید
-
ایمیل هاست هم که میزنم بازم هیچ ایمیلی ارسال نمیشه..
-
-
پیشنهاد ارسال ایمیل از طریق خود هاست هست
اگر خود هاست ارسال انجام نمیده باید ایمیلی داشته باشین که تو اون smtp و pop3 فعال باشه که تو ایمیل یاهو فعال نیست باید از جی میل استفاده کنید
-
دوستان به طور پیش فرض در صفحه ای که به کلاینت نشون داده میشه، درگاه روی پرداخت آنلاین تنظیم شده...متاسفانه خیلی از بازدید کننده های فروشگاه اولین بارِ که خرید انجام میدن و اونقدرا آشنایی ندارن واسه همین همونجور دکمه پرداخت و میزنن که مسلماً به هیچ جا متصل نمیشه.......تو قسمت افزونه ها که گزینه ای واسه غیر فعال کردن این ماژول نیست. از طریق حذف کردن کد دستوریش هم از فایل های اصلی اقدام کردم ولی تنها کدی که مربوط به این قسمت میشد این بود
<select name="gateway" id="gateway" class="form" style="width:150px;">
می خواستم بدونم راهی واسه حذف این گزینه هست به صورتی که به طور پیش فرض نام به درگاه دیگه ی بانکی انتخاب شده باشه؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Moein-SH
دوستان به طور پیش فرض در صفحه ای که به کلاینت نشون داده میشه، درگاه روی پرداخت آنلاین تنظیم شده...متاسفانه خیلی از بازدید کننده های فروشگاه اولین بارِ که خرید انجام میدن و اونقدرا آشنایی ندارن واسه همین همونجور دکمه پرداخت و میزنن که مسلماً به هیچ جا متصل نمیشه.......تو قسمت افزونه ها که گزینه ای واسه غیر فعال کردن این ماژول نیست. از طریق حذف کردن کد دستوریش هم از فایل های اصلی اقدام کردم ولی تنها کدی که مربوط به این قسمت میشد این بود
می خواستم بدونم راهی واسه حذف این گزینه هست به صورتی که به طور پیش فرض نام به درگاه دیگه ی بانکی انتخاب شده باشه؟!
سلام
من که نفهمیدم که چی گفتین اگه میشه ی توضیح بهتر بدین شاید تونستم کاری کنم
-
1 فایل پیوست
دوست عزیز از صفحه ی فروشگاه عکس می ذارم فکر کنم اینجوری راحتر بتونم منظورمو بیان کنم :)
اسکریپت فروشگاه رو از سایت freer.ir دانلود و هونطوری هم که در عکس مشخصه 2 درگاه بانک ملی و سامان رو به بهش متصل کردم ولی از ابتدا و قبل اضافه کردن این دو درگاه جدید ، در قسمت " درگاه پرداخت " گرینه ای به اسم پرداخت آنلاین هم بود و هست که به صورت پیش فرض هنگام ورود به صفحه ی فروشگاه این گزینه انتخاب شده! من می خواستم این گزینه رو از باکس حذف کنم طوری که فقط اسم اون دوتا بانک دیده بشه....از داخل صفحه ی مدیریت و قسمت افزونه ها که راهی واسه غیرقعال کردنش نداره واسه همین سعی کردم از سورس اسکریپت فروشگاه اقدام به ادیت کردنش کنم که موفق نشدم
فایل پیوست 14870
-
خب شما باید از داخل افزونه ها غیر فعالش کنید دیگه که پرداخت آنلاین نباشه نیازی به دست کارری نیست
-
میشه غیر فعال کرد ولی نمیشه جا به جا کرد
مثلا اگه بخوای درگاهی درگاه اول باشه یا درگاه دوم
خودش بر اساس زمان نصب تعیین میکنه
-
2 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
caspiannets
خب شما باید از داخل افزونه ها غیر فعالش کنید دیگه که پرداخت آنلاین نباشه نیازی به دست کارری نیست
دوست عزیز اینو میدونم مشکل من اینه که نه داخل قسمت افزونه ها در بخش مدیریت و نه در پوشه پلاگین محل نصب اسکریپت بر روی هاست ماژولی به این اسم وجود نداره!
در داخل قسمت افزونه ها به غیر از ماژول هایی که خودم نصب کردم فقط چهار ماژول دیگه به اسم های ایمیل محصول ، پیامک محصول توسط Free SMS ، درگاه بانک ملت و زرین پال هست که اینام همراه با فایل اسکریپت دانلودی بودن..
فایل پیوست 14873
البته وقتی از قسمت افزونه ها وارد تنظیمات یه پلاگین میشم در قسمت سمت راست صفحه گزینه ی پرداخت آنلاین می یاد ولی با کلیک کردن روش به غیر از نشون دادن گزینه ی ذخیره چیز دیگه ای نشون نمی ده
فایل پیوست 14874
عکساشو گذاشتم که دقیقا متوجه مشکلم بشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masterphp
سلام برای جابجایی از دیتا بیس استفاده کنین اول همه درگاه های پرداخت که تو plugin هستن پاک کنین و دوباره به ترتیب دلخواه فعال کنین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Moein-SH
دوست عزیز از صفحه ی فروشگاه عکس می ذارم فکر کنم اینجوری راحتر بتونم منظورمو بیان کنم :)
اسکریپت فروشگاه رو از سایت freer.ir دانلود و هونطوری هم که در عکس مشخصه 2 درگاه بانک ملی و سامان رو به بهش متصل کردم ولی از ابتدا و قبل اضافه کردن این دو درگاه جدید ، در قسمت " درگاه پرداخت " گرینه ای به اسم پرداخت آنلاین هم بود و هست که به صورت پیش فرض هنگام ورود به صفحه ی فروشگاه این گزینه انتخاب شده! من می خواستم این گزینه رو از باکس حذف کنم طوری که فقط اسم اون دوتا بانک دیده بشه....از داخل صفحه ی مدیریت و قسمت افزونه ها که راهی واسه غیرقعال کردنش نداره واسه همین سعی کردم از سورس اسکریپت فروشگاه اقدام به ادیت کردنش کنم که موفق نشدم
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...eer-sample-jpg
سلام شما هم میتونید اون پرداخت آنلاین که تو plugin هست از دیتا بیس خودتون پاک کنین فکر کنم اینطوری مشکلتون بر طرف بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masterphp
میشه بیشتر توضیح بدین الان این درگاه پرداخت آنلاین که باهاش مشکل دارم از اول همراه با فایل اصلی دانلود شده اسکریپت و قبل از اینکه پلاگین دیگه ای رو نصب کنم بوده و تو صفحه ی فروشگاه که به کاربر نشون داده همیشه بالاتر از درگاه های دیگه ست و به طور پیش فرض هم انتخاب شده .می خواستم بدونم بقیه چطوری این مشکلو حل کردن چون تو فروشگاه های مشابه دیدم که چنین چیزی وجود نداره! اگه یه کامنت بالایی منو هم بخونید مشکلو دقیقتر توضیح دادم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Moein-SH
دوست عزیز اینو میدونم مشکل من اینه که نه داخل قسمت افزونه ها در بخش مدیریت و نه در پوشه پلاگین محل نصب اسکریپت بر روی هاست ماژولی به این اسم وجود نداره!
در داخل قسمت افزونه ها به غیر از ماژول هایی که خودم نصب کردم فقط چهار ماژول دیگه به اسم های ایمیل
محصول ، پیامک محصول توسط Free SMS ، درگاه بانک ملت و زرین پال هست
که اینام همراه با فایل اسکریپت دانلودی بودن..
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...l-freer-ax-jpg
البته وقتی از قسمت افزونه ها وارد تنظیمات یه پلاگین میشم در قسمت سمت راست صفحه گزینه ی پرداخت آنلاین می یاد ولی با کلیک کردن روش به غیر از نشون دادن گزینه ی ذخیره چیز دیگه ای نشون نمی ده
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...l-freer-2x-jpg
عکساشو گذاشتم که دقیقا متوجه مشکلم بشید
این اسکریپت خودتون از کجا دانلود کردین؟؟؟؟؟؟
واسه من که ی همچین گزینه ای نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mkh1372
سلام برای جابجایی از دیتا بیس استفاده کنین اول همه درگاه های پرداخت که تو plugin هستن پاک کنین و دوباره به ترتیب دلخواه فعال کنین
سلام شما هم میتونید اون پرداخت آنلاین که تو plugin هست از دیتا بیس خودتون پاک کنین فکر کنم اینطوری مشکلتون بر طرف بشه
ببخشید قسمت اول کاملاً مشخصه برام ، منظورتون اینه که از پوشه ی پلاگین واقع در محل نصب اسکریپت همه ی پلاگین های نصب شده رو پاک کنم
تو قسمت دومش گفتین واسه جابجایی از دیتابیس استفاده کنین ، منظورتون از دیتابیس دقیقا چیه؟ باید توسط php my admin این کارو انجام بدم یا فقط آپلود ماژول مورد نظرم تو پوشه ی پلاگین و فعال کردنش کافیه؟
به این نکته هم توجه کنین که اصلا ماژولی به اسم پرداخت آنلاین داخل پوشه ذکر شده وجود نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mkh1372
این اسکریپت خودتون از کجا دانلود کردین؟؟؟؟؟؟
واسه من که ی همچین گزینه ای نداره
اسکریپت رو از خود سایت ارائه دهندش freer.ir دانلود کردم
بعد از نصبشم از منوی سمت چپ تو فضای مدیریت گزارش یک باگ داده شده بود فایل اصلاحیه رو دانلود و با فایل گفته شده جایگزینش کردم! ولی فرقی نداره بازم،چون قبل از اونم همین مشکلو داشتم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Moein-SH
ببخشید قسمت اول کاملاً مشخصه برام ، منظورتون اینه که از پوشه ی پلاگین واقع در محل نصب اسکریپت همه ی پلاگین های نصب شده رو پاک کنم
تو قسمت دومش گفتین واسه جابجایی از دیتابیس استفاده کنین ، منظورتون از دیتابیس دقیقا چیه؟ باید توسط php my admin این کارو انجام بدم یا فقط آپلود ماژول مورد نظرم تو پوشه ی پلاگین و فعال کردنش کافیه؟
به این نکته هم توجه کنین که اصلا ماژولی به اسم پرداخت آنلاین داخل پوشه ذکر شده وجود نداره
لازم به پاک کردن فایل ها تو پوشه پلاگین نیست
به phpmyadmin برین و از قسمت پلاگین همه درگاه ها رو پاک کنین و برگردین به مدیریت فریر از دوباره نصب و تنظیم کنین
والا ی دفعه گفتن تو پوشه اسمارتی باگ داره منم عوض کردم ولی اینی که واسه شما داره واسه من نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mkh1372
لازم به پاک کردن فایل ها تو پوشه پلاگین نیست
به phpmyadmin برین و از قسمت پلاگین همه درگاه ها رو پاک کنین و برگردین به مدیریت فریر از دوباره نصب و تنظیم کنین
والا ی دفعه گفتن تو پوشه اسمارتی باگ داره منم عوض کردم ولی اینی که واسه شما داره واسه من نداره
واقعاً لازمه بابت راهنمایی ازتون تشکر کنم ، از مسیری که گفته بودین اطلاعات پلاگین و حذف کردم مشکلم برطرف شد ممنونم
:69:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamal_d
سلام دوستان می خوام ببینم چطور میشه دامنه ای رو که فروشگاه روی اون نصب شده رو تغییر بدم؟ کجا ها باید این تغییر اعمال بشه؟
توی پوشه configuration رو عوض کردم اما انگار کافی نیست. باید از قسمت خاصی توی phpmyadmin دیتابیس خودم هم تغییر بدم؟
باید MainInfo و databaseInfo رو کاملا تغییر بدید.
اگر باز هم نتونستید میشه یکبار دیگه روی دامین جدیدتون نصب کنید، بعد دیتابیس قبلی رو از طریق phpmyadmin ایمپورت کنید.
(البته موقع نصب دقت کنید که کلید را مثل قبلی انتخاب کنید)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Moein-SH
دوست عزیز برای تغییر اسم درگاه این کارو کنید///این کد رو توی همون قالب در فایل index پیدا کنید//
{foreach $payment_methods as $option}
<option value="{$option.plugin_uniq}">{$option.plugin_name }</option>
{/foreach}
و پاکش کنید
بعد این رو جایگزین کنید
<option value="mellat">درگاه ملت</option>
<option value="payline">درگاه شتابی</option>
فقط قبلش باید پلاگینارو فعال کنید///
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamal_d
سلام دوستان می خوام ببینم چطور میشه دامنه ای رو که فروشگاه روی اون نصب شده رو تغییر بدم؟ کجا ها باید این تغییر اعمال بشه؟
توی پوشه configuration رو عوض کردم اما انگار کافی نیست. باید از قسمت خاصی توی phpmyadmin دیتابیس خودم هم تغییر بدم؟
چرا configuration کافی نیس؟؟!!!
من هر وقت دامینم شیلتر میشه از configuration تغییر میدم و کل فایلارو مووو میکنم به دامین جدید و هیچ مشکلی هم نداشتم تا حالا
-
1 فایل پیوست
با سلام
دوستان با درگاه پرداخت آنلاین بانک ملت وقتی مشتری هزینه را پرداخت میکنه موقع برگشت به سایت این ارور را میدهد . علت چیست ؟
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...freer-1111-jpg
در ضمن هزینه از حساب مشتری کسر میشه و نراکنش با موفقیت انجام میشود .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
دوست عزیز برای تغییر اسم درگاه این کارو کنید///این کد رو توی همون قالب در فایل index پیدا کنید//
{foreach $payment_methods as $option}
<option value="{$option.plugin_uniq}">{$option.plugin_name }</option>
{/foreach}
و پاکش کنید
بعد این رو جایگزین کنید
<option value="mellat">درگاه ملت</option>
<option value="payline">درگاه شتابی</option>
فقط قبلش باید پلاگینارو فعال کنید///
دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون ولی طبق گفته ی یکی از اعضا از طریق phpmyadmin اقدام به وبرایش اطلاعات کردم مشکلم برطرف شده به نظر خیلی ساده تر می یاد ، به راحتی میشه اطلاعات هر پلاگینی که تا بحال نصب شده رو مشاهده ، ادیت یا حذف کرد.
-
با سلام
دوستان با درگاه پرداخت آنلاین بانک ملت وقتی مشتری هزینه را پرداخت میکنه موقع برگشت به سایت این ارور را میدهد . علت چیست ؟
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...freer-1111-jpg
در ضمن هزینه از حساب مشتری کسر میشه و نراکنش با موفقیت انجام میشود .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein535
شما در پوشه ای که اسکریپت در آن نصب شده به فولدر include رفته و فایل Configuration.php رو ادیت کنید
در همون چند خط ابتدایی در قسمت url آدرس دقیق فروشگاه همراه با اسلش آخر رو وارد کنید برای مثال اگه اسکریپت فروشگاه داخل پوشه ی shop نصب شده آدرس رو به این صورت وارد کنید
/http://yoursite.com/shop
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Moein-SH
شما در پوشه ای که اسکریپت در آن نصب شده به فولدر include برید و فایل Configuration.php رو ادیت کنید
در همون چند خط ابتدایی در قسمت url آدرس دقیق فروشگاه همراه با اسلش آخر رو وارد کنید برای مثال اگه اسکریپت فروشگاه داخل پوشه ی shop نصب شده آدرس رو به این صورت وارد کنید
/http://yoursite.com/shop
ادرس بصورت دقیق همراه با اسلش وارد شده است چندبار هم چک کردم اما مشکل پابرجاست هنوز
-