پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
تایید میشن
هم کیفیت عالی هست هم در عرض 30 مین تحویل دادن
تشکر میکنم ازشون
پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
من یک خواهشی دارم ! سرور از آلمان ارمنستان و چند کشور دیگه چرا اضافه نمیکنین ؟
نیاز شدید به سرورهای کشورهای دیگه دارم .
مخصوصا ارمنستان شنیدم خیلی خوبه چون نزدیک هستیم پینگ بسیار پایینی میده .
من به جز 8 تا سرور 8 تا دیگه میخوام ولی صبر کردم تا از کشورهای دیگه بزارین .
از کانادا فرانسه روسیه
این خواهش رو دارم .
بازم صبر میکنم تا سرور اضافه کنین.
بنده از ایشون یک سرویس آمریکا گرفتم.عالی هستش
سرور ایشون.کانفیگ و تحویل ایشون. کاملا تایید میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pooriavps
من یک خواهشی دارم ! سرور از آلمان ارمنستان و چند کشور دیگه چرا اضافه نمیکنین ؟
نیاز شدید به سرورهای کشورهای دیگه دارم .
مخصوصا ارمنستان شنیدم خیلی خوبه چون نزدیک هستیم پینگ بسیار پایینی میده .
من به جز 8 تا سرور 8 تا دیگه میخوام ولی صبر کردم تا از کشورهای دیگه بزارین .
از کانادا فرانسه روسیه
این خواهش رو دارم .
بازم صبر میکنم تا سرور اضافه کنین.
در نظر داریم سرویسهای دیگه اضافه کنیم
اما با این وضعیت ارز و دلار بهتره که صبر کنم چون سرویس با قیمت بالایی تمام میشه و معلوم نیست استقبال بشه یا نه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loginvps.com
در نظر داریم سرویسهای دیگه اضافه کنیم
اما با این وضعیت ارز و دلار بهتره که صبر کنم چون سرویس با قیمت بالایی تمام میشه و معلوم نیست استقبال بشه یا نه !
ممنون دوست من. ولی قیمت ارز به نظر من و آشنایی که توی بانک داریم تا 7 هزار تومن میره ...
شما اگه الانم بخرین و صبر نکنین ضرر نمیکنین . البته این نظز بنده هست . شاید بازم شما صلاح بدونید که صبر کنیم .
در هر حال از پیگیریتون و پشتیبانی بسیار قوی ممنونم
برای خرید می توانید با آی دی یاهو loginvps در تماس باشید
در حال حاضر موجودی از آمریکا و هلند می باشد .
از همه دوستان تقاضا دام قبل از خرید یک بار قوانین را مطعالعه فرمایند سپس به خرید اقدام کنند . ..