-
پاسخ : رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-باز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Donnie Yen
آیدی یاهو؟
درود
در یاعو فعالیتی نداریم
از طریق پیغام خصوصی یا تیکت در سایت میتونید سوالات مورد نظر رو بپرسید
ارادتمند
-
پاسخ : رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-باز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
درود
در یاعو فعالیتی نداریم
از طریق پیغام خصوصی یا تیکت در سایت میتونید سوالات مورد نظر رو بپرسید
ارادتمند
سلام
حیف شد، ای کاش یاهو هم داشتین، واسه ساپورت آنلاین خیلی خوبه.
در ضمن پ.م ارسال شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Donnie Yen
سلام
حیف شد، ای کاش یاهو هم داشتین، واسه ساپورت آنلاین خیلی خوبه.
در ضمن پ.م ارسال شد.
درود مجدد
ما متوجه این موضوع هستیم که تقریبا همه کاربران تمایل دارند ارتباط از طریق یاهو باشه اما
به دلیل تعداد بالای مشتریان (300) پشتیبانی بوسیله یاهو عملا غیر ممکن هست .همچنین از لحاظ امنیتی هم درست نیست
پشتیبانی با وجود پشتیبانان در سایت سریعتر و دقیتر میباشد
ارادتمند
-
Re: رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-بازگشت
سلام
پلن برنزی ویژه (ماه اول 10 تومن) رو میخواستم
-
پاسخ : Re: رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-ب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Alexis
سلام
پلن برنزی ویژه (ماه اول 10 تومن) رو میخواستم
درود از طریق سایت در تماس باشید
اراتمند
-
سلام چرا این تیکت ما رو جواب نمیدید
مشاهده درخواست #874703
-
سلام
چرا به تیکت ها رسیدگی نمی کنید؟ پشتیبانیتون واقعا ضعیفه!! 2 روزه منتظر جواب یه تیکتم!
-
سرویس من تحویل داده شد.
ممنون از پرشین وی دی اس.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahmood.bazdar
سرویس من تحویل داده شد.
ممنون از پرشین وی دی اس.
در خدمت هستیم
افرهای نوروزی پرشین وی دی اس با تخفیف دائمی:
نقره ای ویژه 2
سی پی یو:2هسته
رم: 2 گیگابایت
هارد: 100 گیگابایت ساتا 3
پورت: 10گیگابیت نامحدود
لوکیشن: انگلستان
ماهیانه25 هزار تومان
طلایی
سی پی یو:4هسته
رم: 4 گیگابایت
هارد: 110 گیگابایت ساتا 3
ماهیانه 35 هزار تومان
تحویل 2 ساعته - 24 ساعت ضمانت بازگشت هزینه بدون سوال(تضمین کیفیت سرویس ها)
-
برای سرورهای حرفه ای تخفیف بزارید در ضمن مقدار رمُ به همون 2 گیگ برگردونید !!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yaghi
برای سرورهای حرفه ای تخفیف بزارید در ضمن مقدار رمُ به همون 2 گیگ برگردونید !!!
درود
متاسفانه امکان ارائه تخفیف خاصی روی سرورهای حرفه ای نیست تا کیفیت عالی این سرویس ها حفظ بشه (البته بزودی برای مشتریانی که بیشتر از 3 سرویس فعال دارند تخفیفات ثابتی اعمال خواهد شد)
متاسفانه متوجه قسمت دوم جملتون هم نشدم
ارادتمند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
درود
متاسفانه امکان ارائه تخفیف خاصی روی سرورهای حرفه ای نیست تا کیفیت عالی این سرویس ها حفظ بشه (البته بزودی برای مشتریانی که بیشتر از 3 سرویس فعال دارند تخفیفات ثابتی اعمال خواهد شد)
متاسفانه متوجه قسمت دوم جملتون هم نشدم
ارادتمند
قسمت دوم مشخصه دیگه تا همین چند روز پیش رم سرورهای حرفه ای 2 گیگ بود که متاسفانه الان شده 1 گیگ !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yaghi
قسمت دوم مشخصه دیگه تا همین چند روز پیش رم سرورهای حرفه ای 2 گیگ بود که متاسفانه الان شده 1 گیگ !
برای سرویس ها حرفه ای هم رم 1 گیگ و هم رم 2 گیگ موجود هست
هیچ تغییری از روز اول داده نشده
ارادتمند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aqua141
سلام چرا این تیکت ما رو جواب نمیدید
مشاهده درخواست #874703
رسیدگی شد
افرهای ویژه نوروزی
نقره ای ویژه 2
ماهیانه25 هزار تومان
طلایی
ماهیانه 35 هزار تومان
-
-
با سلام دوست عزیز
می خوستم بدونم هر 100 گیگ فضای اضافی هزینش چقدر میشه.
من واسه هاست دانلود می خوام کاربرها هم روزی حدود 70-90 گیگ دانلود دارن. به نظرتون من از چه سیستم هامل و وب سروری استفاده کنم برای من مناسبه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
orbital2
با سلام دوست عزیز
می خوستم بدونم هر 100 گیگ فضای اضافی هزینش چقدر میشه.
من واسه هاست دانلود می خوام کاربرها هم روزی حدود 70-90 گیگ دانلود دارن. به نظرتون من از چه سیستم هامل و وب سروری استفاده کنم برای من مناسبه؟
با سلام
هزینه 100 گیگ هارد اضافه با تخفیف 9 هزار تومان خواهد ود
برای تعداد کاربر گفته شده با توجه به کیفیت سرویس ها وب سرور ای ای اس ویندوز کاملا جوابگو خواهد بود و مشکلی نیست
ارادتمند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
با سلام
هزینه 100 گیگ هارد اضافه با تخفیف 9 هزار تومان خواهد ود
برای تعداد کاربر گفته شده با توجه به کیفیت سرویس ها وب سرور ای ای اس ویندوز کاملا جوابگو خواهد بود و مشکلی نیست
ارادتمند
ممنون دوست عزیز ولی من که الان از iis 6 دارم استففاده می کنم بعضی اوقات افت شدید سرعت بویژه بعضی شب ها رو داریم که کاربرا نمی تونن بیشتر از 50-60 کیلوبایت دانلود کنن. پورت متصل به سرور مجازی هم 1 گیگ هستش اما تا 20 مگابایت تضمین شده.
به نظرتون بهتر نیست از لینوکس استفاده کنیم؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
orbital2
ممنون دوست عزیز ولی من که الان از iis 6 دارم استففاده می کنم بعضی اوقات افت شدید سرعت بویژه بعضی شب ها رو داریم که کاربرا نمی تونن بیشتر از 50-60 کیلوبایت دانلود کنن. پورت متصل به سرور مجازی هم 1 گیگ هستش اما تا 20 مگابایت تضمین شده.
به نظرتون بهتر نیست از لینوکس استفاده کنیم؟؟
در اینکه سرویس لینوکس و وب سرورهای مربوطه قدرت و کیفیت بالاتری نسبت به ویندوز دارند شکی نیست
اما با توجه به اینکه دانلود روزانه 70-90 گیگ میباشد من ویندوز رو پیشنهاد میکنم چون ساده تر هست و تا 500-700 گیگ و 100 یوزر مشکلی نخواهید داشت
اگر با لینوکس مشکلی ندارید و اشنا هستید بهتر هست از لینوکس استفاده کنید تا در اینده هم به مشکل بر نخورید و نگرانی نداشته باشید
در نهایت لطفا برای ادامه از طریق سایت در تماس باشید تا تاپیک شلوغ نشود
با سپاس
-
با سلام دوست عزیز هر گیگ رم اضافی چند در میاد ؟؟
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
orbital2
با سلام دوست عزیز هر گیگ رم اضافی چند در میاد ؟؟
با تشکر
درود
اگر اشتباه نکنم شما سرویستون رو سفارش دادید در این صورت لطفا کنید از طریق سایت در تماس باشید
1 گیگ رم اضافه برای سرویسهای حرفه ای و نیمه اختصاصی 30 هزار تومان
1 گیگ رم اضافه برای سرویس های معمولی 7 هزار تومان
بر روی سرویس امریکا امکان اپگرید رم مقدور نیست
ارادتمند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
درود
اگر اشتباه نکنم شما سرویستون رو سفارش دادید در این صورت لطفا کنید از طریق سایت در تماس باشید
1 گیگ رم اضافه برای سرویسهای حرفه ای و نیمه اختصاصی 30 هزار تومان
1 گیگ رم اضافه برای سرویس های معمولی 7 هزار تومان
بر روی سرویس امریکا امکان اپگرید رم مقدور نیست
ارادتمند
بله درسته . چشم حتما . ولی چرا هزینه ی رم برای سرویس های نیمه اختصاصی این همه بالا هستش؟؟
-
سلام جناب افشار
معذرت میخوام در این تاپیک پست میزارم،
لطفا تیکت شماره 800526 را پاسخ بدین
ممنون از شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
davidsoft2
سلام جناب افشار
معذرت میخوام در این تاپیک پست میزارم،
لطفا تیکت شماره 800526 را پاسخ بدین
ممنون از شما
درود
تیکت ها به ترتیب اولویت زمان دریافتی رسیدگی میشوند لطفا صبور باشید
تاخیر های نسبی هم که وجود دارد به خاطر وضعیت کشور (عید) میباشند که ازتون پوزش میخوایم
افرهای زیر با تخفیف 40% همچنان قابل سفارش هست
نقره ای ویژه 2
ماهیانه25 هزار تومان
طلایی
ماهیانه 35 هزار تومان
ارادتمند
افشار - مدیریت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
orbital2
بله درسته . چشم حتما . ولی چرا هزینه ی رم برای سرویس های نیمه اختصاصی این همه بالا هستش؟؟
سرویس ها نیمه اختصاصی و حرفه ای بر روی سرورهای مجزا با هارد ساس 1500 دور پورت 10 گیگ فول دوپلکس میزبانی میشوند و با توجه یه کیفیت فوق العاده هزینه بسیاربالایی هم دارند-همین هزینه های هم با نهایت تخفیف برای این سرویس ها در نظر گرفته شده
افرهای زیر با تخفیف 40% همچنان قابل سفارش هست
نقره ای ویژه 2
ماهیانه25 هزار تومان
طلایی
ماهیانه 35 هزار تومان
ارادتمند
افشار - مدیریت
ارادتمند
-
از نظر قیمت خیلی مناسب هستید ولی از نظر کیفیت متاسفانه من از سرویس تحویل گرفته شده راضی نیستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baranblog
از نظر قیمت خیلی مناسب هستید ولی از نظر کیفیت متاسفانه من از سرویس تحویل گرفته شده راضی نیستم
با تشکر از نظر شما
شما هر چه قدر هزینه کنید همون قدر اش میخورید دوست عزیز
سرویس های معمولی با توجه به قیمتها کیفیت بسیار بالایی دارند
در صورت نیاز به کیفیت بالاتر هم میتونید از سرویسهای حرفه ای با هارد ساس و پورت 10 گیگ که برای هر وی پی اس 55-120 مگابایت متغیر میباشد استفاده کنید که کیفیت فوق العاده ای دارند و با توجه به نظات کاربران تضمین داده میشه که شما در کل ایران سرویسی با کیفیت تر این این سرویس ها پیدا نخواهید کرد
در نهایت در مورد کیفیت لطف کنید از طریق سایت تماس بگیرید تا وضعیت بررسی بشه چون بدون هیچ اغراقی عرض میکنم که بعد از تحویل 450 سرور اولین مشتری هستید که میفرمایید از کیفیت ناراضی هستید
کاربرانی هم که با ما اشنایی ندارد میتونند همین تاپیک 27 صفحه ای رو مطالعه کنند تا نظرات مشتریان مارو در مورد کیفیت سرویس ها و پشتیبانی اپتایم مشاهده نمایند
ارادتمند
افشار - مدیریت پرشین وی دی اس
-
بنده خیلی تمایل دارم به عنوان یک همکار سرویس این دوست گرامی و بررسی کنم و مشاهده کنم
البته قصد دخالت در این موضوع و اصلا ندارم - اما دوست دارم متوجه بشم از چه نظر فرمودن کیفیتی وجود نداره
متاسفانه یکی از مشکلات کاربران در زمان تهیه سرویس این است که نیاز خودشون و برآورد نکرده و سعی به تهیه سرویس ارزان هستند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
بنده خیلی تمایل دارم به عنوان یک همکار سرویس این دوست گرامی و بررسی کنم و مشاهده کنم
البته قصد دخالت در این موضوع و اصلا ندارم - اما دوست دارم متوجه بشم از چه نظر فرمودن کیفیتی وجود نداره
متاسفانه یکی از مشکلات کاربران در زمان تهیه سرویس این است که نیاز خودشون و برآورد نکرده و سعی به تهیه سرویس ارزان هستند
با تشکر از نظر شما
بله موردی تقریبا زیاد مشاهده میشه این هست که بعضی از کاربران برای مثال یک سرور رم 1 گیگ معمولی به مبلغ 19 هزار تومان سفارش میدند و بعد از تحویل عرض میکنند که برای مثال سرعت دانلود 25-35 مگابایت هست و زیاد جالب نیست من از شرکت x سرویس 1 گیگ داشتم سرعت دانلودش بالای 50 مگابایت بود در حالی که هزینه سرویس شرکت مربوطه 3-4 برابر هزینه سرویس ماست و خوب این طبیعی هست که کیفیت بالاتر خواهد بود و این قیاس ها اشتباه میباشد
ارادتمند افشار
-
البته من مشتری امروز این انجمن نیستم سالهاست اینجا هستم و برنامه نویس هستم تو همین انجمن هم سی ام اس های خوبی برای کاربران نوشتم و یک بار هم جشنواره وب ایران رو بردم ، مشکل من نه سرعت دانلود هست ونه با 19 هزار تومان ، شما قیمتت همینه کجای سایت زدی فرست کلاس و آشغال کلاس که ما این وسط سرور خوبه رو انتخاب کنیم شما باید مسئولیت سرویسی رو که ارائه میدی قبول کنی و از روز اول بگی دوستان سرور ها درهم هستش یکی خوبه یکی خراب شاکی نشوید لطفا ، در هر صورت از انجایی مدیریت آسمان ارتباط شرق تمایل به کمک دارند آی دی یاهو یا اسکایپ بدن که ما مشکل رو به ایشون نشون بدیم...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baranblog
البته من مشتری امروز این انجمن نیستم سالهاست اینجا هستم و برنامه نویس هستم تو همین انجمن هم سی ام اس های خوبی برای کاربران نوشتم و یک بار هم جشنواره وب ایران رو بردم ، مشکل من نه سرعت دانلود هست ونه با 19 هزار تومان ، شما قیمتت همینه کجای سایت زدی فرست کلاس و آشغال کلاس که ما این وسط سرور خوبه رو انتخاب کنیم شما باید مسئولیت سرویسی رو که ارائه میدی قبول کنی و از روز اول بگی دوستان سرور ها درهم هستش یکی خوبه یکی خراب شاکی نشوید لطفا ، در هر صورت از انجایی مدیریت آسمان ارتباط شرق تمایل به کمک دارند آی دی یاهو یا اسکایپ بدن که ما مشکل رو به ایشون نشون بدیم...
درود مجدد
شما چشم هاتون یک مقدار باز کنید متوجه پلنهای سایت ما میشید- سرویس شما جزو سرورهای معمولی هست و مشخصات این این پلن ها و سایر پلنها هم کاملا مشخص هست
سرور مجازی معمولی:
هارد: 35 گیگابایت ساتا 3
پورت: 1گیگابیت نامحدود -متوسط سرعت هر سرور 20-65 مگابایت
سرور مجازی حرفه ای:
هارد: 50 گیگابایت ساس 1500 دور
پورت : 10 گیگابیت فول دوپلکس
سرعت پورت 55-110 مگابایت متغیر میباشد
با کیفیت ترین سرویس ها در ایران برای اپلود و دانلود
تضمین اپتایم 100%
سبد خرید - پرشین وی دی اس
حالا شما بفرمایید دقیقا با چه چیزی مشکل دارید؟ با پلن های ما یا سرویستون؟اگر مشکل پلنهای ما هستش که این جزو سیاست کاری ماست و کوچکترین ربطی به شما ندارد
اگر مشکل از سرویس هستش که لطفا کنید اطلاعات رو از طریق سایت در ارسال کنید تا وضعیت سرور با اسکرین شات ها در همین جا قرار داده بشه.چون قبل از اینکه حتی یک تیکت درباره مشکلتون ارسال کنید اومدید ایجا تهمت و افترا زدید و قصد و نیت شما کاملا مشخص هست و نیاز به توضیحی در این باره نیست .شما تنها مشتری ما نیستند و بیشتر از فقط 350 یوزر مشابه سرور معمولی شما از ما سرویس دارند و کاملا راضی هستند
در نهایت باز هم ازتون درخواست میکنم مشخصات سرور رو ارسال کنید تا وضعیت پورت و هارد در همینجا قرار داده بشه تا معلوم بشه روی چه حسابی میفرمایید سرویس کیفیت نداره یا به قول شما خراب هست
پستهای شما هم گزارش شده و به دلیل تهمت و افترا در سررسید سرور پاک و اکانتتون در سایت بلاک خواهد شد
موفق و موید باشید
.
-
با سلام خدمت پرشین وی دی اس
دیروز یه سفارش دادیم تا الان تو وضعیت معلقه. تیکت هم دادیم متاسفانه نمی دونم به چه دلایلی جوابگو نبودین. لطفا کار ما رو راه بندازین از کارمون موندیم. (در ضمن من چهار ماهه از شما سرویس میگیرم خیلی هم راضی هستم هم از نظر قیمت هم از نظر کیفیت)
#339796 - اماده سازی سرور --- شماره تیکت
با تشکر از شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
درود
باعث افتخار که همچنان از سرویس دهی ما راضی میباشید
سرویس شما حدود ساعت 11 شب سفارش داده شده بود که با توجه به اینکه تا اون زمان چند سفارش معلق بود نتوستیم در همون روز تحویل بدیم
سرویس چند ساعت پیش تحویل شده
منتظر خبرهای خوب ما باشید
ارادتمند - افشار
:53:
با سلام
یک ساعت قبل تحویل گرفتم . بسیارم با کیفیت بود . سپاس از شما :53::53::53::53::53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
qartal2
با سلام
یک ساعت قبل تحویل گرفتم . بسیارم با کیفیت بود . سپاس از شما :53::53::53::53::53:
انشااله که همیشه راضی خواهید بود
ظرفیت سرور 7ام انگلیس هم تقریبا تکمیل شده و انشااله به زودی با سرور های هلند و ایران در خدمت کاربران عزیز خواهیم بود
ارادتمند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
qartal2
دیروز یه سفارش دادیم تا الان تو وضعیت معلقه. تیکت هم دادیم متاسفانه نمی دونم به چه دلایلی جوابگو نبودین. لطفا کار ما رو راه بندازین از کارمون موندیم. (در ضمن من چهار ماهه از شما سرویس میگیرم خیلی هم راضی هستم هم از نظر قیمت هم از نظر کیفیت)
با تشکر از شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
qartal2
با تشکر از شما
درود
باعث افتخار که همچنان از سرویس دهی ما راضی میباشید
سرویس شما حدود ساعت 11 شب سفارش داده شده بود که با توجه به اینکه تا اون زمان چند سفارش معلق بود نتوستیم در همون روز تحویل بدیم
سرویس چند ساعت پیش تحویل شده
تا پایان تعطیلات سرور ها انگلیس علاوه بر تخفیفی ارائه میشود به صورد رایگان نیز کانفیگ خواهد شد
مشخصات و پلن ها در پست اول تاپیک
ارادتمند - افشار
:53:
-
سلام هزینه هارد اضافه به چه صورت هست؟
-
نمیدونم دوستان میگنند سرویس ها خوب بوده اما من امروز صبح ساعت 8پرداخت کردم و ازشون پرسیدم کی تحویل میدید گفتند که حداکثر 4ساعت دیگه(پس باید حداکثر 12ظهر تحویل میدادن)اما الان که ساعت 11 شبه هنوز تحویل نداند تیکتم داند عین خیالشون نبود.
دوستان توجه داشته باشند هر ارزونی بی دلیل نیست ،وقتی بدقولی میکنند ممکنه سرورت دچارمشکل بشه همه اطلاعاتونم بپره اما عین خیالشونم نباشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohamad1377
نمیدونم دوستان میگنند سرویس ها خوب بوده اما من امروز صبح ساعت 8پرداخت کردم و ازشون پرسیدم کی تحویل میدید گفتند که حداکثر 4ساعت دیگه(پس باید حداکثر 12ظهر تحویل میدادن)اما الان که ساعت 11 شبه هنوز تحویل نداند تیکتم داند عین خیالشون نبود.
دوستان توجه داشته باشند هر ارزونی بی دلیل نیست ،وقتی بدقولی میکنند ممکنه سرورت دچارمشکل بشه همه اطلاعاتونم بپره اما عین خیالشونم نباشه.
درود
خوب شما مثل بعضی از کاربران دیگه (همکاران) قبل از تحویل سرویس نیومدید اینجا بگید سرویس ها اصلا کیفیت نداره :)
در طول 48 ساعت گذشته بیشتر از 47 سرویس امریکا تحویل داده شده و ظرفیت تمامی 3 سرور امریکا تکمیل شده که منتظر تحویل سرویس جدید بودیم که سرویس شما و سایر کاربرانی که از دیشب سفارش دادند بر روی سرور جدید ارائه بشه
در مورد مشکلات سرور و حذف اطلاعات میتونید تاپیک های مارو مطالعه نمایید
بیشتر از 450 سرویس فعال بر روی 11 سرور اختصاصی میزبانی میکنیم - اپتایم تمامی این سرورها به دلیل موتینورینگ 24 ساعته و تخصص ما در 8 ماه گذشته 100% کامل بوده(فقط یک سرور انگلیس در 2 نوبت و با اطلاع قبلی حدود 10 دقیقه برای اپگرید سرور خاموش شدند )
در هر حال به تیکت شما در سایت رسیدگی شد امیدوارک که دلخور نشده باشید
موفق و موید باشید
افشار - مدیریت
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
almanwebhost
طلایی (2 موجود است)
پورت: 1گیگابیت نامحدود -متوسط سرعت هر سرور 20-65 مگابایت
19 هزار تومان
تا 3 روز اینده سفارش خواهیم داد
فقط افزونه ها رو بگید