چون ما هم اجبارا باهشون داریم کار می کنیم....
نمایش نسخه قابل چاپ
من چند هفته پیش چنین درخواستی رو ارسال کردم ولی بعضی از اقایون مسخره ام کردن ! پیش بینی این روز رو کرده بودم ! :D
http://www.webhostingtalk.ir/f161/63340/
به هر حال واقعیت اینه که جایگزین مناسب وجود نداره ! ولی یه توصیه
به نظر بنده نت افراز میتونه جایگزین مناسبی برای سایت هایی با امار متوسط باشه چندین بار باهاشون کار کردم تایید میشن ! ولی سایت هایی مثل سایت موزیک که امار بالایی دارن و انلاین بالای 150 یکم اذیت میشن ! چون باید سرور های الماس 1 و 2 رو تهیه کنن که هزینه اش هم یکم زیاده ! تقریبا دو برابر هاست دی ال !
توجه داشته باشید که بیشتر هاستینگ ها مشکلشون با انلاین های سایت شماست که وقتی بیشتر از 50 الی 100 میشه دردسر ها هم شروع میشه !
موفق باشید
من نت افزار رو قبول دارم...ولی اونا هم نمیتونن..میتونید ازشون بپرسید....رو سرویساشون حتی addd domain هم محدود شده چه برسه چیزای دیگه...........
من الان تقریبا دو ساله از mizbanvps.com که اسم سایت قبلشون چیز دیگه بود سرویس برای فرومم دارم و راضیم....بازدید سایتم هم روزانه بالای 40-30 هزار تاست...دیتابیسم که دیگه خیلی خیلی سنگین شده که چند تا سایت اصلا قبول نکردن پشتیبانی کنن....ولی ایشون تا الان هیچ مشکلی باهاشون نداشتم...هر موقع هم مشکل داشتم حتی نصفه شب بوده براشون زنگ زدم جواب دادن.....
میتونید ازشون بپرسید ببینید میتونن شما رو سرویس دهی کنن؟ ایشون تو کارشون صادق هستند
این نیز بگذرد...
در یک کلمه : بدبخت شدیم !
از عصر که خبر رو فهمیدم سرم رو تنم داره سنگینی میکنه !
حالا جدای هزینه، هیچ هاستینگی نیست که بتونه انجمن های بزرگ رو پشتیبانی کنه !
سال پیش هم که هاست دی ال رفت توی 5-6 ماهی که نبود سرگردون بودیم و هرجا میرفتیم سرور رو داوون میکردیم ! :|
رسما هاست دی ال به کار خودش پایان دادHostDL :: Major Web Hosting Services حیف شدهاست دانلودمون رو چیکار کنیم ؟دوستان ایا امیدی هست هاست دی ال کار خودشو ادامه بده ؟اگه نه شما به جز نت افزار کجا رو پیشنهاد میکنید ؟ترجیها وارز باشه با قیمت و کیفیت مناسب مثل هاست دی ال
سال پیش که هاست دی ال بسته شد من رفتم روی این میزبانی خیلی راحت سایت من رو تحمل کرده
http://www.irhostco.com/
بسیار راضی هستم و هیچ قطعی و کندی و ... نداشتم
خوب؛ پیج باران مووی هم تکمیل شد
یعنی دیلیت شد
facebook.com/MyFilmBaran
صد در صد پلیس جمهوری اسلامی ایران تیم مستهجن باران مومی و هاست دی ال را جمع کرده است .....!
عاقبتی شوم برای سایت و هاست غیر مجاز ....!
چرا الکی شایعه پخش میکنید ؟
hostdl گفته مشکلات شخصی در ضمن تیم باران مووی هم با نام moviecenter برگشته
فتا بخواد کاری بکنه نه از شما میترسه! نه از کسی دیگه یکی از گروه های مستهجن فیس بوک رو هم وقتی جمع کرد بسیار شفاف در همان صفحه گروهی فیس بوک اطلاعیه زد!! دست از سر کچل هاست دی ال هم اگر امثال شما وردارند خیلی عالی میشه نه اینکه مشکلات شخصیتون رو با اسم هاست دی ال متن کنید ارسال کنین در تاپیکها!
خیلی جالبه
26 صفحه خوندم و فقط 20-25 پست با ارزش بود
خواهشا از مدیر های سایت تقاضا دارم جلوی افرادی که پست رو به انحراف می کشند بگیرند
بعضیا واقعا اینجا را با چت اشتباه گرفتند
شایعه سازی و سود جویی شخصی را بزارید کنار و از بین شرکت های بزرگ واقعا راهنماییشون کنید
هاست ایران به نظر من گزینه مناسبی برای میزبانی فایل هست اما هاست های سایت پر ترافیکی که ارائه می کنه ، کمی اذیت میکنه
وی پی اس های وب میزبان هم از نظر کارائی و سرعت تایید میشه اما باید متعادل با نیازتون تهیه کنید
بهتون توصیه میکنم مطمئن بشید که کسی که از اون هاست تهیه میکنید 1 شرکت ثبت شده داره و قبلا سایت های بزرگی را پشتیبانی کرده
بارها شده دیدم پسره 1 ریسلری تهیه کرده با ماهی 30 تومن میاد اینجا برای سایت های بزرگ آفر های غیر معقول میزنه
کسی که پای کوبی کنه برای گرفتن مشتری از داخل این فروم شاید بلد نیست از روش های دیگه مشتری کسب کنه
در ضمن در حال حاضر خبر دارم سایت های بزرگی که از سرویس های هاست دی ال استفاده می کنند هنوز بلا تکلیف هستند
هاست دی ال
هاست دی ال واقعا در ایران خوب بودنند
ولی حالا چرا رفتن نمی دانم
دوستان نمیخوام فکر کنید دارم اینجا تبلیغ میکنیم ولی 3 تا از سرور های که مال هاست دی ال بود و اخر ای پی هاشون روی 199.167 / 47 / 18 / 10 بود که به علت abus اومده بود که خداروشکر حل کردیم و این 3 تا سرور روی کولو های ما بود که اوکی کردیم ولی مشکل این هست که خود هاست دی ال به علت ارز و خیلی چیزهای دیگه نمیتونه ادامه بده لطفا شایعه پراکنی نکنید و با عابروی یک شرکت اینطور نکنید خواهش میکنم . به هیچ سوالی هم جواب نمیدم صرفا فقط جهت اطلاع بود .
امکان ادامه کار هاست دی ال وجود نداره؟
واقعا کیفیت عالی و قیمت هم خوب بود
مشابه این سرور وجود داره که بشه یه سایت به نسبت پر بازدید رو بهش انتقال داد؟
البته اگر هاست دی ال دوباره شروع به فعالیت کنه که دوباره برمی گردم به هاست دی ال!
بالاخره چی شد؟ 27 صفحه خوندم الکی!!!!!
دوستان من ادرس سایتم ***** شده و حالا که میخوام برم روی ادرس جدید از جایی که دومین گرفتم میگه :
جهت اتصال دامنه به هاست در مرحله اول شما می بایست نیم سرور های هاست را به درستی بر روی دامنه خود تنظیم نمایید.
در صورتی که میخواهید دامنه Goo....50.in را پارک یا به عنوان دامنه اصلی هاست خود قرار دهید می بایست جهت انجام تنظیمات با پشتیبانی هاست خود هماهنگ نمایید و بنا به دستور العمل شرکتی که هاست خود را خریداری نموده اید اقدام نمایید
منم سایتم رو هاست دی ال هست.جواب تیکت رو هم که نمیدن
حتی ادرس قبلی رو هم که تمیدید کردم اونم بالا نمیاد . چیکار کنم ؟
پس یه هاستینگ خوب با قیمت مناسب معرفی کنید که منتقل کنم لا اقل . نت افزار هم میگه سرویس دی ال نمیده فعلا