تماس گرفتم نه موبایل نه این شماره نه ایمیل جواب نمیدن ؟!
به نظزتون چی کار بایستی کرد ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
تماس گرفتم نه موبایل نه این شماره نه ایمیل جواب نمیدن ؟!
به نظزتون چی کار بایستی کرد ؟
والا بعید میتونم کلاه بردای چیزی در کار باشه چون الان روی یک سری قوانین خیلی سخت گیر شدن ولی در هر صورت واریزی ها قبلا 1 روزه بود الان دیر شده خبری ندارم من من خودم هم درخواست دادم هنوز واریز نشده انشالله مشکلی پیش نمیاد ومثل همیشه کار ها خوب پیش میره
دوستان ازتون خواهش مندم اگه واریزی داشتید حتما اینجا بگید
بابا اين چه مسخره بازيه
بالاترين درصد كارمزد رو داريم ميديم
براي هر 100 هزار تومن داره 6-7 هزار تومن كم ميكنه
اونوقت اينم از تصفيه حساب
اين شركت كي ميخواد نظم رو ياد بگيره
ميگه رفتم خارج
خوب اونور اينترنت نداره واريز كني ؟؟
يا ملت اينور بايد صبر كنن شما عشق و حالت رو بكني بعد پاشي بياي ايران واريز كني
عزيز من نزديك 1 ميليون پولم رو هواس ، روي پولام برنامه ريزي ميكنم نه اينكه 1 هفته بشينم آخرم چيزي تو حسابم نباشه كارا بريزه به هم
دوستان عزیز ایشون به مشکل بر خورده بودند و تا امشب تمام تسویه ها گفتند انجام میشه
منم خودم مبلغ بالایی تسویه نشده دارم
تماس گرفتم و گفتن که به مشکل بر خوردم و امروز همه انجام میشه
واریز شد بهتون خبر میدم
نگران نباشید بلاخره هر شرکتی که از اول کارش رو روال نبوده
به قول دوستان ما باید حمایت کنیم و درگاه تون رو روی سایتتون فعال کنید
بی انصاف نباشید و اونهایی که میان اینجا تبلیغ درگاه دیگه میکنن به نفع خودشون کار میکنن
شتاب جوابشو پس داده توی 2 سال گذشته تا الان 2 بار اینطور شده
پس کم انصاف نباشید و احسان ملت عزیز رو حمایت کنیم .
من 9 تا سایت دارم و توی هر 9 تاش فعال به کار ش ادامه میدهد
من نمیگم که کارشون درست بوده ولی 100% نتونستن و به مشکل بر خورد کردن
و از این خیالتون راحت که 1 ریال شما جابه جا نمیشه و تسویه انجام میگیره .
پس به امید اینکه روی نظم و تسویه های روزانه انجام بگیره و یکی از بهتری درگاه های ایران بشه
ایشون کلا جواب هیچ چیز رو نمیدن . تصفیه ها که اصلا انجام نشده . پول هم به حساب ایشون میره و داره با پول ملت کیف میکنه .
تصفیه هم خبری نیست . حالا برنامه ما به هم میریزه به احسان ملت ربطی نداره . روزی کلی در آمد آسون و بی دردسر با یه درگاه داره .
اونور آب مگه میشه نت نباشه ؟ گیریم ایشون رفته باشه افغانستان ، حتی افغانستان هم از ایران نت بهتری داره مگه میشه نباشه ؟
:-|
بهترهست وقتی مشگلی پیش میاد همه رو در جریان بزارن..
تا این حرف ها پیش نیاد
دوستان عزیز تسویه بنده انجام شد .
ممنون . امید وارم که مشکلی پیش نیاد مثل این بار و تسویه ها منظم و روزانه انجام گیرد.
تا به یکی از معتبر ترین درگاه های پرداخت شتاب باشد . که 100% آینده خوبی رو میبینم برای شتاب.
بازم تشکر.
پرداخت بنده هم انجام شد ایشالا دیگه مشکلی پیش نیاد
اصلا تایید نمیشن
کلاه برداری میکنن هیچ جوابیم نمیدن
پشتیبانی ضعیف - امنیت خیلی پایین - روزی هزار تا ایمیل با موضوع های مختلف به کاربران میدن که واقعا کلافه میشید
واقعا ضعیفه درگاهشون از هر نظر
تاپیک انتقادم براشون میزنم ولی تا اون و مدارکش رو جمع و دسته بندی میکنم گفتم اینجا بگم بقیه گرفتار این اقا نشن
امروز تسویه کردن من فعلا کنسلش کردم/در قبال درصدی که میگیرن خدمات ارائه نمیدن الان 4درصد میگیرن و 1000 برا انتقال . مبلغ هزار تومنی که میگیرن حدااکثر باید یه روزه منقل کنن/جون کارمزد رو که جدا میگیرن امیدوارم در آینده بهتر بشن و بتونیم دوباره باهاشون کار کنیم
دوستان اینجا همه امروز تسویه شدن ؟ برا من هنوز تسویه نشده 3 روز پیش درخواست دادم
برای منم تسویه نکردن !!!
برای منم تسویه انجامم نشده من با امروز میشه 7 روز که هر روز هم تسویه زدم!
دوستان کارتون قانونی هست ؟ پارسپال بگیرین
دوستان حجم تسویه ها خیلی زیاد بوده مثل اینکه .
امید وارم که کارشون رو منظم کنن
ولی این دیگه کم لطفیه که بعضیا میگن کلاه بردار ؟!!!!
به هیچ عنوان اینطور نیست . دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
واسه منم تسویه شد
شما از 5 اسفند زدید بنده از 30 بهمن زدم دیروز تسویه شد تازه .
ولی منم میدونم اشتباه بوده منم مثل شما یوزر هستم .
منظور بنده این بودش که به گفته ی کسانی که میان اینجا تبلیغ درگاه دیگه انجام میدن گوش ندید هر درگاهی مشکلات خودشو داره
امید وارم تسویه ها به حالت روزانه خودش برگرده .
در پناه خدا باشید.
دوستان در حال حاظر تصفیه ها مرتب 1روزه انجام میشه؟
برای منم تسویه شد تشکر
این سایت چرا اینجوریه لاگین نمیشه؟!!! وقتی هم میشه چیزی نشون نمیده!!!؟
پلاگین فریر هم بعد پرداخت به سایت برنمیگرده و ارور میده
کارمزد شتاب چه قدره؟ تو سایت زده 3%+1000 تومن حالا من 210 تومن موجودی داشتم درخواست دادم 199 تومن واریز کرد!!!!!!!!!!!!!!!!
جریانش چه طوریه؟
کارمزد الان خودش زده 3 ولی پرسیدم گفت 4 درصده و هزار برا انتقال ////ولی هر جور حساب کنی بالای 4 درصده فک کنم 5 درصد باشه
فکر کنم نداره که
کارمزدش 5% است + 1000 تومان بابت انتقال
به نظر من باید تحریمش کرد و ازش استفاده نکرد
چون تو سایت همیشه میزنه 2% یا میزنه 3% اما خیییلی راحت 5% کم میکنه
بابت انتقال هم 1000 تومان کم میکنه
اما مهرپی به این صورت نیست
نه پول انتقال کم میکنه نه درصد بیشتر از چیزی که تو سایت زده
همینجوری ادامه پیدا کنه به 100% هم میرسه
دوستان این شتاب بیز کسی خبر داره ازش؟ من پول هام کم شده :((( ترو خدا کسی شماره ایی چیزی ازش نداره
تازه امروز فهمیدم نه جواب ایمیل میدن نه چیزی
کسی ایدی چیزی نداره پیغام خصوصی کنه
دارم سکته میزنم دوباره
باز مثل 8 ماه پیش دارند می کنند
دوستان خواهش می کنم با این درگاه ها کار نکنید
این درگاه ها فقط اومدن یک کاری کردن
اونم اینه که وقتی ثبت نام میکنی ازت زیاد اطلاعات نمی گیره و بلافاصله به صورت اتوماتیک درگاه فعال می شود
این امر باعث شده افرادی که اکانت های غیر مجاز می فروشند به سمت اینجور سایت ها کشیده شوند
مهرپی یکی از این سیستم هاست که به مرااااتب از شتاب بدتره
مهر پی واقعا مال مردم خوره و یک آن غیبش میزنه و پولارو برمیداره میره یک سیستم درگاه واسط دیگه میزنه
بله سر مارو هم کلاه گذاشتند هم مهر پی هم شتاب
من که مشکلی با سرویس دهی شتاب ندارم
1.شتاب =تا به الان نشده که واریز نکنه و یا بیشتر از 2 روز طول بکشه زده 2 درصد و لی 4 درصد کارمزد +1000 تومان کارت به کارت می گیره
2. مهر پی = واریزی بین 1 تا 2 روز 3 درصد کارمزد + 500 کارت به کارت پشتیبانی ضعیف
3. میهن پال = کارمزد تا شنبه 21 اردیبهشت 0 درصد و لی از تاریخ 21 اردیبهشت 1 درصد کارمزد میگیره و واسه واریز در صورتی که پایا بزنید هزینه دیگری ندارد و واریزی کمتر از 24 ساعت
4. پارس پال = کارمزد 1 درصد . پشتیبانی عالی . همه چی خوب .فقط مسدودی سه روز تراکنش .فقط حیف که خیلی گیر میده ودامین tk جواب گو نیستند و خیلی مدارک میخواد
5. جهان پی = 0 درصد کارمزد . امکانات زیاد (ارسال اس ام اس و ایمیل تراکنش و ....) لوگو تایید و.. در گاه های زیاد چون تازه باهاش کار کردم نمیدونم عیبش چیه
تشکر یادتون نره
بابت اشتباه در کارمزد جهان پی عذر میخواهم.
شتاب کلاهبردار هست
الان 320 هزار تومان پول دارم.درخواست تسویه دادم اما 20 روز هست واریز نکرده.نه جواب تلفن میده و نه جواب ایمیل.
میخوام ازش شکایت کنم.
تشکر یادتون نره[/QUOTE]
دوست عزیز کلیه امکانات جهان پی رایگان هست و هیچ کارمزدی نداره پست خود ویرایش کنید
جهت اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه فرمایید
سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay - تمامی امکانات سایت تا اطلاع ثانوی رایگان می باشد.
عذر میخوام درست شد