-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی رم 512 مگابایت ماهیانه 9.900 تومان - 1 گیگابایت 14.900 تومان - usa | canada
لطفا قبل از خرید حتما قوانین را مطالعه نمایید
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی رم 512 مگابایت ماهیانه 9.900 تومان - 1 گیگابایت 14.900 تومان - usa | canada
با سلام
جناب آقای پور مهدوی تایید می شوند..
از همکاران خوب ما هستند.
-
سلام عزیز من میخوام سرور بگیرم قبلش میخواستم بدونم میشه روی سرور **** هم راه اندازی کرد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsenj
سلام عزیز من میخوام سرور بگیرم قبلش میخواستم بدونم میشه روی سرور **** هم راه اندازی کرد؟
خیر مشکلی ندارد
موفق باشید
-
مشکلی که پیش اومده بود حل شد با اقای پور مهدوی امیدوارم مشکلات دیگه دوستان هم حل شه
-
لطفا قبل از خرید قوانین را مطالعه نمایید
-
آقا قیمتا تغییر کرده یا هنوز هموناس
-
سلام من 2 تا سرور میکروتیک میخام رم 256 از آمریکا و کانادا که بهم وصل بشن ( برای اکانتینگ میخام ) + یک لینوکس رم 256
میتونید کانفیگ کنید اینی که گفتم؟
قیمت نهایی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepehrrad
آقا قیمتا تغییر کرده یا هنوز هموناس
تنها آفر های رم 256 و 512 تغییر قیمت داشتیم ( به علت گرانی ایپی )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
felfel
سلام من 2 تا سرور میکروتیک میخام رم 256 از آمریکا و کانادا که بهم وصل بشن ( برای اکانتینگ میخام ) + یک لینوکس رم 256
میتونید کانفیگ کنید اینی که گفتم؟
قیمت نهایی؟
در مسنجر پاسخ داده شد
موفق باشید
-
لطفا قبل از خرید حتما قوانین را مطالعه نمایید
موفق باشید
-
سلام شما خودتون رو سرور که می دید nttac هم نصب می کنید؟
-
بله نصب میباشد
موفق باشید
-
همچنان در خدمت دوستان میباشیم
-
لطفا قبل از خرید قوانین را حتما مطالعه نمایید
-
1 فایل پیوست
با سلام
تجربه خرید بنده بعد از فقط چهار روز :
1.پشتیبانی ( خیلی خیلی ضعیف - پاسخگویی هر تیکت حدود 5 ساعت طول میکشه حتی در ساعاتی که خودشون اعلام کردن )
2.سرور میکروتیکی که بنده خریداری کردم لود cpu اکثر اوقات صد در صد هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mmlg
با سلام
تجربه خرید بنده بعد از فقط چهار روز :
1.پشتیبانی ( خیلی خیلی ضعیف - پاسخگویی هر تیکت حدود 5 ساعت طول میکشه حتی در ساعاتی که خودشون اعلام کردن )
2.سرور میکروتیکی که بنده خریداری کردم لود cpu اکثر اوقات صد در صد هست
لطفا تیکتی در رابطه با پشتیبانی که میفرمایید خیلی ضعیف ارائه دهید!!! چون با برسی های که بنده نمودم تیکتی مشاهده نکردم که بیش از 3 تا 4 ساعت پاسخ داده نشده باشد!!!!!
همچنین در رابطه با سی پی یو، پسوردی که شما ارائه دادید اشتباه بوده، اما سی پی یو شما را اختصاصی قرار دادم ( آن هم بر روی سرویس 256 مگابایت رم!!!! که کیفیت بهتری به شما بدهد )
همانطور که در تیکت به شما گفتم، مشکل را حل نمودم سرویس خود را یک بار ریستارت دهید، که با برسی های انجام شده، ظاهرا شما حتی تیکت بنده را مطالعه ننمودید و سرویس ریستارت داده نشده است!
لطفا نمونه ای از تیکت را به بنده نشان دهید که بیش از 6 ساعت در ساعت کاری بی پاسخ بوده است! در غیر اینصورت با شما برخورد خواهد شد
موفق باشید
-
تیکت #316792
با سلام
دوست عزیز
من ریبوت کردم ...توی عکس هم مشخصه که سرور 9 دقیقه است اومده بالا .... حتی نسخه میکروتیک رو اپگرید کردم که شاید باگ داشته باشه و مشکل رفع شه
نت رو غیر فعال کردم که اصلا کسی وصل نشه ولی لود سی پی یو همچنان 100 در صد بود
اینم یه تیکت دیگه
340932
کلا این تیکت بعد از اینکه من جواب دادم یک روز کامل گذشته و اصلا جوابی ندادید
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mmlg
تیکت #316792
با سلام
دوست عزیز
من ریبوت کردم ...حتی نسخه میکروتیک رو اپگرید کردم که شاید باگ داشته باشه و مشکل رفع شه
نت رو غیر فعال کردم که اصلا کسی وصل نشه ولی لود سی پی یو همچنان 100 در صد بود
دوست عزیز شما حدودا چند دقیقه بعد پشت این تیکت، تیکت جدید زدید که بنده در داخل تیکت جدید پاسخ دادم!!!!
خیلی ببخشید این رو بیان میکنم، خواهشا از دروغ گویی پرهیز کنید که بنده با این امر خیلی مشکل دارم
ُسرویس شما از روز اول تا کنون یک بار هم ریستات نشده است!!!
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...ada-uptime-png
واقعا شرم آوره
-
1 فایل پیوست
با سلام مجدد
دلیل نداره بخوام دروغ بگم
کارم راه نمی افته دروغ بگم
من میخوام مشکلم حل بشه
شما نسخه میکروتیک رو ببین که اپدیت شده ( برای اپگرید نیاز به ریبوت هست )
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
فروش ادامه دارد
با سلام
خدا رو شکر با این وضعیت cpu فروش هنوز ادامه دارد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mmlg
با سلام
خدا رو شکر با این وضعیت cpu فروش هنوز ادامه دارد
لطفا اسپم نکنید، دلیل پاسخ ندادن به شما مشخص میباشد، در صورت ادامه دادن به دروغ گویی سرویس شما به حالت معلق در می آید
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
لطفا اسپم نکنید، دلیل پاسخ ندادن به شما مشخص میباشد، در صورت ادامه دادن به دروغ گویی سرویس شما به حالت معلق در می آید
موفق باشید
عکس ها گویای همه چیز هست
اگر شما فکر میکنید با ریوبت درست میشه
خودتون ریبوت کنید
ما که چند بار ریبوت کردیم و درست نشد
اگر این کارو نکنید یعنی شما دروغ گو هستید و فریبکار
-
1 فایل پیوست
با سلام
اینم عکس جدید با ریبوت کردن جدید
-
در صورت لزوم آي پي و پسورد سرور پي ام كنيد ببينم مشكل از چي هست. ;)
-
دوست عزیز، فکر میکنید خیلی باهوش هستید؟!!
همان عکس را قرار میدهید و ادعا میکنید که سرویس را ریبوت دادید و سی پی یو باز رو 100% هست!
بنده آلان ریبوت میدهم، شما تصویری به من نشان دهید که سی پی یو باز روی 100% باشد، البته غیر از این عکس که مشخص میباشد همان عکس پست قبلی را آپلود نمودید و گفتید که ریستارت داده اید، در حالی که هیچ ریستارتی در سرویس شما داده نشده است!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
دوست عزیز، فکر میکنید خیلی باهوش هستید؟!!
همان عکس را قرار میدهید و ادعا میکنید که سرویس را ریبوت دادید و سی پی یو باز رو 100% هست!
بنده آلان ریبوت میدهم، شما تصویری به من نشان دهید که سی پی یو باز روی 100% باشد، البته غیر از این عکس که مشخص میباشد همان عکس پست قبلی را آپلود نمودید و گفتید که ریستارت داده اید، در حالی که هیچ ریستارتی در سرویس شما داده نشده است!
با سلام
من هدفهم تخریب شما که نیست
ping سرور رو گذاشتم تا اینکه شما الان ریست کردید
دقیقا درسته الان لود cpu مناسب هست
دوست عزیز من بیش از 5 بار ریبوت کردم ولی مشکل حل نشده بود
عکس هم عکس قبلی نیست و عکس جدید بود
فعلا cpu کاملا مناسب هست
تا یک ساعت اینده هم مانیتور میکنم و گزارش میدم
-
با سلام
مانیتورینگ Cpu رو فعال کردم
ای کاش زودتر فعال میکردم که این همه سو تفاهم به وجود نیاد
تا چند ساعت دیگه مشخص میشه وضعیت cpu به چه صورت هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mmlg
با سلام
من هدفهم تخریب شما که نیست
ping سرور رو گذاشتم تا اینکه شما الان ریست کردید
دقیقا درسته الان لود cpu مناسب هست
دوست عزیز من بیش از 5 بار ریبوت کردم ولی مشکل حل نشده بود
عکس هم عکس قبلی نیست و عکس جدید بود
فعلا cpu کاملا مناسب هست
تا یک ساعت اینده هم مانیتور میکنم و گزارش میدم
واقعا متسفام برای شما
از طرز خط هایی که بر روی ایپی کشیده شده است کاملا مشخص میباشد که هر 2 تصویر یکی میباشند
لطفا ادامه ندهید بیشتر از این، مشکلی نیز داشتید داخل سایت تیکت بزنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
واقعا متسفام برای شما
از طرز خط هایی که بر روی ایپی کشیده شده است کاملا مشخص میباشد که هر 2 تصویر یکی میباشند
لطفا ادامه ندهید بیشتر از این، مشکلی نیز داشتید داخل سایت تیکت بزنید
سلام
دوست عزیز
از کیفیت عکس مشخصه که دو عکس متفاوت هست و شما هر جور که دلتون میخواد میتونید برداشت کنید
همون طور که در پست های قبلی گفتم من میخواستم مشکلم حل شه و نیازی به دروغ گفتن نبود
چون میخواستم استفاده کنم نه اینکه کل کل الکی کنم ... یه ریبوت کردن توی میکروتیک کلا 1 دقیقه طول نمیکشه و دلیلی نداشت خودم رو 4 روز الاف شما کنم
در هر صورت مشکلی فعلا بوجود نیامده است و ازتون بابت همکاری سپاسگزارم
امیدوارم دفعه بعد که پست میزنم تشکر ویژه کنم بابت سرویس ...
موفق باشید
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
فروش ادامه دارد
فروش روی همون سروری که مشکل cpu داره ادامه داره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
riping
فروش روی همون سروری که مشکل cpu داره ادامه داره ؟
سی پی یو سرور مشکلی نداره دوست عزیز، شما که پست من رو مشاهده کرده بودید به چه دلیل کاهش سرعت داشتیم
موفق باشید
-
سلام
لطفا جواب تیکت 868858 بدهید
44 ساعت از سفارش سرور گذشته است
لطفا بررسی کنید
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abrijj
سلام
لطفا جواب تیکت 868858 بدهید
44 ساعت از سفارش سرور گذشته است
لطفا بررسی کنید
با تشکر
با خسارت تحویل داده شد
موفق باشید
-
آقا يه سرور ميكروتيك به ما دادين هيچ استفاده اي نميشه ازش كرد. ... اولش طي كردم باز اين بلا رو سر ادم درمياري .. نشد اين كه
-
24 ساعــــت گذشت تيكت ما هنوز منتظره .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DownloadCenter
آقا يه سرور ميكروتيك به ما دادين هيچ استفاده اي نميشه ازش كرد. ... اولش طي كردم باز اين بلا رو سر ادم درمياري .. نشد اين كه
شما میکروتیک را سفارش دادید ما هم تحویل دادیم، اینجا چه ارتباطی به ما دارد؟!!
روز های تعطیلی طبق قوانین گفته شده که با تاخیری پاسخ داده مشود اما بعضی ها ...
-