نمایندگی رایگان هنوز ارائه میکنید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نمایندگی رایگان هنوز ارائه میکنید؟
سلام لطفا در پنل بنده تغییر تعرفه رو انجام بدین ممنون
نام کاربری : enayatghafoori
با سلام و عرض ادب
تعرفه شما بر روی 93 ریال تنظیم شد.
هم اکنون میتوانید از پنل خود استفاده نمائید.
برای ثبت خطوط اختصاصی خود از اپراتور های 1000 - 50001 - 50002 - 50004 - 50005 - 50009 به بخش عملیات حساب > خرید شماره مراجعه و خط خود را بصورت رایگان انتخاب و ثبت نمائید.
█ توجه: در نظر داشته باشید 10 ریال مصوبه مجلس به آن اضافه نخواهد شد و تعرفه شما همان 93 ریال (9.3 تومان) میباشد ! █
****** اطلاعیه مهم *****
http://www.payamkutah.com/wp-content...0r-300x236.png
به اطلاع کلیه کاربران و نمایندگان محترم میرساند:
█ از تاریخ 96/4/4 ، دریافت 10 ریال مصوبه مجلس بر روی پیامک متوقف شده است و شما و کاربران شما میتوانند پیامک های خود را 10 ریال ارزانتر ارسال فرمایند،تعرفه شما همان تعرفه ای خواهد بود که در بخش "پروفایل" درج شده و به غیر از مالیات که هنگام شارژ از مبلغ کسر میشود هیچگونه هزینه اضافی دریافت نمیگردد.
█ نمایندگان محترم لطفا به کاربران خود نیز اطلاع رسانی نمایند.
█ لازم به ذکر است این خبر بصورت همگانی در خبر فوری پنل ها درج شده است!
برای اطلاع از آخرین اخبار و آپدیت ها کانال تلگرام ما را دنبال کنید Payamkutah@
سلام
نرخ نهایی پیامک با 9% درصد ارزش افزوده در بهترین پکیج شما چقدر است؟؟
سلام
خدمت شما و کاربران عزیز ارائه میگردد.
█ پنل نمایندگی پلاس گلد : تعرفه 85 ریال + 9 درصد مالیات > هزینه تمام شد > 93 ریال
█ پنل نمــــاینــدگی گـــلد : تعرفه 86 ریال + 9 درصد مالیات > هزینه تمام شد > 94 ریال
█ پنل نمــایندگی سیلـــور : تعرفه 93 ریال + 9 درصد مالیات > هزینه تمام شد >101 ریال (این پنل بصورت رایگان در این تاپیک واگذار میگردد)
+ در تمامی پنل ها برای تمامی کاربران شما 6 خط اختصاصی از اپراتور های مختلف ارائه میگردد.
+ تمامی پنل ها بصورت دائمی واگذار میگردند و هزینه تمدید سالیانه ندارند!
+ تمامی پنل ها دارای پشتیبانی تمام روزه میباشند!
+ برای اطلاع از تمامی امکانات از سایت ما دیدن بفرمائید!
در تمامی پنل های نمایندگی درگاه اینترنتی عمومی فعــــال است.
توسط این درگاه کاربران شما در هر ساعت از شبانه روز میتوانند پنل خود را به میزان دلخواه شارژ نمایند ، و نیازی به داشتن شارژ در پنل شما(نماینده) نیست!
█ نماد ها:
* نماد اعتماد الکترونیکی
* نماد ستاد ساماندهی
باسلام و خسته نباشد
تشکر بابت توضیحات کامل و پاسخگویی خوبتون
چندتا نکته تو ذهن من ایجاد شد که خواستم جواب بدید ممنون
1-چرا ارسال از روی نقشه کامل نیست ( شهر ما رو نداره - قم )
2 - با این تعرفه کم و پنل رایگان شما چه سودی میبرید؟
2 - لطفا تعرفه های من رو هم کاهش بدید ممنونم ( نام کاربری daneshjor)
با سلام و عرض ادب
1- شهر های مختلف دیگر بنا به درخواست کاربران در آپدیت های بعدی اضافه خواهد شد.
هم اکنون شما میتوانید برای ارسال به شهر قم از ماژول ارسال منطقه ای کشوری در بخش ارسال > ارسال پیامک > افزودن گیرندگان > ارسال منطقه ای کشوری استفاده نمائید و یا میتوانید از همین بخش به ماژول ارسال کد پستی مراجعه کرده و کد پستی منطقه مورد نظر را درج کنید و ارسال خود را انجام دهید.
نقشه کد پستی شهر قم در بخش ارسال > نقشه کد پستی > قم، قابل دریافت میباشد.
2- مطمئنا تراکنش های شما برای ما سود خواهند داشت و این سود هانیز در جهت پشتیبانی کاربران به کارگرفته میشود.
شما میتوانید در صورت رضایت از پنل ما پنل 86 و 85 ریالی را با هزینه فعالسازی خرید نمایید.
3- تعرفه شما بر روی 93 ریال تنظیم شد
برای اعمال تغییرات لطفا یکبار از پنل خود خارج و مجددا وارد شوید.
همانطور که قبلا نیز اعلام شده است به تعرفه فوق 10 ریال مصوبه مجلس اضافه نـــخواهد شد و تعرفه شما 93 ریال + 9 درصد مالیات ارزش افزوده است
باز هم اگر سوالی داشتید با افتخار در خدمت شما و تمامی کاربران محترم هستیم.
راضی ام ازتتتتتتتتتتتتتتتتتت
آقا برای من تعرفه ها کاهش یافت
دمتون گرم
چندتا شرکت دیگه عضو هستم
اینجوری راضیم نکرده بودن
همشون رفتن کنار
فقط ارسال از روی نقشه برای قم فعال بشه عالی میشه
بخونننننننننننننننننننننن ن ارزش دارهههههههههههه/:)
خدمت تمام کاربران عزیز وب هاستینگ که این موضوع رو دنبال میکنن چند تا نکته رو میخوام عرض کنم
از اونجا که یک هفته ای هست به صورت روزانه دنبال سایت ارائه دهنه پنل پیامکی خوب میگردم
و تقریبا خیلی ها رو تست کردم
باید عرض کنم که سایت http://www.ippanel.net/ تغریبا کامل و خیلی به صرفه هست ، حداقل برای من و امثال من که میخوایم شروع کنیم ( با همت قوی اما سرمایه کم )
البته بررسی های من از این سامانه فقط طی زمان چند ساعت بوده که امروز وقت گذاشتم و این سامانه رو بررسی کردم
و فقط یک نظر شخصی هست و ممکنه که گاها اشتباه باشه
لازم دونستم که چندتا از ویِژگی های یک ارائه دهنه سامانه پیامکی رو عرض کنم و شما هم تو انتخاب هاتون این ویژگی ها رو مد نظر داشته باشید
تا بهترین سامانه رو برای ارائه خدماتتون انتخاب کنید
1.سایت ارائه دهنده معتبر و قابل ا طمینان باشه ( سامانه payamkutah در حال بررسی از طرف منه ;))
2.سامانه کارش رو شفاف انجام بده و مشری رو نپیچونه(مثلا بگه تعرفه پیامک 90 ریال وقتی بری ارسال کنی دربیاد 140ریال) سامانه payamkutah کامل تایید میشه
3. سامانه دارای امکانات کامل باشه(انواع روش های ارسال - انواع گزارش گیری ها و ...) سامانه payamkutah تایید میشه بجز یک مورد جزئی (ارسال از روی نقشه برای شهرهای کوچیک) البته شهر ما همچین کوچیک نیست و کلان شهر به حساب میاد.
4. دارای تعرفه های مناسب باشه ( چه از نظر نمایندگی ، چه از نظر تعرفه پیام کوتاه و خط ) در این زمینه سامانه payamkutah هیچ حرف و حدیثی رو باقی نمیذاره با این تعرفه های پایین
5.پشتیبانی خوب ( بعضی از سامانه ها زنگ میزنی جواب نمیدن-تیکت میزنی جواب نمیدن - پیر درمیارن ) در این زمینه هم من payamkutah رو تایید میکنم
6. سامانه دارای نسخه دمو باشه ( اکثر سامانه ها ا ین مورد رو دارن ) حتما قبل از خرید پنل نسخه دمو رو بررسی کنید تا از محیط کاری آگاه باشید
7. دارای چند درگاه پرداخت باشد ( که سامانه payamkutah فقط یک درگاه بانک ملت رو داره اما 3روش پرداخت داره که میتونه راضیتون کنه)
8. بازگشت وجه پیام های تح ویل نشده ( سامانه payamkutah این ادعا رو کرده اما من تست نکردم هنوز ) اینم تست میشه تا چند وقت دیگه
9.پشتیبانی از تمام اوپراتورهای ارسال 1000 و 2000 و 3000 و 5000 و021 و ... ( دوباره سامانه payamkutah کامل پشتیبانی میکنه
10.دارای شماره های عمومی کوتاه و رند ( شماره عمومی سامانهpayamkutah برای ارسال عمومی 100009 و 5000145ر و 5000949 هست که خوبه )
11. شماره اختصاصی رایگان روی هر پنل ( سامانه payamkutah از طریق سایت این ویژگی رو برای پنل سرور(رایگان) ارائه نکرده اما اگه از اینجا درخواست بدید فعال میشه)
12. زمان ارسال پیام کوتاه کم باشد( بازم payamkutah خیلی خوب از این مرحله عبور میکنه البته بازم سرعت ارسال پیامک ها به شماره ها هم بستگی داره ( مثلا پیش شماره های 1000 سریعتر ارسال میکنن )
12. ارسال پیامک های با حجم بالا در کمترین زمان ( من هنوز این قسمت رو در سامانه payamkutah تست نکردم)
13. سامانه ارسال پیامک علاوه بر تحت وب بودن بهتره دارای برنامه ت حت ویندوز و اندروید و ios هم باشه ( البته خیلی از سامانه ها این ویژگی ها رو ندارن جز چندتاشون)
اما برنامه موبایلی برای جذب مشتری خیلی به کار ادم میاد (خیلی از مشتری ها دسترسی به کامپیوتر ندارن یا اینکه سردرنمیارن یا نمیخوان سر دربیارن)
اگه در کل بخوام نظرم رو بدم در مورد سامانه payamkutah
میگم تا اینجا که کار کردم تقریبا عالیه جز چند موارد کوچیک که ذکر کردم
البته با این قیمت هیجا این امکانات رو به شما نمیدن
در ضمن اگه این همه وقت گذاشتم این مطلب رو نوشتم در خصوص تایید این سامانه
فقط به خاطر این بود که پشتیبانی این سامانه برام ارزش قائل شد و جواب و درخواست های من رو سریع داد
در ضمن اگه تعریف کردم حقیقت بوده ، من نه نسبتی با عوامل این سایت دارم و نه بازریاب هستم
صرفا یک مشتری معمولی هستم
سلام آقای اسدزاده
لطفا یه شماره تماس بدید یا با شماره بنده تماس بگیرید
09192700012
ممنون
سلام
لطفا در ساعات اداری با شماره های موجود در بخش اطلاعات تماس ارتباط برقرار نمائید.
لطفا موارد مربوطه را در قالب تیکت پشتیبانی ارسال نمائید در اسرع وقت پاسخ داده خواهد شد.
تمامی کاربران عزیز در نظر داشته باشید بنا به قوانین انجمن وب هاستینگ تالک تمامی موارد پشتیبانی فقط و فقط باید از طریق خود سامانه انجام گردد،از ارسال هر نوع پیام مربوط به پشتیبانی سامانه در تاپیک در صورت امکان خودداری بفرمائید.
پیروز باشید
اطلاعیه مهم
قابل توجه کلیه نمایندگان پنل گلد و گلد پلاس
با توجه به رونمایی از پنل دوم سامانه پیام کوتاه ، اعلام میگردد لطفا هر چه سریعتر نسبت به ثبت نام در پنل جدید و دریافت تعرفه 85 ریال واقعی رایگان اقدام بفرمایند.
❗️ شایان ذکر است نمایندگان محترم میتوانند هم از این پنل و هم از پنل دوم برای ارسال استفاده نمایند.
❗️برخی از امکانات سامانه جدید
✉️ سرعت ارسال بسیار بالا از تمامی اپراتور ها
✉️ تعرفه کمتر در اپراتور های 5000 و اپراتور سیم کارت نسبت به پنل اول
✉️ خط خدماتی برای ارسال های (تسلیتی و تبریکاتی با حساسیت کمتر)
✉️ امکان در یافت تعهد و برداشتن تائید پیام برای خط خدماتی (برای ارسال های تکی)
✉️ امکان واگذاری بی نهایت پنل کاربری و نمایندگی
✉️ استفاده اسان از پنل برای کاربران و نمایندگان
✉️ قابلیت خرید شارژ به مبلغ دلخواه حتی کمتر از 10 هزار تومان
✉️ امکان استفاده از درگاههای بانک به پرداخت ملت و بانک پارسیان
✉️ کاهش تعرفه ارسال به تعرفه های کمتر از تعرفه 85 ریال(برای اولین بار در ایران)
✉️ درگاه عمومی برای شارژ کاربران و نمایندگان زیر مجموعه
✉️ وجود خط ویژه با تعرفه 5 تومان (بدون بازگشت هزینه بلک لیست)
✉️ آپدیت جدید بانک شماره سامانه
✉️ و 10 ها امکان دیگر
❗️ برای دریافت پنل از طریق تیکت اقدام نمایید.
❗️ دستور العمل دریافت این پنل برای دیگر کاربران با تخفیف تعرفه بزودی اعلام خواهد شد.
-----------------------
آقا دموی آنلاین از پنل فوق بدهید تا ما هم ببنیم چطوریه!
شرایط را برای دیگر کاربران اعلام کنید
- - - Updated - - -
💢 اطلاعیه مهم
📍قابل توجه کلیه نمایندگان پنل گلد و گلد پلاس
📍 با توجه به رونمایی از پنل دوم سامانه پیام کوتاه ، اعلام میگردد لطفا هر چه سریعتر نسبت به ثبت نام در پنل جدید و دریافت تعرفه 85 ریال واقعی رایگان اقدام بفرمایند.
❗️ شایان ذکر است نمایندگان محترم میتوانند هم از این پنل و هم از پنل دوم برای ارسال استفاده نمایند.
❗️برخی از امکانات سامانه جدید
✉️ سرعت ارسال بسیار بالا از تمامی اپراتور ها
✉️ تعرفه کمتر در اپراتور های 5000 و اپراتور سیم کارت نسبت به پنل اول
✉️ خط خدماتی برای ارسال های (تسلیتی و تبریکاتی با حساسیت کمتر)
✉️ امکان در یافت تعهد و برداشتن تائید پیام برای خط خدماتی (برای ارسال های تکی)
✉️ امکان واگذاری بی نهایت پنل کاربری و نمایندگی
✉️ استفاده اسان از پنل برای کاربران و نمایندگان
✉️ قابلیت خرید شارژ به مبلغ دلخواه حتی کمتر از 10 هزار تومان
✉️ امکان استفاده از درگاههای بانک به پرداخت ملت و بانک پارسیان
✉️ کاهش تعرفه ارسال به تعرفه های کمتر از تعرفه 85 ریال(برای اولین بار در ایران)
✉️ درگاه عمومی برای شارژ کاربران و نمایندگان زیر مجموعه
✉️ وجود خط ویژه با تعرفه 5 تومان (بدون بازگشت هزینه بلک لیست)
✉️ آپدیت جدید بانک شماره سامانه
✉️ و 10 ها امکان دیگر
❗️ برای دریافت پنل از طریق تیکت اقدام نمایید.
❗️ دستور العمل دریافت این پنل برای دیگر کاربران با تخفیف تعرفه بزودی اعلام خواهد شد.
-----------------------
آقا دموی آنلاین از پنل فوق بدهید تا ما هم ببنیم چطوریه!
شرایط را برای دیگر کاربران اعلام کنید
سلام
این طرح فعلا برای نمایندگان پنل گلد و پلاس گلد میباشد.
لطفا تمامی موارد را بطور کامل مطالعه نمائید موارد اعلامی شما توضیح داده شده است.
تمامی نمایندگان گلد و پلاس گلد بصورت رایگان میتوانند از تعرفه 85 ریال واقعی در پنل دوم ما استفاده نمایند.
برای دریافت کافیست درخواست خود را در قالب تیکت اعلام نمایند.
دستورالعمل دریافت این پنل برای دیگر کاربران متعاقبا اعلام خواهد شد.
با سلام.
خط خدماتی اختصاصی دارید و یا یک خط 1000 میتونیم بگیریم برامون خدماتی کنید ؟
ممنونم.
درود بر شما
خطوط عمومی خدماتی : 2 خط عمومی در پنل موجود هست و میتونید از این خطوط پیام های اطلاع رسانی ارسال نمائید.
خط اختصاصی خدماتی : خط اختصاصی خدماتی نیز موجود است و میتوانید پیام خود را سفارش دهید تا ارسال انجام شود.
خط اختصاصی رایگان: بله میتوانید بصورت رایگان خط اختصاصی از اپراتور 1000 ثبت کنید و آن را خدماتی نمائید.
تمامی شرایط برای شما محیا میباشد.از طریق تیکت مورد خود را اعلام نمائید تا راهنمایی های لازم انجام شود.
سلام
لطفا تعرفه نام کاربری betanet2010 را کاهش دهید
با سپاس
با سلام
www.Payamkutah.com فرم عضویت رو نمیاره
ippanel هم بالا نمیاد
سلام
بنده در سامانه جدید ثبت نام کردم، لطفاً نام کاربر FbnmLLC به تعرفه عنوان شده در تاپیک ارتقا دهید.
یک سوال؟ پنل قدیمی و پنل جدید چه تفاوتی دارند که همکارانتان فرمودند مجدد ثبت نام کنیم ؟
با احترام
یک سوال کلی درباره پنلهای شما دارم چون میخواستم اگر کارمندی مسئول استفاده از پنل شد تحت کنترل باشد.
سوال
آیا در پنل هر متن پیامکی که ارسال میشود در پنل بصورت دائمی همراه با ip و ساعت ارسال ذخیره می گردد؟ (جهت کنترل پیامهای ارسالی)
مثل همین پستهای این فروم که هرکس مطلبی مینویسد برای همیشه ثبت میشود.
تعرفه شما کاهش داده شد و بر روی 93 ریال تنظیم شد.
تفاوتی در پنل ها وجود ندارد ولی امکانات جدید در سامانه دوم ارائه خواهد شد و پشتیبانی در سامانه جدید بهتر و سریعتر انجام میشود.
- - - Updated - - -
سلام
بله...
تمام مشخصات ارسال با شناسه کد بالک، بصورت دائمی در پنل ذخیره میشود.
در نظر داشته باشید امکان حذف پیام ارسالی در پنل ها وجود دارد ، اما تراکنش مربوط به ارسال پیام به همراه کد بالک ارسالی در بخش گزارشات مالی ثبت میشود و با این کد نیز میتوانید ارسال را استعلام نمائید.
با سلام
در مورد خرید پنل پیامکی و پیامک صوتی سوالاتی داشتم، ممنون میشم راهنمایی کنید.
۱- از سامانه پیامکی تنها به منظور تایید شماره موبایل کاربران استفاده خواهیم نمود و هیچگونه پیامک تبلیغاتی و... نخواهیم داشت، آیا خطی وجود دارد که تضمین کند تمام پیامکهای ما به دست ثبت نام کنندگانمان میرسد؟
۲- همچنین میخواهیم در صورت وجود مشکل در پیامک و یا درخواست خود کاربران، کد تایید با استفاده از پیامک صوتی برایشان خوانده شود، آیا این امکان وجود دارد؟
۳- تمام فایلهای صوتی توسط سیستم ما ایجاد می شوند، آیا امکان بارگزاری آنها برای خواندن در پیامک صوتی مقدور میباشد؟
۴- آیا وبسرویس و api موارد فوق وجود دارد و قابل استفاده است؟
با تشکر
سلام
1- شما میتوانید از خطوط خدماتی عمومی برای ارسال پیام های اطلاع رسانی خود به کاربران استفاده نمایید.این خطوط قابلیت ارسال به بلک لیست را نیز دارند.
درصورتی که قطعی در اپراتور نباشد بله پیام های شما ارسال میگردد.
2- ارسال پیام صوتی از وب سرویس امکان پذیر است و میتوانید این مورد را بصورت اختصاصی کد نویسی نمایید.
3- بله امکان بارگذاری نیز وجود دارد و میتوانید پیام های خود بارگذاری نمایید تا ارسال انجام گردد.
4- بله وب سرویس مورد نیاز برای استفاده شما در بخش خدمات وب سرویس > وب سرویس وجود دارد و میتوانید از آن استفاده نمایید.
سلام
دوست و همشهری گرامی مشکلی در هیچ یک از دامنه های ما وجود ندارد.
لطفا مجددا تست نمائید.
www.Payamkutah.com
www.ippanel.net
↓=======================================↓
قابل توجه کاربران عزیز:
خط ویژه 2000135
به اطلاع عموم کاربران و نمایندگان عزیز میرساند خط عمومی ویژه از اپراتور 2000 با تعرفه ارسال مشابه با اپراتور 5000 به سامانه اضافه گردید.
شایان ذکر است اپراتور 2000 یکی از با کیفیت ترین اپراتور ، حال حاضر کشور میباشد که با تعرفه ارزان میتوانید از این اپراتور استفاده نمائید.
خط ویژه 2000135 بصورت همگانی به پنل ها اضافه شده است و نیازی به درخواست ندارد.
از سامانه ایشون استفاده میشه راضی هستم
از نظر من تنها مشکل قالب هست ,خوشگل تر بشه عالی میشه
از نظر قیمت ,پشتیبانی و... عالی هست
با سلام
قالب سایت و سیستم خیلی خوب نیست اصلا زیبایی و کارایی ندارد!
سیستم جدید هم که به کسی هنوز نشون نداده اند که ببنیم چطوری هست!
لا اقل از سیستم جدید یه دموی آنلاین قرار می دادند ببنیم مثل این یکیه یا بهتره!
سلام
دوست گرامی سیستم جدید بغیر از کاربران خاص و کاربرانی که سالها با ما همکاری داشته اند به هیچ کاربری واگذار نشده است و امکان دارد واگذار نگردد مگر به دستور مجدد مدیریت محترم.
سامانه ای که هم اکنون به کاربران عزیز واگذار شده است بدون شک بــهترین ، جـــامعترین ، کـــاملترین ، و پـــر امکانات ترین پنل حال حاضر کشور است و در این شکی نیست،ولی ممکن است در برخی موارد مثل قالب آن مواردی باشد که نیاز به تغییرات کلی دارد.
پیشنهاد ما برای شما لطفا از چند سامانه دیگر نیز استفاده نمائید و تمامی امکانات،تعرفه ها ، پشتیبانی و... را با هم مقایسه کنید، به احتمال پنل مورد پسند شما پنلی بغیر از سامانه پیام کوتاه باشد.
- - - Updated - - -
با سلام و احترام
کاربر عزیز ضمن تشکر از حسن انتخاب و نظر شما ، تغییرات کلی در قالب در دستور کار بخش فنی قرار دارد ولی به دلیل اینکه قالب فعلی بدون نیاز به اپلیکیشن در گوشی های هوشمند نیز قابل استفاده است ، تلاش میشود قالبی ایجاد شود بدون نیاز به اپلیکیشن با مرورگر های موبایل نیز سازگاری کامل داشته باشد
با سپاس، پیشنهاد شما نیز ثبت شد و به بخش فنی ارجاع میگردد.
سلام و درود بر شما
قیمت خط ها نسبت به تعداد ارقام و اپراتور متفاوت است.
خطوط از رایگان هست تا چند صد هزار تومان مثل خطوط 8 رقمی از اپراتور 1000.
شما میتوانید 1 خط 14 رقمی از اپراتور 1000 و 1 خط 14 و یا 15 رقمی از اپراتور های 5000 انتخاب و ثبت نمائید.
قیمت خطوط را نیز میتوانید از بخش مدیریت و تنظیمات > قیمت گذاری خطوط و یا عملیات حساب > خرید شماره مشاهده بفرمائید.
با افتخار در خدمتتون هستیم.
سلام و وقتتون بخیر
نمایندگی سیلور ثبت نام کردم.
توی پست اول فرموده بودید پیام بدیم خدمتتون که تعرفه رو مطابق تاپیک تنظیم کنید.
با نام کاربری همین انجمن ثبت نام انجام شده.
تعرفه شما بر روی 93 ریال (103 ریال با مصوبه جدید مجلس) تنظیم شد.
برای فعالسازی پنل خود تصویر کارت ملی خود را از بخش مدارک بارگذاری نمائید.
برای انتخاب و ثبت خطوط اختصاصی خود به بخش عملیات حساب > خرید شماره مراجعه نمائید.1 خط از اپراتور 1000 و 1 خط از اپراتور های 5000 میتوانید به رایگان انتخاب نمائید.
اگر سوال دیگری داشتید در خدمتتون هستیم.
- - - Updated - - -
سلام
خیر قالب تغییر نکرده است.مورد را مجددا بررسی نمائید.
به پاس همکاری چندین ساله شما با سامانه پیام کوتاه ،تعرفه شما با 3 ریال کاهش از تعرفه 93 به 90 ریال کـــاهش یافت.
با سلام
با نام کاربری bahroz ثبت نام کردم
لطفا تعرفه ها رو کاهش بدین
ippanel
ممنون
با سلام و احترام،
یوزر بنده sp96717 هستش، جهت کاهش تعرفه
ممنون از شما.
با سلام و عرض ادب
تعرفه شما بر روی 93 ریال (103 ریال با مصوبه جدید مجلس) تنظیم شد.
برای انتخاب و ثبت خطوط اختصاصی خود به بخش عملیات حساب > خرید شماره مراجعه نمائید.1 خط از اپراتور 1000 و 1 خط از اپراتور های 5000 میتوانید به رایگان انتخاب نمائید.
اگر سوال دیگری داشتید در خدمتتون هستیم.