-
پاسخ : [●] ارایه نمایندگی دامنه رایگان و ssl به همراه تمام امکانات رایگان - آفاق هاستینگ [●]
سلام
در پست اول کامل توضیح داده شده است
باید از طریق لینک مربوطه ثبت نام کنید و 20 دلار شارژ نمایید
-
پاسخ : [●] ارایه نمایندگی دامنه رایگان و ssl به همراه تمام امکانات رایگان - آفاق هاستینگ [●]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimafire
مشاهده لیست قیمت ها با تخفیف و بدون تخفیف
سرویس نمایندگی آفاق هاستینگ این امکان را به شما میدهد که با هزینه ای مناسب دامنه ثبت کنید
لایسنس SSL خرید کنید
سرویس های هاستینگ لینوکس و ویندوز ارایه کنید
تا
تجارتی موفق داشته باشید
=============================
شارژ حساب از طریق درگاه بانک سامان و پارسیان
شارژ حساب از طریق سیستم وب مانی webmoney
sales@afaghhosting.net
=============================
سلام
متاسفانه من جدیدا خیلی دیدم که بعضی از همکاران بسیار گرامی دامنه ها را با قیمت های ناعادلانه ثبت میکنند.
همچنین برای دریافت مستقیم نمایندگی بسیاری از کاربران و شرکت ها دچار مشکل هستند.
برای همین من تصمیم گرفتم که این امکان را در اختیار دوستان بزارم که برای خود از ریسلر کلوب نمایندگی داشته باشند و مستقل و با کمترین تعرفه ممکن فعالیت کنند.
اما چرا افاق هاستینگ ؟
ثبت دامنه برای نمایندگان با قیمت بسیار پایین اسلب 3
عدم وجود هرگونه برند یا علامتی از افاق هاستینگ در سرویس ها.
امکان ارایه طیف گسترده ای از امکانات و سرویس ها
شارژ پنل ها با کمترین هزینه ممکن
کنترل پنل مدریتی دامنه با آپتایم 99.99 درصد و امکان دسترسی در هر شرایطی (حتی قطعی سایت آفاق هاستینگ)
تذکرات:
به دلیل تقاضاهای اسپم زیاد کاربرانی که در ابتدا شارژی نداشته باشند سرویس ان ها فعال نخواهد شد. /
کاربران کاملا مستقل هستند تنها برای شارژ پنل خود از طریق ما اقدام میکنند /
امکان نقد کردن شارژ در هیچ زمانی نیست /
شارژ:
کاربران پس از سفارش میتوانند سرویس خود را به هر میزان شارژ کنند.پس از ثبت هر دامنه از حساب شما کسر و بقیه در حساب شما باقی میماند برای تراکنش های بعدی.
دوستان عزیز دقت کنید که هزینه دلار ما بر اساس نرخ حواله بانکی ما هست. ما وظیفه ای برای توجیه شما برای دریافت خدمات از سرویس های خود را نداریم به همین دلیل از مطرح کردن سوالات نامربوط خودداری کنید.
تا این لحظه بیش از 1000 دامنه توسط ما ثبت و چند ده نماینده فعال با ما کار میکنند که این خود اعتماد کاربران به سرویسهای ما هست.
مهمترین دلیل اعتماد فعالیت صادقانه بوده که سعی کردیم داشته باشیم و خواهیم داشت.دلار های حواله کاملا معتبر و از درگاه های معتبر حواله میشود به همین دلیل در اینده نگرانی بابت دامنه های خود نخواهید داشت
(در هنگام ثبت نام کلیه واحد های پولی را بر روی USD قرار دهید)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
بله فعال هست.
نامی از ما در هویز دامنه ها نیست
بله.شما میتوانید مستقل از ما فعالیت کنید
بله.حتی میتوانید پنل کاربران را به این صورت ایجاد کنید :
http://domainpanel.mydomain.com
ببینید بزارید صادقانه پاسخ بدهم.شما زیر مجموعه ما هستید.
اما در این مورد شما باید به ما اعتماد کنید.
همان طوری که سعی ما افزایش این اعتماد 2 طرفه هست.
اما بر اساس قوانین ما.ما به هیچ عنوان تا زماینکه اخطاری از سازمان های رمی بین المللی دریافت نکنیم کاری انجام نمیدهیم و اگر مشکلی ایجاد شود (که چند بار ایجاد شد) سعی در رفع مشکل ایجاد شده میکنیم.
من میتونم با اطلاعات غیر واقعی پنل شما را فعال کنم اما انتظار داریم در سیستم کاربری خود سایت ما با اطلاعات درست ثبت نام کنید.
همان طوری که همیشه هنگام فعال سازی پنل کاربران از نوشتن کد پستی و تلفن صحیح کاربران در هویز دامنه ها خودداری کردیم. (با توجه به درخواست کاربر)
با سلام
نمایندگی ثبت دامنه ای که ما ارایه میدین امکان ثبت آنی و خودکار دامنه را دارد؟؟
حداقل میزان شارژ چقدرباید باشد؟؟
-
سلام
بله شما تا زمانیکه شارژ در پنل خود داشته باشید میتوانید انی دامنه های خود را ثبت کنید
20 دلار
-
Single Domain Linux Hosting (USA)
Single Domain Linux Hosting (UK)
Single Domain Linux Hosting (India)
محصولات بالا جهت فروش برای نمایندگان با قیمت مناسب فعال شد
هاست لینوکس با پنل cpanel خواهد بود
-
سلام تو سایت آقاق هاستینگ همچین محصولی برای دریافت وجود نداشت ..
میشه توضیح بدید چطور میشه نمایندگی گرفت ؟ (لینکشو لطفا بدید )
-
هیچ شخصی رو به اندازه آقای نصرآبادی در زمینه دامنه تو ایران قبول ندارم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Energy
سلام تو سایت آقاق هاستینگ همچین محصولی برای دریافت وجود نداشت ..
میشه توضیح بدید چطور میشه نمایندگی گرفت ؟ (لینکشو لطفا بدید )
سلام
دوست عزیز در پست اول توضیح داده شده است که شما باید ابتدا در سایت reseller.rack101.net ثبت نام کنید
بعد از این کار لطفا به ما تیکت بزنید
-
ارایه سرویس نمایندگی با قیمت بسیار مناسب در ایران .... اطلاعات در پست اول !
-
تخفیف ثبت دامنه جهت نمایندگان اعمال شد
-
با توجه به درخواست نمایندگان و همکاران عزیز لایسنس ssl با قیمت ثابت و ارزان تر از گذشته ثبت خواهدشد
-
هزینه شارژ اولبه سرویس ها از 25 دلار به 20 دلار کاهش پیدا کرده است
-
سلام.
من قیمت هارو پیدا نکردم قیمت ها کجاست؟
تعداد فرق نداره؟همه دامینی هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AHF-victory
سلام.
من قیمت هارو پیدا نکردم قیمت ها کجاست؟
تعداد فرق نداره؟همه دامینی هست؟
سلام
بله کلیه دامنه ها هستند.
شما نمایندگی ssl نیز دریافت خواهید کرد
لیست قیمت ها بدون تخفیف :
Reseller Pricing
-
-
سرویس امن جهت ارتباطات اینترنتی httpS
-
تخفیف های ویژه ثبت دامنه برای نمایندگان بر روی سایت قرار گرفت
Reseller Pricing
-
چند تا سوال داشتم. متاسفانه نمیرسم همه 25 صفحه رو بخونم. با جستجو هم به نتیجه نرسیدم. امکانش هست شماره تماس برام ارسال کنید؟
ممنون
-
اطلاعات برای شما ارسال شد
-
آقا پنل منم تایید میکنید /// یاهو هم یه لحظه میاین؟ rr9z@yahoo.com
ایمیل resellerclub: amir.farsad@gmail.com
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a/\/\ir
سلام
دوست عزیز لطفا به sales@afaghhosting.net ایمیل بزننید
جهت فعال سازی حداقل باید 20 دلار شارژ کنید
-
تخفیف ثبت دامنه .in تا پایان ماه may 2013 میلادی، تمدید شد
-
بزودی آموزش های لازم جهت نمایندگان در وب سایت قرار داده خواهد شد
-
همینک میتوانید با شارژ 20 دلار اکانت خود را فعال کنید
-
پاسخ : [●] ارایه نمایندگی ثبت دامنه و SSL رایگان به همراه تمام امکانات مدیریتی Com تنها 8.9 دلار - آفاق هاستینگ [●]
سلام
قیمت 8.9 دلار برای ثبت دامنه .com بدن تغییر همواره ثابت خواهد ماند
البته شامل بازه تخفیف نخواهد شد.
-
پاسخ : [●] ارایه نمایندگی ثبت دامنه و SSL رایگان به همراه تمام امکانات مدیریتی Com تنها 8.9 دلار - آفاق هاستینگ [●]
من سرویس رو ثبت کردم ولی کی فعال میشه و اینکه برای فعال سازی این باید 20 دلار بدیم یا پنل نمایندگی ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
chaleshtor
من سرویس رو ثبت کردم ولی کی فعال میشه و اینکه برای فعال سازی این باید 20 دلار بدیم یا پنل نمایندگی ؟
سلام
شما باید 20 دلار جهت فعال سازی بپردازید البته کل این 20 دلار در حساب شما قرار گرفته و قابل استفاده است
جهت این موضوع به sales@afaghhosting.net ایمیل ارسال نمایید تا جهت شارژ شما را راهنمایی کنند
-
قیمت ثبت دامنه شما چند میشه دلار چند ریال
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mortezafox
قیمت ثبت دامنه شما چند میشه دلار چند ریال
سلام
قیمت ها برای نمایندگان که ثبت نام کرده اند و اکانت فعال دارند قابل رویت است
دامنه .com با نرخ ثابت 8.9 ثبت میشود
با تشکر
-
همیکنک سرویس نمایندگی خود را فعال کنید کاملا رایگان با امکانات کامل
reseller.rack101.net
-
سلام
من ثبت نام کردم و الان باید چه کار کنم؟؟؟
در ضمن من میخوام به whmcs متصل کنم که یوزرهام مستقیماً خرید کنند ، برای این منظور چه اقدامی باید انجام بدم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Al2ash
سلام
من ثبت نام کردم و الان باید چه کار کنم؟؟؟
در ضمن من میخوام به whmcs متصل کنم که یوزرهام مستقیماً خرید کنند ، برای این منظور چه اقدامی باید انجام بدم؟
سلام
دوست عزیز در پست اول توضیح داده شده است
شما اینک باید جهت فعال سازی حداقل 20 دلار شارژ نمایید
امکان اتصال سیستم به whmcs نیز هست اموزش برای شما ارسال خواهد شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimafire
سلام
دوست عزیز در پست اول توضیح داده شده است
شما اینک باید جهت فعال سازی حداقل 20 دلار شارژ نمایید
امکان اتصال سیستم به whmcs نیز هست اموزش برای شما ارسال خواهد شد
این 20 دلار رو چجوری باید پرداخت کنم ؟؟ قیمت دلار چقدر هست الان ؟؟؟
-
سلام
از طریق درگاه های بانکی ما قابل واریز است
ریت دلار را با ارسال تیکت به بخش فروش میتوانید مطلع شوید و پرداخت کنید
-
امکان ارسال دلار از طریق وب مانی فارهم است
دقت نمایید ارسال دلار از این طریق شامل کارمزد نیز خواهد شد
-
جهت دریافت اکانت نمایندگی به پست اول مراجعه کنید
-
تخفیف های جدیدی برای سرویس های میزبانی لینوکس برای نمایندکان سرویس نمایندگی ثبت دامنه اعمال شد
-
تخفیف های ثبت دامنه biz و ... تنها تا پایان این ماه میلادی پا بر جاست
-
جهت ثبت نام و فعال سازی اکانت خود به پست اول مراجعه کنید
-
-
کلبه کاربران میتوانند جهت ثبت سرویس نمایندگی به پست اول مراجعه کنند
سوال های مهم کاربران را پاسخ دادیه ایم