ادم میمونه چی بگه
به قول بزرگترا ( ریش سفیدا ) بابا یه صلوات بفرستید و دیگه ادامه ندید - با این بحثا که کسی به جایی نمیرسه , فقط اعصاب خوردی داره
نمایش نسخه قابل چاپ
:65:
دوستان چرا اعصاب خودتون رو خورد میکنید بخاطر هیچی شما ها ؟؟؟
مهندس جان خودت رو اذیت نکن
شما که دیگه شغلمون رو میشناسی
دیگه چرا اعصاب خورد کنی الکی
نه دوست عزیز
چرا باید سطح خودمون رو بیاریم پایین جای ایشون بذاریم؟
ضمنان چرا همه ی مسائل رو با احساسات قاطی میکنیم و منطق رو از یاد میبریم؟
به قول این اقا رضاحسامی که یه جا ازش خوندم:
آقا شما میبینی یکی داره سر یکی کلاه میزاره!نباید حرفی بزنی که مبادا کاسبیش بهم بخوره؟
این اشتباس عزیزان من انقد بیخیال از مسائل رد نشیم
شما میگید تو پاچه ولی من پولی از کسی نگرفتم که تو این تاپیک از اولش دعوا شروع شد با این اوصاف شما 300 تا پاسخ میدی که ای وای من دارم حق شما رو می خورم بازار کارتون بهم خورد.چرا دوست ندارید کسی مثل شما کار کنه؟
یعنی چی؟؟؟ خداییش اگر خودتون جای من بودید و بهتون بی احترامی میشد چه حالی میشدید؟کار من اصلا اشتباه
خواهشا اول فکر کنید بعد جواب بدید
مهندس جان حرفت منطقیه
اگر یادتون باشه بنده زمین و زمان رو زدم
گفتم عزیزان بیاید یک اتحادیه راه بندازیم
بگذریم که تاپیک های ما هم پاک شد تو انجمن بی دلیل
ولی به هر حال هیچ کس انگار نه انگار که بازار اینطوره
بنده خودم رو کشتم گفتم بیاید بازار رو یکم درست کنیم
با اینکه اگه بازار درست بشه و یا نشه اصلا فرق نداره به حالم
کار ما الان wireless هست
ولی در کل شغلمون رو خواستیم درست کنیم کسی پایه کار نشد
زیاد عصبانی نشو داداش
اینجا ایرانه
با این حرفت که گفتی
آقا شما میبینی یکی داره سر یکی کلاه میزاره!نباید حرفی بزنی که مبادا کاسبیش بهم بخوره؟
خیلی حال کردم
یا حق
بد من که سر کسی کلاه نذاشتم پولی گرفتم؟؟؟؟ پول زیاد پیشنهاد دادم؟؟؟؟ بابا یه دلیل بخاطر این تهمتت که میگی من سر کسی کلاه گذاشتم بیار
اول از همه
من پستی که .. ویرایش کردم ولی شماره رو تا عزر نخوای ویرایش نمیکنم
دوم من اصلا آدمی نیستم بحث کنم!میتونی منو اخلاق آرومو صبورمو از سینا خدائی جابر زارع علیرضا درودگر حامد رشتو داوود عبید.... بپرسی!
من اعصابم ازین داره خورد میشه!اشتباهتو داریم بهت میگیم با پر روئی و درشتی کردن جواب میدی!
من دنبال حاشیه نیستم.من نمیگم کار نکنی که 1 ماه بیکار باشی! من میگم بولوف نزن.شاید بگید به من چه ربط داره.ولی رضا حسامی همیشه خوب جوابایی تو تاپیکاش میده بعضی حرفاش گوشواره گوشم شده.
من هیچ وقت به این که یکیو بکشم پایین خودم برم جاش فکر نمیکنم به این فکر میکنم که دست یکی پایین تر رو بگیره! ولی شما تو این قضیه برعکس دیدی!من دست کسیو میگیرم اینجا که میخواد 160 تومن پول بی زبون بده.
ضمنان اصلا خوشم نمیاد احساسات قاطی حرفام کنم.کار نکردی یک ماه؟ تلاشتو 10 برابر کن خدا بزرگه! تلاش اما از راه درست
اینم واس اونایی که میگن بسه بسه:
من اصلا کار به حرف کسی ندارم که با حق همراه نیست .اینجا فقط رضا حسامی با منطق داره حرف میزنه!
بقیه فقط واسه نشان دادن عزت نفسشون حرف میزنن.
من نمیتونم ببینم یکی 1 ریال پول بیزبون رو به کسی میده در ازای کاری که بلد نیست!
من چیزای تو خشت خام میبینم که شما تو آینه نمیبینید!.من کسی نیستم ولی از بچگی جمله ی این که از حق دفاع کن تو گوشم زمزمه شده!
من بی دینم دین ندارم به هیچ چیز هم اعتقاد ندارم.دین من عقلمه برداشت دین داری نکنید از حرفام