آدرس و شماره تماس این آقایون
فایل پیوست 17350
نمایش نسخه قابل چاپ
آدرس و شماره تماس این آقایون
فایل پیوست 17350
دیگه یاهو هم آنلاین نمیشن :( یکی زنگ بزنه شهراد ببینه اینا اصلا چیزی خریدن ازش یا نه
من یه سوال پرسیدم کسی نیست جواب بده؟
حد اقل نمیاد یه پاسخی بده دلیلش رو بگه چرا این همه تاخیر
چرا کاری که نمی تونید انجام بدیدمسئولیت قبول می کنید و با وقت مشتری که رو قول شما حساب میکنه بازی می کنید؟اگر قرار است تحویل بدید حتی با تاخیر حد اقل کار ممکن بیاد جواب تیکت و این پست رو بدید
اگر کلا داستان چیز دیگری است که کاری نداره شکایت و پیگیری کردن پیدا کردن شما
تمام کسایی که اینجا هستند شده 20 برابر پولی که شما پرداخت کرده اند خرج کنند تا شکایت کنند!!!!
تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت36 دقیقه پیش
فکر کنم میخاند سوپرایزمون کنند برای شب یلدا یا کریسمس.
از سایتشون پیگیر باشید ایران دیتا | Iran Data
نماد هم داره
آدرس سایت : iran-data.net وضعیت نماد : معتبر (از تاریخ 1392/09/09 لغایت 1392/12/09) صاحب امتیاز : علیرضا نصری آدرس : استان خراسان رضوی - شهر مشهد - مشهد - بلوار دانش اموز ، بین دانش آموز 37 و 39 پلاک 163 تلفن : 6056071 ( 511 ) پست الكترونیكی : alirezanasri at live.com
باید جوابی داشته باشه
با سلام خدمت دوستان
من علیرضا نصری مدیر این سایت هستم الان نمیدونم چی شده این اقای موسوی میخواد سرور ایران بده یا نده نمیدونم چند روزی هست که نه جواب موبایل میده نه یاهو من این وسط کاریه نبودم که الان داره با ابرو من بازی میشه .
مختصر توضیحی بدم اینکه من با ایشون هم کار بودم که برای مشارکت در فروش سرور مجازی و هاست و کلیه خدمات دیگر . که من چنتا سرور از المان و امریکا از hetzner و ovh دارم و مشکلی با فروش و تحویل سرور های خارج از کشور نداشتم که بعد از چند مدت اعلام کردن که از ایران سرور بگیریم و من گفتم نیاز نداریم فعلا و امکانش نیست بعد ایشون گفتن که خودشون اقدام می کنند ، برای همین کار از garena.iran-data.net استفاده کردن و از طریق درگاه بانکی واسطه پی لاین اقدام به فروش کردن می تونید چک کنید ، من خودم 3 تا درگاه مستقیم بانکی دارم .
خلاصه بعد از ایجاد سایت کلیه کارهای سایت اعم از نماد اعتماد و ... بر عهده من قرار داده شد که من هنوز نمیدونم ایشون چکار میخوان بکنند . این وسط نه پولی گیر من امدم و نه هیچ بلکه فقط ضرر کردم و حالا اینطوری شده
من تا شنبه صبر میکنم اگه باز هم جواب نده دیگه معلوم میشه نمیخواد پول بده
با سلام
نمیخواستم در تاپیک شرکت کنم شاید هم فردا مشکلشون رفع بشه و فکر کنند ما اومدیم زیر آب ایشون را بزنیم در تاپیک اما خب نام ما آورده شد در تاپیک. (هر چند دیگر از این مرکز خدمات نمیدیم)
دوست عزیز وقتی چیزی وجود ندارد چگونه ارائه کنیم ؟ فکر میکنید ما از مشتری بدمون میاد ؟ اتفاقا مشتری خوشمون میاد اما مشتری که اندازه مصرفش هزینه بکنه و حساب کتاب شده باشه نه رو هوا!!!
به شخصه کاربری را دیدم که بالای 50 تومان هزینه سرور نمیدهد (مصرف زیاد) اما هر ماه شاید حدود 200 تومان بیشتر خرج سرور میکند و هر چند روز تعویض میکند از این سرور به اون سرور.
---------------------------
احتمالا ایشون (استارتر عزیز) به این فکر بودند که کسی نامحدود نمیتونه استفاده بکنه و حداکثر شاید چند صد گیگ بشه و به ترا هم حتی نرسه یا ... نمیدونم چه سیاستی به کار بردند و به عنوان همکارشونم دقیقا این سیاست ها به ما مربوط نمیشه که دنبالش باشیم و تو کارشون سرک بکشیم.
انشالله اگر مشکلی براشون پیش امده حل بشه و بیان پاسخگو باشند اگر هم نشد که ...
مشکلشونم قبلا گفتند :
پس یعنی سرور را گرفتند حالا ون 800 تومانی که دوستان گفتند یا ...
فکر کنم در گیر پشتیبانی ... شهراد شدند :) ..:ی
یا حق