پاسخ : رتبه جدید «سرعت اینترنت» ایران در دنیا
این لینک رو هم بهتون نشون بدم تا بیشتر حسرت بخورید!!!
:71:
فقط قیمت ها و پلان ها رو نیگا کنید. بعد ببینید این مخابرات چقدر بابت نت مفتی از ملت پول بالا میکشه!!!!
بعد شما هم بیاید در مورد خوبی و بدی سرعت نت نظر بدید و توجیه اش کنید.
https://www.shaw.ca/internet/plans/
فقط پلن ها رو ببینید و ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abasaqa
زیادم بد نیست ! اگه دقت کنید این آمار برای سال 2009 هست و در ضمن ضریب نفوذ اینترنت در ایران بعد از چند کشور پیشرفته دنیا قرار داره
48.5 % آمار خوبیه و بعد از 8 9 کشور که ضریب بالایی دارن ایرانه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
زیادم بد نیست ! اگه دقت کنید این آمار برای سال 2009 هست و در ضمن ضریب نفوذ اینترنت در ایران بعد از چند کشور پیشرفته دنیا قرار داره
48.5 % آمار خوبیه و بعد از 8 9 کشور که ضریب بالایی دارن ایرانه !
از خوشبینی ات خوشحالم اما الان ما داریم با کشورهائی رقابت می کنیم که هیچی ندارن. نه معدن, نه نفت, نه نیروی کار بیکار!!! بین اونا موفق شدیم. هورااااا!!!!
باید اینقدر این قضیه اینترنت رو پیگیر بشیم که مسولین رو وادار کنیم اینترنت رو بهتر کنند.
بهمین خاطر فردا یه سایت میزارم, امضا جمع می کنیم برای بهبود اینترنت بهتر.
توی همین پست آدرس سایت رو هم میزارم. کسی هم خواست قبل من درست کنه, بهم بگه من دیگه شروع نکنم.
ایده ی خوبی بهم دادید.....
نمی خوام تاپیک رو سیاسی کنم
بیخیال
اما از انتخاب حسن روحانی پشمون نخواهید شد
البته :دی پری روز که گشت من رو گرفت یک لحظه پشیمون شدم
بگزریم
الان من داخل ایران با هزینه ماهانه 300 هزار تومان سرعت دانلود 1.4مگابایت دارم
در عراق من با سرعت 600 کیلوبایت دانلود کردم البته
هزینه اینترنت در عراق از ایران گرون تر هست
البته ترکیه سرعت دانلود 8 تا 12 مگابایت نوسان داشت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abasaqa
از خوشبینی ات خوشحالم اما الان ما داریم با کشورهائی رقابت می کنیم که هیچی ندارن. نه معدن, نه نفت, نه نیروی کار بیکار!!! بین اونا موفق شدیم. هورااااا!!!!
باید اینقدر این قضیه اینترنت رو پیگیر بشیم که مسولین رو وادار کنیم اینترنت رو بهتر کنند.
بهمین خاطر فردا یه سایت میزارم, امضا جمع می کنیم برای بهبود اینترنت بهتر.
توی همین پست آدرس سایت رو هم میزارم. کسی هم خواست قبل من درست کنه, بهم بگه من دیگه شروع نکنم.
ایده ی خوبی بهم دادید.....
اتفاقا کار خوبیه و شاید صدامون شنیده شد
ولی خب منظور من ضریب نفوذ اینترنت بود که یک چهارم کشور رو در سال 2009 در بر گرفته بوده و این نشون از محبوبیت اینترنت در ایران داره ، مثلا هند با 12% ضریب نفوذش اصلا برازندش نیست ، میدونید که هند یکی از قطب های صنعت ای تی دنیا محسوب میشه
خداکنه بزودی یک فکر اساسی بکنن برای این معماری بیمار اینترنت ایران ، ولی چشم آب نمیخوره به این سالا کسی حرف مارو بفهمه
مگرا پروژه اینترنت بیسیم گوگل (اسمش لون بوداگه اشتباه نکنم) از راه برسه و با طرح هر ایرانی یک بالون اینترنت دنیا رو منفجر کنیم:71:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
اتفاقا کار خوبیه و شاید صدامون شنیده شد
ولی خب منظور من ضریب نفوذ اینترنت بود که یک چهارم کشور رو در سال 2009 در بر گرفته بوده و این نشون از محبوبیت اینترنت در ایران داره ، مثلا هند با 12% ضریب نفوذش اصلا برازندش نیست ، میدونید که هند یکی از قطب های صنعت ای تی دنیا محسوب میشه
خداکنه بزودی یک فکر اساسی بکنن برای این معماری بیمار اینترنت ایران ، ولی چشم آب نمیخوره به این سالا کسی حرف مارو بفهمه
مگرا پروژه اینترنت بیسیم گوگل (اسمش لون بوداگه اشتباه نکنم) از راه برسه و با طرح هر ایرانی یک بالون اینترنت دنیا رو منفجر کنیم:71:
نه. متاسفانه ایران اجازه نمیده بالون ها بر روی حریم هوائی اش باشن. هزار تا بهونه الان هست! تنها علاجش اینه که خودمون دست به کار شیم و مردم رو راهنمائی کنیم. کسانی که مایل به همکاری هستند بهم پیام بذن
با تشکر
الان اکثریت این چترومی ها که چند ده هزار نفری میشن رو بیاری همه میگن از اینترنت ایرانسل راضی هستیم بسته میخری سرعت عالیه !!!!
بله ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LightOnline
الان اکثریت این چترومی ها که چند ده هزار نفری میشن رو بیاری همه میگن از اینترنت ایرانسل راضی هستیم بسته میخری سرعت عالیه !!!!
بله ...
کاملا موافقم .
یارو اومده از اینترنت سرعت بالاش پیشم تعریف میکنه و پز میده میگم استفاده ات از اینترنت چیه ؟ میگه میرم وی چت با اینترنت gprs سرعت بالا
|:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.tiny
منبع خبر ؟
من در چند سایت خبری مختلف خودنم و الان هم کاملا یادم نیست که در کدوم سایت ها بود ولی سایت های تابناک ، خبرآنلاین و زومیت بودند به اختمال زیاد