پاسخ : راياناگستر - فروش ویژه vps آمريکا با 60% تخفيف براي کاربران فروم -شروع از 5000تومان
به علت استقبال زیاد دوستان سرور فعلی تکمیل شده . به زودی سرور های جدید اضافه خواهد و در تاپیک های مجزا به صورت فروش ویژه با تخفیف ثبت نام به دوستان فروم تقدیم خواهد شد .
پاسخ : راياناگستر - فروش ویژه vps آمريکا با 60% تخفيف براي کاربران فروم -شروع از 5000تومان
هنوز 256 مونده میخوام سفارش بدم.
سرعت دانلود؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
etanol
هنوز 256 مونده میخوام سفارش بدم.
سرعت دانلود؟؟؟
بله
برا 256 فقط سیستم عامل میکروتیک قابل ارائه اس
بنده از 10 مگ تا 80 مگ بر ثانیه رو سرور دانلود داشتم
سرور تکمیل شده یا هنوز هست برای سفارش؟ 1 یا 512 میخوام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
™LEO
برای کرک کردن وی پی اس میتونیم از سروراتون استفاده کنیم؟مشکلی باهاش ندارین؟
منظورتونو متوجه نمیشم؟!
portal.rayanagostar.ir
از طریق تیکت اقدام به طرح پرسش های خود نمایید
Re: راياناگستر - فروش ویژه vps آمريکا با 60% تخفيف براي کاربران فروم -شروع از 5000تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dexin
منظورتونو متوجه نمیشم؟!
portal.rayanagostar.ir
از طریق تیکت اقدام به طرح پرسش های خود نمایید
جدا از این حرفا،اصلا میدونید کرک کردن vps یعنی چی؟!
اگه بدونید یعنی چی دیگه نیازی به توضیح من نیست!خیلی شفافه منظور من
پاسخ : Re: راياناگستر - فروش ویژه vps آمريکا با 60% تخفيف براي کاربران فروم -شروع از 5000تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
™LEO
جدا از این حرفا،اصلا میدونید کرک کردن vps یعنی چی؟!
اگه بدونید یعنی چی دیگه نیازی به توضیح من نیست!خیلی شفافه منظور من
اگه منظورتون کرک ویندوز هست مشکلی نداره . ولی نمیدونم کرک کردن وی پی اس یعنی چی!!!!
پاسخ : Re: راياناگستر - فروش ویژه vps آمريکا با 60% تخفيف براي کاربران فروم -شروع از 5000تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dexin
اگه منظورتون کرک ویندوز هست مشکلی نداره . ولی نمیدونم کرک کردن وی پی اس یعنی چی!!!!
درود
نصف زندگی رو نکردید با این حرف دوستمون
کرک کردن وی پی اس یعنی ***ی
تو یه کلام راحتتون کردم
در هر صورت سرور میکروتیک ارایه می دید ؟
Re: راياناگستر - فروش ویژه vps آمريکا با 60% تخفيف براي کاربران فروم -شروع از 5000تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dexin
کرک ویندوز یه چیزه،کرک vps یه چیزه دیگه
در پست بالا دوستمون کاملا موضوع رو جا انداخت !!!!!!
موفق باشید