پاسخ : ** VPSGroups Inc** فروش ویژه سرور مجازی انگلیس و آمریکا (کمترین پینگ به ایران) و VDS ایران با منابع کاملا اختصاصی – شروع از ۹۰۰۰ تومان (پورت هر
از سروراشون اطلاع ندارم اما با ایشون ی بار صحبت کردم برای تست سرور اصلا خوشم نیمد از طرز برخوردشون
ibs هم جز سرور هست دیگه باید درست کنید برا این بنده خدا
پاسخ : ** VPSGroups Inc** فروش ویژه سرور مجازی انگلیس و آمریکا (کمترین پینگ به ایران) و VDS ایران با منابع کاملا اختصاصی – شروع از ۹۰۰۰ تومان (پورت هر
من یک نکته خیلی مهم اینجا برای همه دوستان ذکر کنم که همه چیز کاملا واضحه و آشکار شه - ما اینجا سرور unmanaged می فروشیم و یک سری کانفیگ ها به صورت مجانی در ابتدای کار فقط به صورت اشانتیون و هدیه تحویل مشتری می دیم . همون طورم که تو شرایط کاریمون ذکر کردیم بعد تحویل سرور فقط و فقط مشکلاتی که مربوط به خود سرور - آپتایم - کندی و ۰۰۰۰۰ - باشه به ما مربوط می شود . مشکلات کانفیگ و نرم افزاری بعد تحویل به هیچ عنوان شامل پشتیبانی مجانی ما نمی شه . لذا قبل خرید به این امر توجه کنید .
با تشکر از توجه شما
هر کسی نیاز به سرور دایم managed داشت با قیمت متفاوت در خدمت شون هستیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vpsgroups
شما چشماتون باز نکردین نوشتیم
• خصوصیات تمامی سرور اراده شده در وی پی اس گروپ:
• آپتایم 99.9٪ واقعی و پشتیبانی۲۴/۷ ساعته تیکت – چت – ایمیل
• عدم اورسل سرورها برای حفظ کیفیت و تعهد اخلاقی
• امکان ارایه رم و هارد و Core CPU اضافه در هر زمان
• امکان ارایه تعداد IP اختصاصی نامحدود برای شما در تمام لوکیشن ها
• استفاده از هارد SAS به همراه رید کارت H700 - RAID 1
• امنیت و کیفیت بالا و پهنای باند نامحدود تضمینی
• پنل مجانی تحت وب Power off - Power on - Reset - Reboot OS - Shutdown OS
• اماکن مشاهد مصرف رم و CPU و ۰۰۰ در پنل تحت وب شما
• امکان ارایه کنسول VNC با نرم افزارvSphere Client برای نصب هرگونه سیستم عامل و... توسط مشتری
• پشتیبانی فنی ( فقط موارد مربوط خود سرو)
از نظر تو موارد مربوط به سرور چیه؟
IBSng مربوط به عمه ی من میشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vpsgroups
من یک نکته خیلی مهم اینجا برای همه دوستان ذکر کنم که همه چیز کاملا واضحه و آشکار شه - ما اینجا سرور unmanaged می فروشیم و یک سری کانفیگ ها به صورت مجانی در ابتدای کار فقط به صورت اشانتیون و هدیه تحویل مشتری می دیم . همون طورم که تو شرایط کاریمون ذکر کردیم بعد تحویل سرور فقط و فقط مشکلاتی که مربوط به خود سرور - آپتایم - کندی و ۰۰۰۰۰ - باشه به ما مربوط می شود . مشکلات کانفیگ و نرم افزاری بعد تحویل به هیچ عنوان شامل پشتیبانی مجانی ما نمی شه . لذا قبل خرید به این امر توجه کنید .
با تشکر از توجه شما
هر کسی نیاز به سرور دایم managed داشت با قیمت متفاوت در خدمت شون هستیم.
خیلی حرفت بی منطقه!
شما ماشین میخری بعد مثلا کامپیوترش مشکل داره. میبری نمایندگی میگه نرم افزاریه به ما ربطی نداره؟؟؟ نمیگه دیگه!
اگه میخوای اینجوری ملتو تیغ بزنی که هیچی
اگه پول پشتیبانیو جدا میگیری قیمت سرورات فضاییه!
کانفیگ سروراتم مشکل داره و یوزر بیشتر وقت ها آنلاین میمونه. من دادم به یکی از دوستام اوکی کرد برام.
میگم که یه مشت دانشجو ترم 1-2 نرم افزار فک میکنن خیلی بارشونه و الان مهندسنو باید برن ناسا و و میان اینجوری پول میگیرن از مردم
آفرین به تو :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
freshboy
از نظر تو موارد مربوط به سرور چیه؟
IBSng مربوط به عمه ی من میشه؟
اولا سعی کنید اینجا با لحن درستی صحبت کنید - در غیر اینصورت جواب تون نمی دم - IBSNg یک کانفیگ اکانتینگ که صحیح و سالم مجانی براتون نصب شده و تحویل شما شده بعد ۲۰ روز امدید می گید که
"" 2013/12/21 18:40 |
Https server moshkel dare . Nemitonam ba ptoxifier connect sham
Ok konid
----------------------------
IP Address: 2.191.161.123
""" |
این مورد مشکل سرور ما نیست مشکل نرم افزاری شماست - مشکلات سرور یعنی سرور دان باشه - سرور هنگ باشه - سرعت پانلود و آپلود مناسب نباشه .
سرورو خودم اوکی کردم
میتونی ببینی که 10 روزه حدودا سرورو گرفتم
من تو این مدت نه خودم و نه کاربرام به HTTPS وصل شدیم
واقعا متاسفم برات
با وجود همچین آدمایی مملکت عمرا درست نمیشه :)
http://upload7.ir/images/21582410360138548677_thumb.png
و متاسفم برای کسایی که از تو سرور میگیرن :)