اخه دوستان يه جا ميگن سرويسش خوب نيست يه جا ميگن خوبه اشكال از جايي ديگه هست.؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اخه دوستان يه جا ميگن سرويسش خوب نيست يه جا ميگن خوبه اشكال از جايي ديگه هست.؟؟
توی هاستینگ هیچ چیر قایل پیش بینی نیست
یه وقت صبح پا میشی میبینی اصلا دیگه سرور نمیاد بالا
با این تحریم خیلی اوضاع داره بد میشه
درسته.اما اين دليل نيست كه اقاي شاهري زنگ بزنه به اقاي طاهر نژاد فوش بده من واقعا از اقاي طاهر نژاد عذر خواهي ميكنم چون اين تاپيك رو من ايجاد كردم.ولي در هر صورت فشار كاري يا هر چي كه بگين باعث نميشه كه مدير يه شركت زنگ بزنه هر چي ميخواد بگه اينجور موفعه هاست كه بايد مدير يه شركت با ارامش و خوب صحبت كردن كاربرانش رو قانع كنه نه....
بستگی داره
وقتی مشتری داره هزیون و حرف چرت میزنه فوش کمش هم هست
ولی اگه مشتری حرفش رو حساب باشه مشکلی نداره باید جوابگو باشه
درسته وقتي اقاي طاهر نژاد داره ميگه الان چند وقته سرورش خوابيده يعني سرمايش رو حواست بايد بهش فوش داد وقتي از يه شركت انتقاد ميشه بايد مدير شركت فوش بده وقتي يه شركت مشكل داره به جاي اينكه بياد بگه از همه مشتريان عذر ميخوام و يه چيزي به عنوان خسارت بده نه بياد فوش بده اينا همه يعني چي...
((شرمنده من بايد برم دوستان شما بقيه بحث رو تا فردا ادامه بديد))
دوستان حرف حق رو بزنيد نه واسه دوستي ...
والا من با کسی دوست نیستمنقل قول:
دوستان حرف حق رو بزنيد نه واسه دوستي ...
100% مطمئن باشید وقتی دیتاسنتر مشکلی نداشته باشه ایشون بهترین سرویس رو برای شما ارائه خواهند داد.
اشکال از اینجاس که فعلا متاسفانه یه نقص فنی بین دیتاسنتر و ایشون رخ داده که سرویسشون رو معلق کرده. وگرنه در کل سرویسای خوبی دارن
باید فکری کرد!
آدم خسته که باشه هر چی دلت بخواد میتونی ازش بشنوی!!!! حتی خود شما!!!!
حرف حساب جواب نداره! ایشون یه جورایی چون فشار کاری روش بوده اونا رو گفته و الان هم که پشیمون شدن عذر خواهی کردن... (منم حساس!!!!!!)
سرور من اگه خوابیده به این دلیل بوده که پیگیرش نبودم.
رفاقت بخوره تو سرم...
اشکال برای بزرگترین دیتا سنتر ها در دنیا هم اتفاق می افتد و کاربرها بعد از 3 - 4 ماه یادشون می رود ولی آن چیزی که مهم است نحوه برخورد درست در زمان بروز اشکال است هم از طرف خریدار هم از طرف کسی که در زمینه هاستینگ فعالیت می کند .
شاید باور نکنید در زمان بروز اشکال یک جمله امید دهنده از طرف مشتری چقدر به آدم کمک می کند .
در زمینه تحریم من متوجه نشدم چی شده ؟
خوشبختانه با صحبتی که با آقای شاهری شد قرار شد سرویس منو تغییر بدن (یعنی بجای سرور خریدهای دیگه ازشون داشته باشم)
الهی بمیرم برای سرورم... چه سختی هایی که نداریم تو این تحریم :ninja: الان از بابت سرور اینجوریم :wacko:
اینکه 100% آدم حال میکنه وقتی مشتری هاش ریلکس باشن اما کو مشتری ریلکس!!!!!
در زمینه تحریم هم فکر کنم منظورشون کلی بوده... :stuart:
در ضمن آقای شاهری الان درگیر راه اندازی سرور جدیدشون هستن. سرشون خلوت بشه میان اینورا...
دیروز اومدم باهاشون صحبتی داشته باشم که متاسفانه مشکل اینترنت پیدا کردم...
با آرزوی سلامتی برای تموم سرورها...