پاسخ : 90 درصد تخفیف سرور مجازی (1gb رم = دو هزار تومان!!!)
حداقل اطلاعات شخصی برای ثبت نام و خرید سرویس، نام، شهرت، شماره تماس، شهر و آدرس میباشد تاییدیه اطلاعات در حال حاضر بصورت تلفنی انجام میشود. لذا دوستان باید حداقل چهار مورد اول را با دقت وارد نمایید.
دوستانی که تاکنون خرید کرده اند و این اطلاعات را وارد نکرده اند هرچه زودتر اطلاعات خود را از طریق تیکتی که برایشان ارسال شده اصلاح کنند.
*** بدیهیست که اگر دوستی مایل به ارسال اطلاعات نباشد میتواند با ارسال شماره کارتی که با آن خرید را انجام داده و کسر کارمزد بانکی انتقال وجه انجام و هزینه دریافتی عودت میشود.
آقای persian.developer پشتیبان سایتتون به من هم گفت که تماس میگیره برای تایید ایشون تماس گرفتند و من نتونستم جواب بدم و قرار شد بعدا اطلاع بدم که تماس بگیره. ولی حالا سرویس به من تحویل داده شده. هنوزم باید اطلاعاتم تائید بشه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mzn928
آقای
persian.developer پشتیبان سایتتون به من هم گفت که تماس میگیره برای تایید ایشون تماس گرفتند و من نتونستم جواب بدم و قرار شد بعدا اطلاع بدم که تماس بگیره. ولی حالا سرویس به من تحویل داده شده. هنوزم باید اطلاعاتم تائید بشه ؟
دوست گرامی لطفا یک تیکت بفرستید تا من کار شما رو پیگیری کنم، ممکنه در آینده نزدیک سرویس شما بسته بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mzn928
آقای
persian.developer پشتیبان سایتتون به من هم گفت که تماس میگیره برای تایید ایشون تماس گرفتند و من نتونستم جواب بدم و قرار شد بعدا اطلاع بدم که تماس بگیره. ولی حالا سرویس به من تحویل داده شده. هنوزم باید اطلاعاتم تائید بشه ؟
دوست گرامی من دیشب تماس گرفتم اما پاسخ ندادید، لطفا زمان و شماره تماسی که پاسخگو هستید را در بخش پشتیبانی سایت یا پیام خصوصی ذکر کنید.
تا کی فروش با تخفیف 90 درصدی برای ماه اول ادامه دارد؟ (چند تا وی پی اس دیگه خالیه ؟ )
ای پی جهت پینگ بفرمایید ؟
مقدار سی پی یو ای که به هر کور اختصاص میدید چقدره ؟
وضعیت p2p؟
سرعت آپلود و دانلود رو لیمیت کردید یا نه و معمولا از چقدر پایین تر نمی آید ؟ از Speedtest.net by Ookla - The Global Broadband Speed Test استفاده کنید واسه تست
وب سرور و کنترل پنل ( رایگان ها را) به صورت رایگان نصب میکنید ؟
دسترسی کامل root میدهید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARZADFREE
تا کی فروش با تخفیف 90 درصدی برای ماه اول ادامه دارد؟ (چند تا وی پی اس دیگه خالیه ؟ )
زمان دقیقی برای آن تعیین نکرده ایم اما چند روز قبل از اتمام زمان در همین تاپیک اطلاع رسانی میکنیم، مشکلی از بابت تعداد سفارش وجود نداره سرور جدید جایگزین خواهد شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARZADFREE
ای پی جهت پینگ بفرمایید ؟
192.30.84.2
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARZADFREE
مقدار سی پی یو ای که به هر کور اختصاص میدید چقدره ؟
2GHz 15MB cache
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARZADFREE
وضعیت p2p؟
مشکل نقض قوانین کپی رایت هست. در صورتی که نقض قوانین کپی رایت دیده بشه وقت میدهیم فایلها رو پاک کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARZADFREE
سرعت آپلود و دانلود رو لیمیت کردید یا نه و معمولا از چقدر پایین تر نمی آید ؟ از Speedtest.net by Ookla - The Global Broadband Speed Test استفاده کنید واسه تست
بزودی سرعت دانلود با استفاده از لینکهای مختلف را قرار خواهم داد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARZADFREE
وب سرور و کنترل پنل ( رایگان ها را) به صورت رایگان نصب میکنید ؟
بله نصب رایگان انجام میشود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARZADFREE
دسترسی کامل root میدهید ؟
بله.
بعد از این که پهنای باند Premium تمام شد، در طول اون دوره تا انتهای دوره چه اتفاقی میوفته؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
d3m0n3y3z
بعد از این که پهنای باند Premium تمام شد، در طول اون دوره تا انتهای دوره چه اتفاقی میوفته؟
با توجه به پهنای باند Free که ما بر روی شبکه داریم در حال حاضر از بابت پهنای باند سختگیری نمیشود و ممکن است کاربری بتواند تا چند برابر پهنای باند در نظر گرفته شده مصرف کند، اگر در آینده استفاده کل سرورهای مجازی (کل سرور اختصاصی) بیش از مقدار در نظر گرفته توسط ما شد به مانیتورینگ رو میآوریم، با تمام شدن پهنای باند سرویس بسته میشود و کاربر باید پهنای باند اضافه خریداری کند، البته قبل از بستن سرویس حتما به کاربر اطلاع خواهیم داد.
*** در ضمن هرگونه DDOS بر روی شبکه بدون اطلاع قبلی سرویس کاربر مسدود خواهد شد.
دوستان تائید میشه ؟ سفارش بدم؟
سرویس موجود دارین الان
رمان تحویل چقدره؟