پاسخ : بسیار فوری : ریسلر کلاب ایران را تحریم کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.Amin
دوره ریسلر کلاب و آنلاین نیک به پایان رسید باید بریم ریجستاری که دیگه ای که با ایران مشکلی نداشته باشه
فکر می کنم اینطور نباشه! و بتونیم زیر مجموعه یک ریسلر غیر ایرانی بشیم یا با مشخصات غیر ایرانی دوباره فعالیت کنیم. ولی خب از نظر اسلب و گردش حساب باید از اول شروع کنیم! 9.99
فعلا به ما در چت گفتند با sales contact خودمون از طریق ایمیل موضوع را مطرح کنیم که کمک می کند! منتظر پاسخ ایمیل هستیم!
من که حدود 1 سال هست دامین ثبت نکردم از ریسلرکلاب ! ولی تازکی ها به PublicDomainREgistary ترنسفر کردم که مشکلی با ایران نداره - و چون با visa و پیپال از ابتدا پرداخت انجام شده بود مشکلی هم نداشتم
name.com
domain.com
در کل همه رو با هویت غیر ایرانی اگه ثبت کنید مشکلی پیش نمیاد
godaddyهم که تا حالا برای ایرانی ها حتی باز نمیشد حالا به راحتی باز میشه! حتی پنل کاربریش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
par30shop
من که حدود 1 سال هست دامین ثبت نکردم از ریسلرکلاب ! ولی تازکی ها به PublicDomainREgistary ترنسفر کردم که مشکلی با ایران نداره - و چون با visa و پیپال از ابتدا پرداخت انجام شده بود مشکلی هم نداشتم
name.com
domain.com
در کل همه رو با هویت غیر ایرانی اگه ثبت کنید مشکلی پیش نمیاد
godaddyهم که تا حالا برای ایرانی ها حتی باز نمیشد حالا به راحتی باز میشه! حتی پنل کاربریش
شما از PublicDomainREgistary ریسلر گرفتی؟ چه فرقی با ریسلر کلاب داره؟ چون الان در PublicDomainREgistary وقتی نام دامین هایمان را می زنیم می گوید این دامنه توسط پارتنر ما ثبت شده است. یعنی ریسلرکلاب هم از زیرمجموعه های آن است و بقول خودشان خواهر هستند و گفتند هر قانونی به ریسلرکلاب اعمال بشه برای ما هم صادقه! logicboxes.com هم دقیقا همین را گفت!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
شما از PublicDomainREgistary ریسلر گرفتی؟ چه فرقی با ریسلر کلاب داره؟ چون الان در PublicDomainREgistary وقتی نام دامین هایمان را می زنیم می گوید این دامنه توسط پارتنر ما ثبت شده است. یعنی ریسلرکلاب هم از زیرمجموعه های آن است و بقول خودشان خواهر هستند و گفتند هر قانونی به ریسلرکلاب اعمال بشه برای ما هم صادقه! logicboxes.com هم دقیقا همین را گفت!
بله
دقت کنید که با هویت غیر ایرانی ثبت شده - برای استفاده ی شخصی بود از ابتدا - ولیجالب اینجاست که godaddy تحریم رو برداشته !از ساپورتشون میتونید بپرسید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
par30shop
بله
دقت کنید که با هویت غیر ایرانی ثبت شده - برای استفاده ی شخصی بود از ابتدا - ولیجالب اینجاست که godaddy تحریم رو برداشته !از ساپورتشون میتونید بپرسید !
مشکل تماس گرفتن و راضی کردن تعداد زیادی از مشتریانه که الان بیان زودتر از موعد هزینه تمدید و انتقال دامین هایشان را بدهند.
در مرحله بعد به godaddy تا کی میشه اعتماد کرد!
در مورد هویت غیر ایرانی هم خود ما غیر ایرانی کنیم! سیستم اتوماتیک whmcs که مشتریان ما را اتوماتیک ثبت نام و ثبت دامین می کند چی؟ باید ایران را از لیست whmcs خودمان هم حذف کنیم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
مشکل تماس گرفتن و راضی کردن تعداد زیادی از مشتریانه که الان بیان زودتر از موعد هزینه تمدید و انتقال دامین هایشان را بدهند.
در مرحله بعد به godaddy تا کی میشه اعتماد کرد!
مشکل عمومی بشه راحت تر با موضوع کنار میان - والا من به nic.ir هم اعتماد ندارم :دی اما از این به بعد باید مثل پی پال با قضیه کنار بیایم که خیلی مشکل هست مشتری ها راضی بشن !
دیگه شورش رو در آوردند... هر روز تحریم تحریم تحریم...
کی میاد حالا 200 مشتری رو قانع کنه؟لعنت بهشون...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
در مورد هویت غیر ایرانی هم خود ما غیر ایرانی کنیم! سیستم اتوماتیک whmcs که مشتریان ما را اتوماتیک ثبت نام و ثبت دامین می کند چی؟ باید ایران را از لیست whmcs خودمان هم حذف کنیم؟
بله همین رو ذکر کردم - راضی کردن مشتری ها که مانند پیپال با تغییر آی پی پنل اصلی دامنه خودشون رو چک کنند - یا فروشنده ها که مجبور میشن از لیست حذف کنند!کار مشکلی هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.pc
دیگه شورش رو در آوردند... هر روز تحریم تحریم تحریم...
کی میاد حالا 200 مشتری رو قانع کنه؟لعنت بهشون...
آخه من فقط یک مشتری دارم که نزدیک 40 دامنه داره که خب هر چند وقت یکیش رو تمدید می کند و بعضی ها رو هم تازه تمدید کرده! حالا باید مثلا حدود 1.5 میلیون یک دفعه بده که همه رو انتقال بدیم!
همه ما از این مشتریها داریم....