پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی [سوییس * انگلیس * آمریکا] با تخفیف ویژه برای ماه اول
دوست عزیز سرور با ای پی از انگلیس دارید ؟
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی [سوییس * انگلیس * آمریکا] با تخفیف ویژه برای ماه اول
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehrdad201
دوست عزیز سرور با ای پی از انگلیس دارید ؟
بله دوست من از ای پی انگلیس به قیمت مناسب با کیفیت عالی ارائه می دیم
سلام
من یه سرور آمریکا سفارش دادم.
کی آماده میشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
anifs
سلام
کی آماده میشه؟
مبارکت باشه برادر ;) بسلامتی باهاش کار کنی انشاا...
الان که اینجا نیستن , پیشنهاد میکنم واسه اینکه کارت زودتر راه بیوفته تو سایت تیکت بدی , البته معمولا در اولین فرصت آماده و تحویل داده میشه ( تا حالا که اینجوری بوده واسه ما )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
anifs
سلام
کی آماده میشه؟
دوست من بعد از چندین روز پیش که واقعا سرمون شلوغ بود هم از نظر کاری و هم از نظر شخصی
ولی همون روز کار های مشتریامون رو انجام دادیم
الان هم دارم به مشکلات شخصی خودم می رسم و مطمئن باشید فردا حداکثر تا ساعت 10 صبح براتون اوکی می کنم
فقط جهت اطلاعتون دوست عزیز شما زمانی سفارش دادید که زمان پشتیبانی بنده بود و بنده هم چون مسافر هستم حدکثر کاری که می تونم بکنم
جواب دادن به عده ای از تیکت ها و رفع مشکلات جزئی می باشد
اجازه بدید یه pc دستم برسه در اولین ساعت ممکن براتون حتما اوکی می کنم
از بابت دیرکرد هم واقعا عذر می خوام
با تشکر از صبر شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aryb
مبارکت باشه برادر ;) بسلامتی باهاش کار کنی انشاا...
الان که اینجا نیستن , پیشنهاد میکنم واسه اینکه کارت زودتر راه بیوفته تو سایت تیکت بدی , البته معمولا در اولین فرصت آماده و تحویل داده میشه ( تا حالا که اینجوری بوده واسه ما )
ممنون دوست من