پاسخ : سرویس های کلود دانلود برای اولین بار در ایران آفر ویژه برای مدیران سایت های دانلود
دوست عزیز کاربران از وی پی اس برای آپلود استفاده می کنند و عملا کم پیش میاد از لینک و یا کامپیوتر خودشون آپلود کنند
با توجه به این که گفتید بیشتر با سایت های فیلم کار می کنید میتونم بگم 100% آپلودی ها از وی پی اس هست که 11 دقیقه زمان بسیار بسیار بالایی هست
ما سایت انگلیسی زبان داریم که مربوط به دانلود هست و حجم بسیاری از مطالب مربوط به فیلم ها هست
سوال من اینجاست آیا شما میتونید این مقدار رو میزبانی کنید؟
البته فایل ها ماندگاری بالایی ندارند و میشه هر 1 ماه فایل رو پاک کرد ولی توی همین مدت آرشیو میتونه به چند ترابایت برسه
پاسخ : سرویس های کلود دانلود برای اولین بار در ایران آفر ویژه برای مدیران سایت های دانلود
امیدوارم موفق باشید در صورتی که فعالیتتون رو هم اغاز کردید ما به عنوان تست به صورت یک ماه استفاده میکنیم در صورتی که جوابگو بود به عنوان لینک کمکی ازش استفاده خواهد شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
openfire
از سری آرشیو و کلود استورج ovh میتونید مشاهده کنید
دوست عزیز تنها چیزی که ما دیدیم big hg xl هستش که 472,61 € که در بهترین حالت نزدیک 2 میلیون میشه ها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
دوست عزیز کاربران از وی پی اس برای آپلود استفاده می کنند و عملا کم پیش میاد از لینک و یا کامپیوتر خودشون آپلود کنند
با توجه به این که گفتید بیشتر با سایت های فیلم کار می کنید میتونم بگم 100% آپلودی ها از وی پی اس هست که 11 دقیقه زمان بسیار بسیار بالایی هست
ما سایت انگلیسی زبان داریم که مربوط به دانلود هست و حجم بسیاری از مطالب مربوط به فیلم ها هست
سوال من اینجاست آیا شما میتونید این مقدار رو میزبانی کنید؟
البته فایل ها ماندگاری بالایی ندارند و میشه هر 1 ماه فایل رو پاک کرد ولی توی همین مدت آرشیو میتونه به چند ترابایت برسه
مشکلی نداریم هدفمون همینه بهترین انتخاب کنیم من نه سایت فیلم داشتم نه سرورهای دانلود برای همین این تاپیک رو زدیم که دوستانی که در این ضمینه حرفه هستند از نظراتشون استفاده کنیم و روی سرویس پیاده سازی بشه! اگر نیاز به افزایش سرعت اپلود باشه کاری نداره و انجام خواهد شد.
با صحبت ها گه گفته شد افر ها رو به صورت پلان های حجمی می گذاریم که در این صورت هیچ مشکلی از نظر فضا نخواهیم داشت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
امیدوارم موفق باشید در صورتی که فعالیتتون رو هم اغاز کردید ما به عنوان تست به صورت یک ماه استفاده میکنیم در صورتی که جوابگو بود به عنوان لینک کمکی ازش استفاده خواهد شد
ممنون که اطلاع دادین ! شما هم موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wanener
سلام
شما مثبت نگاه کنید !
فرض رو بر این بذارید که این دوستمون تونستن 3 تا سرور رو به عنوان یک مینی کلود آماده کنند ! با هر تکنولوژی و سطح دانشی که دارند ! اصلا مهم نیست !
مهم این هست که ایشون میفرمایند نامحدود ! ماهی 35 هزارتومان
بنده کنجکاو هستم بدونم
1- دیتاسنتر محل ارائه کجا هست ؟
2-چه تعداد دیسک SAS با riad0 به هم وصل شدن روی هر سرور و چه مقدار فضای قابل دستیابی برای من به عنوان یوز هست
1- فعلا redstation
2-
2x 3TB SAS 7,200 RPM بر روی هر سرور که در کل 3 سرور می شود 18 ترابایت فعلا در صورت نیاز اضافه خواهیم کرد.
ولی با صحبت هایی که شد تصمیم به فروش افر به صورت حجمی داریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shyton021
1- فعلا
redstation
2-
2x 3TB SAS 7,200 RPM بر روی هر سرور که در کل 3 سرور می شود 18 ترابایت فعلا در صورت نیاز اضافه خواهیم کرد.
ولی با صحبت هایی که شد تصمیم به فروش افر به صورت حجمی داریم
سلام
من پاسخ رو کاملنگرفتم
ضمنا شما اگر نظر سنجی میخواستید ایجاد کنید نباید در بخش فروش پست میزدید!
چی شد عقب نشیدینی کردید ؟
وقتی اسم نامحدود رو میارید یا باید پالیسی هاتون رو هم ذکر کنید یا اگر گفتید نامحدود دیگه شرط نداریم که فلان سایت آرشوی جدیدش رو میاره ! من سایت سراغ دارم پست و آرشیو خریده ظرف 1 ماه کل پست ها رو درج کرد در سایت جدید و آرشیو هم آپلود کرد ! ؟
با این سایت چه می کنید ؟ میگوئید این خلاف قوانین است !؟ یا سرویس می دهید ؟
با 18 ترابایت میخواهید هاست نامحدود بدهید ؟
با سرور پورت 200 میخواهید پهنای باند نامحدود بدهید؟
دوستان پیشنهاد میکنم از بالا نگه داشتن این تاپیک بی سر و ته که هیچ پایه و اساس فنی ، علمی و اقتصادی نداره خودداری کنید و بزارید در اعماق این سایت به فراموشی سپرده بشه که افرادی مثل ایشون از عناوین فریبنده به عنوان راهکاری برای بازاریابی استفاده نکند . در نهایت هم بفرمایند
تمیممون عوض شد میخواهیم حجمی ارائه کنیم !
اخه بنده خدا ! ایرانی جماعت متخصص کپی هست 4 تا اسم دیدی و استفادش رو روی کاغذ دیدید دلیل نمیشه برای شما عملی باشه !
شما حتما میدونید که کلود حداقل چیزی که نیاز داره Replication دائمی داده ها مثلا در فایل سیستم ZFS هست !
اصلا تا به حال تست کردید 2 سرو ررد استیشن داخل دیتاسنتر با چه سرعتی میتونن با هم ارتباط داشته باشند ؟
من به شخص 4 کلاس مختلف سرور و حدود 10 سرور رو تست کردم ! حداکثر همون پورت ارتباطی که به صورت گارانتی شده ارائه شده ! دیتاسنتر هنوز نتونسته ترافیکش رو تفکیک کنه
ببینم شما با 200 مگابیتی که هم داره دانلود و آپلود کاربر رو تامین میکنه میخواهید زیرساخت ارتباطی ابر کوچیک خودتون رو فراهم کنید ؟ با چند مگابیت
!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wanener
سلام
من پاسخ رو کاملنگرفتم
وقتی اسم نامحدود رو میارید یا باید پالیسی هاتون رو هم ذکر کنید یا اگر گفتید نامحدود دیگه شرط نداریم که فلان سایت آرشوی جدیدش رو میاره ! من سایت سراغ دارم پست و آرشیو خریده ظرف 1 ماه کل پست ها رو درج کرد در سایت جدید و آرشیو هم آپلود کرد ! ؟
دوستان پیشنهاد میکنم از بالا نگه داشتن این تاپیک بی سر و ته که هیچ پایه و اساس فنی ، علمی و اقتصادی نداره خودداری کنید و بزارید در اعماق این سایت به فراموشی سپرده بشه که افرادی مثل ایشون از عناوین فریبنده به عنوان راهکاری برای بازاریابی استفاده نکند . در نهایت هم بفرمایند
اخه بنده خدا ! ایرانی جماعت متخصص کپی هست 4 تا اسم دیدی و استفادش رو روی کاغذ دیدید دلیل نمیشه برای شما عملی باشه !
شما حتما میدونید که کلود حداقل چیزی که نیاز داره Replication دائمی داده ها مثلا در فایل سیستم ZFS هست !
اصلا تا به حال تست کردید 2 سرو ررد استیشن داخل دیتاسنتر با چه سرعتی میتونن با هم ارتباط داشته باشند ؟
من به شخص 4 کلاس مختلف سرور و حدود 10 سرور رو تست کردم ! حداکثر همون پورت ارتباطی که به صورت گارانتی شده ارائه شده ! دیتاسنتر هنوز نتونسته ترافیکش رو تفکیک کنه
ببینم شما با 200 مگابیتی که هم داره دانلود و آپلود کاربر رو تامین میکنه میخواهید زیرساخت ارتباطی ابر کوچیک خودتون رو فراهم کنید ؟ با چند مگابیت
!
به نظر میرسه که کاربر wanener یه کم زیادی ناراحت شده از این سرویسی که این دوستان میخوان ارائه کنن. عجیبه! شما خودتو اینقدر عصبانی نکن دوست من اجازه بده سرویس دادن شروع بشه و قضاوت به عهدهٔ کاربران سرویسه. این برخورد زیادی بی انصافیه یه کم به پیشرفت هم دیگه کمک کنیم هم جای دوری نمیره. در ضمن با عصبانیتی که تو پست شما دیده میشه ارزش حرفای فنی که زدی هم زیر سوال میره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wanener
سلام
من پاسخ رو کاملنگرفتم
!
من هیچ حرفی ندارم :| از مدیران می خوام پست این کاربر رو حذف کنن چون اسپمی بیش نیست! ایشون فروشنده سرور هستند بهشون بر خورده سرویس جدیدی بیاد و مشتری هاشون رو بگیره که اینقدر دل خور هستند
اولا که این سرویس هاست نامحدود نیست ! دوما اینکه پورت 200!؟ یا مشکل خواندن دارید یا مشکل دیگه ای! :|
3 عدد سرور پورت 1 گیگ میشه 3 گیگ در واقع 300 مگابایت سرعت دانلود!
در مورد حجم هم قرار شد افر حجمی بدیم که مشکلی پیش نیاد!
ما نظر سنجی ایجاد نکردیم طی چند روز آینده فروش سرویس اغاز میشه در همین تاپیک قبلش می خواستم دوستانی که مدیر سایت های دانلود هستند انتقاد پیشنهاداتشون استفاده کنیم تا به روی سرویس ها پیاده بشه!
بعدشم شما نه اینجا مدیر سایت هستید نه ناظر به شما ارتباطی نداره! این تاپیک اگر مشکلی داشته باشه مدیران گرامی رسیدگی می کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shyton021
من هیچ حرفی ندارم :| از مدیران می خوام پست این کاربر رو حذف کنن چون اسپمی بیش نیست! ایشون فروشنده سرور هستند بهشون بر خورده سرویس جدیدی بیاد و مشتری هاشون رو بگیره که اینقدر دل خور هستند
اولا که این سرویس هاست نامحدود نیست ! دوما اینکه
پورت 200!؟ یا مشکل خواندن دارید یا مشکل دیگه ای! :|
3 عدد سرور پورت 1 گیگ میشه 3 گیگ در واقع 300 مگابایت سرعت دانلود!
در مورد حجم هم قرار شد افر حجمی بدیم که مشکلی پیش نیاد!
ما نظر سنجی ایجاد نکردیم طی چند روز آینده فروش سرویس اغاز میشه در همین تاپیک قبلش می خواستم دوستانی که مدیر سایت های دانلود هستند انتقاد پیشنهاداتشون استفاده کنیم تا به روی سرویس ها پیاده بشه!
بعدشم شما نه اینجا مدیر سایت هستید نه ناظر به شما ارتباطی نداره! این تاپیک اگر مشکلی داشته باشه مدیران گرامی رسیدگی می کنند.
ایشون یکی از حرفه ای های انجمن هستن و فقط میخواستن شمایی که اطلاع کافی حتی از پورت سرور هم ندارید یکم به خودتون بیارن
redstation پورت پرمیوم رو خیلی گرونتر از اون چیزی که فکر میکنید میده ! بهتره یکم با قدیمی های انجمن آشنا بشید و ازشون درس بگیرید ! تا اینجوری بدون آگاهی جواب ندید !
در ضمن اون مشتری که با دیدن آفر شما بره همون بهتر که بره !
فقط خواستم گوشزد کنم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OPENFIRE
ایشون یکی از حرفه ای های انجمن هستن و فقط میخواستن شمایی که اطلاع کافی حتی از پورت سرور هم ندارید یکم به خودتون بیارن
redstation پورت پرمیوم رو خیلی گرونتر از اون چیزی که فکر میکنید میده ! بهتره یکم با قدیمی های انجمن آشنا بشید و ازشون درس بگیرید ! تا اینجوری بدون آگاهی جواب ندید !
الان مشکلتون دقیقا چیه!؟ ما سرویس دادیم کاربر ها استفاده کردند راضی بودند شما خیالتون راحت میشه؟