پاسخ : ايها الناس كمك كنين به اون قران قسم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
نخنـــــــــــد! :71:
روتر میکروتیک هم این مقدار دیتارو بخواد روت کنه مصرف سی پی یو خیلی بالایی داره و قابل استفاده نبود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmadanchi
سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی
همونطور که دوست و همکار من بهتون توضیح دادند مشکل سرور رو
بیش از ۶۰ تا از ایپی های روی این سرور جزو لیست سیاه uce بوده
و این مشکل برای دومین بار پیش اومده بود برای این سرور ( که دفعه قبلی دیتاسنتر از ما تعهد گرفت که اگر تکرار بشه سرورتون کنسل میشه که همینکار رو هم کردند)
متاسفانه چون برای چک کردن ۱۲۰ تا ایپی وقت زیادی لازم هست و اینکه جدا از وقت این سایت uce اگر بیشتر از چنتا ایپی برای چک کردن بزنید دسترسی شمارو ۱ساعت مسدود میکنه نمیشد مانیتور جدی ای کرد
برای جلوگیری از سایت دنبال راه چاره بودیم که ۹۰ درصد این مشکلات روی ویندوز ۲۰۰۳ بود اموزشی درست کردیم و توی سایت هم گزاشتیم
متاسفانه ۲و میلادی همین ماه از دیتاستر ۶۷تا ابیوز برای این سرور اومد و فرداش هم ایمیل اومد که شما دیگه نمیتونید این سرور رو تمدید کنید بدلیل اخطار قبلی
خوب ما ۶روز برای انتقال ۱۲۰ تا وی پی اس و ۲۴ ترابایت دیتا وقت داشتیم
حدود ۱۰ ترابایت رو روی سرور های مختلف کپی کردیم و ۵عدد سرور هم از فرانسه سفارش دادیم که ۳تاش ۳روزه تحویل داده شد
این تایم کم باعث شد نتوانیم به موقع همه سرور هارو منتقل کنیم ( البته بیش از ۸۰ درصد منتقل شده بود )
برای این افراد که منتقل نشده هستند هر خسارتی که بخواهید داده میشه
سوال دیگری بود جواب میدم با تمام وجود
براي هر فايل چيزي حدود يك الي دو ساعت زمان گذاشته ميشده به طور معمول .
بيش از چهار الي پنج هزار فايل داخل سرور مورد نظر بوده.
از هر نظر تخصصي كه كار داشته كارگر فعله هم مياورديم روزي 10-20 هزار تومن بابت كار ميخواست. 300 روز كار برده ميانگين 15 هزار تومن. 300 *15 = 4و نيم ميليون تومن فعاليت كاري لطمه خورده. سه نفر كار ميكردن نه يك نفر !!
فايلها اگر برنگرده بايد اين خسارت رو بدي . همه چيز رو به باد سخره گرفتي . فايل نابود بشه مهم نيست دوباره يه سرور ديگه ميسازي ميدي به طرف . اطلاعات هم نابود شد كه شد حالا ميخواد ديتابيس يك سايت باشه يا هرچيزي .
از ديتاسنتر هر طور ميخواي مهلت بگير اطلاعات رو بكشي بيرون وگرنه شخص خودت مقصر اول و اخري.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmadanchi
درمورد پشتیبانی هم درحال ثبت شرکت برای جدی تر کردن کارمون هستیم
با ثبت شرکت و استخدام کارمند پشتیبانی ۱۰ برابر بهتر از الان خواهد شد
انشاا... که همین باشد. یوزر اصلی شما بَن دائم شد. یوزر دوم شما ( به اصطلاح همکار شما) هم فردا بن دائم میشود. وی پی اس فارس هم اجازه هیچ فعالیتی را در این انجمن نخواهد داشت.
در مورد مشکل به وجود آمده هم به دیتاسنتر تیکت بدید که روی این آی پی اطلاعات حساس و مهمی وجود دارد و برای چند ساعت دسترسی به این آی پی بدن که اطلاعات برداشت بشه.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmadanchi
به دیتاسنتر گفتم
متاسفانه گفتند ما چنین کاری انجام نمیدیم !!
روتر میکروتیک هم این مقدار دیتارو بخواد روت کنه مصرف سی پی یو خیلی بالایی داره و قابل استفاده نبود
این بر میگرده به عدم دانش شما در مدیریت سرورها! پیشنهاد میکنم اینکار رو کلا ول کنید! :)
در این دیتاسنتر پورت 25به صورت پیشفرض بسته میباشد. سرویسهای شما هم Self Manage میباشد و شما باید آنها را مدیریت کنید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DownloadCenter
از هر نظر تخصصي كه كار داشته كارگر فعله هم مياورديم روزي 10-20 هزار تومن بابت كار ميخواست. 300 روز كار برده ميانگين 15 هزار تومن. 300 *15 = 4و نيم ميليون تومن فعاليت كاري لطمه خورده. سه نفر كار ميكردن نه يك نفر !!
فايلها اگر برنگرده بايد اين خسارت رو بدي . همه چيز رو به باد سخره گرفتي . فايل نابود بشه مهم نيست دوباره يه سرور ديگه ميسازي ميدي به طرف . اطلاعات هم نابود شد كه شد حالا ميخواد ديتابيس يك سايت باشه يا هرچيزي .
از ديتاسنتر هر طور ميخواي مهلت بگير اطلاعات رو بكشي بيرون وگرنه شخص خودت مقصر اول و اخري.
شما هم اگر به فایلهاتون نرسیدید از طریق پلیس فتا پیگیر باشید که حداقل خسارت رو بتونید از ایشون بگیرید.
خوب اشکالی نداره
انشالله در آینده اقدام کنید و حتما پیگیر باشید
چون برای ما همون اول پورت 45 بسته شد به درخواست خودمون
من مجدد تقاضا دارم از دوستان که توجه داشته باشن کاملا مشخصا که هچ عمدی در کار نبوده
متاسفانه این اتفاقات پیش میاد( حتی اگر سرور دهنده مقصر باشه) که هست ولی پیش آمده و این بنده خدا هم پای همه چیزش ایستاده
حالا شما محبت کنید مجدد با دیتاسنتر صبحت کنید شاید امکانی وجود داره
حتی اگر شامل هزینه می شد هم قبول کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DownloadCenter
دوست عزیز
من مریض نیستم بخوام الکی سروری رو منتقل کنم و خودم رو توی چنین مشکلی عمدا وارد کنم
من دارم باهاتون دوستانه صحبت میکنم ولی باتوجه به اس ام اس های توهین امیز شما جور دیگر هم میشه برخرود کرد
شما ۲تا سرور داشتید که یکی هم بدهی داشت ( حدود ۵روز و قبل این انتقال ها)
سروری که بدهی نداشت جایگزینش تحویل داده شد
اگر بخواهیم منطقی باهاتون برخورد کنیم خسارتی به شما تعلق نمیگیره ( که این دور از انسانیت هست)
چون
۱- بدهی داشتید
۲- قوانین سایت و قسمت راهنمایی سرور ها زدیم بکاپ نداریم و شما با مسوولیت خودتون خرید کردید
ولی من نمیخوام از من شاکی باشید ( چه حق با شما باشه چه حق با من باشه )
چون شخصا ادمی نیستم کسی از من دلخور باشه
پرداخت هاتون هیچ وقت سروقت نبوده ( خداییش کسی و جای دیگه انقدر بهتون وقت میداد؟ )
این ها همه به کنار
میگن تو اگر ۱۰۰۰ برابر بدی هات خوبی کنی ولی همه بدی هاتون میبینند
من فقط به صورت تایمی میتونم بهتون خسارت بدم
و کمی توی اپلود فایل ها کمکتون کنم
و هنوز هم تسویه نشده
نقل قول:
۲- قوانین سایت و قسمت راهنمایی سرور ها زدیم بکاپ نداریم و شما با مسوولیت خودتون خرید کردید
قوانین سایت زمانی این موضوع را پوشش میدهد که مشکل از سمت شما نباشد! مشکلی مثل خرابی هارد و یا ... پیش بیاید. این مورد دقیقا و مستقیما برمیگردد به شما و مدیریت شما بر روی سرور که باعث بروز چنین مشکلی شده اید. هم برای دیتاسنتر و هم برای مشتریان خود.
تاپیک هم قفل شد.
موفق باشید